Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2008 : 11:56:34
|
Necu lagati, 90% jer uvijek se nešto nakupi sastrane što zaboravim procitati ili ostavim za bolje dane! No, neke sam procitao više puta! Npr. MM ili NN procitam odmah.
Što ne mogu reci za svoju filmsku kolekciju, koje je na negdje 40% odgledanih... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
Posted - 06/03/2008 : 03:54:15
|
quote: Originally posted by DeeCay
Necu lagati, 90% jer uvijek se nešto nakupi sastrane što zaboravim procitati ili ostavim za bolje dane! No, neke sam procitao više puta! Npr. MM ili NN procitam odmah.
Što ne mogu reci za svoju filmsku kolekciju, koje je na negdje 40% odgledanih...
hehe 
Kod mene je suprotno, 99% filmova iz "kucne kolekcije" sam pogledao. A stripova... ajme meni al sam se nakupovao u protekle dvije godine... I to samo nova HC izdanja od Libellusa, Fibre, Strip-agenta. I naravno od "kiosk" stripova kupujem i skupljam samo Dylana, ali uz njega kupujem sva MAXI i SPECIJAL izdanja bez obzira koji je "junak".
Brijem da sam procitao samo 40-50% stripova iz svoje kolekcije. Vecinu EXTRA DD sam "okinuo" i po 5 puta svaki        |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic  |
|
|
|