Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/03/2008 : 15:00:54
|
quote: Originally posted by ---dp---
Vidim da jos uvek u ovom topicu nije jasno da li se radi o pojedinacnoj prici (koja moze imati od samo jedan deo pa sve do pet ili sest nastavaka (kod "Bonellija" sest, kod ZS najvise pet) ili celom nizu avantura koje se najcesce desavaju izvan Darkwooda, dakle, od napustanja pa do povratka u Darkwood. Obzirom da smo glasanja o najboljoj Zagorovoj prici imali vec nekoliko puta, ja ipak predlazem da nekako definisemo serijale pustolovina, pa u tom cilju kopiram ovde (cut/paste) jedan post od ciji je autor deki86 od pre oko godinu dana, i da onda nekako na osnovu njegovog "timelinea" definisemo serijale pustolovina:
dp- to ti je stinky popisivao, ne deki86... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/03/2008 : 04:11:12
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by ---dp---
Vidim da jos uvek u ovom topicu nije jasno da li se radi o pojedinacnoj prici (koja moze imati od samo jedan deo pa sve do pet ili sest nastavaka (kod "Bonellija" sest, kod ZS najvise pet) ili celom nizu avantura koje se najcesce desavaju izvan Darkwooda, dakle, od napustanja pa do povratka u Darkwood. Obzirom da smo glasanja o najboljoj Zagorovoj prici imali vec nekoliko puta, ja ipak predlazem da nekako definisemo serijale pustolovina, pa u tom cilju kopiram ovde (cut/paste) jedan post od ciji je autor deki86 od pre oko godinu dana, i da onda nekako na osnovu njegovog "timelinea" definisemo serijale pustolovina:
dp- to ti je stinky popisivao, ne deki86...
jbg, ja nasao da je deki86, ako je stinky, izvinjavam se stinkyju |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
jimi
Junior Member
Croatia
349 Posts
Member since 03/08/2007 |
Posted - 10/03/2008 : 23:48:23
|
quote: Originally posted by supermark
konkvistadori sedam gradova cibole tajna ansaza
Nisam ih previše procital i imal sam dugu pauzu, al tih se epizoda najbolje sjecam i najbolje su mi! |
Only when all is lost, there is something to live for! |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 10/03/2008 : 23:58:49
|
zagor regularna serija 114....118, i extra je od povratak kejna,pa ne znam koliko nastavaka ima! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 14/03/2008 : 22:57:45
|
Meni definitivno najbolji Zagorov mini serijal je od "Demona Ludila" do "Divova Dobra i Zla". A najzanimljiviji maraton van Darkwooda bi bio onaj od "Nestalog Istraživaca" do "Sjena Nad Darkwoodom", mada joj je i africka saga jako blizu. Boseli je car. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
|
HarryBlock
New Member
160 Posts
Member since 21/04/2006 |
Posted - 16/03/2008 : 18:02:44
|
Prvi susret sa Tkacem, cetvrti sukob sa Helingenom (Akronjani), drugi sukob sa Baronom Rakosijem, peti sukob sa Helingenom (Sklavi), prvi sukob sa Mesarom (Butcher) i prvi susret sa Bo Windamom. |
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini) |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4555 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Topic |
|