forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD LU Gigant 2 "Bezimeni" - Senza Nome
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/04/2008 : 08:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Hmm, i nije mi nešto leg'o ovaj gigant. Nije ni loš, na momente je ok, al isto tako ima i bespotrebnih scena.

prica - 7
scenario - 7.5
crtež - 9
naslovna - 9

Alessandrini se baš potrudio i maksimalno korektno nacrtao ovaj strip.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6029 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 24/04/2008 : 18:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by GeneziS

Hmm, i nije mi nešto leg'o ovaj gigant. Nije ni loš, na momente je ok, al isto tako ima i bespotrebnih scena.

prica - 7
scenario - 7.5
crtež - 9
naslovna - 9

Problem je u tome što smo navikli na 96 stranica, pa nas ovih 240 zamori... Meni je samo bilo glupo i nelogicno da Dylan onako nabrzinu odluci promijeniti zanimanje, ali je na kraju to dobro objašnjeno... A Alessandrini je odlican...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 24/04/2008 : 20:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by GeneziS

prica - 7
scenario - 7.5
crtež - 9
naslovna - 9

Problem je u tome što smo navikli na 96 stranica, pa nas ovih 240 zamori... Meni je samo bilo glupo i nelogicno da Dylan onako nabrzinu odluci promijeniti zanimanje, ali je na kraju to dobro objašnjeno... A Alessandrini je odlican...

jesmo navikli na 96, al Paoli cini mi se uvek treba deset dva'es strana više, a 240 joj je malo mnogo. kad malo bolje promislim, malo ko može ispricati odlicnu pricu u 96 strana a ne razvodniti je ili zbrzati. Zato su Sclavi i Berardi carevi.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 24/04/2008 : 23:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
"...Problem je u tome što smo navikli na 96 stranica, pa nas ovih 240 zamori... Meni je samo bilo glupo i nelogicno da Dylan onako nabrzinu odluci promijeniti zanimanje, ali je na kraju to dobro objašnjeno... A Alessandrini je odlican...

Alessandrini jeste odlican,ali,jebemu,dok sam citao bezimenog samo sam cekao kadar kad ce se pojaviti Marty...Neki crtaci jednostavno bi trebali crtati samo jednog strip lika ili,ako se vec odluce za drugog,barem da se malo potrude i promijene stil crtanja.To nije jednostavno ali je izvodljivo.

Wtf?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 24/04/2008 : 23:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
necu uzimati, ne svida mi se fabula.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6029 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/04/2008 : 10:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

"...Problem je u tome što smo navikli na 96 stranica, pa nas ovih 240 zamori... Meni je samo bilo glupo i nelogicno da Dylan onako nabrzinu odluci promijeniti zanimanje, ali je na kraju to dobro objašnjeno... A Alessandrini je odlican...

Alessandrini jeste odlican,ali,jebemu,dok sam citao bezimenog samo sam cekao kadar kad ce se pojaviti Marty...Neki crtaci jednostavno bi trebali crtati samo jednog strip lika ili,ako se vec odluce za drugog,barem da se malo potrude i promijene stil crtanja.To nije jednostavno ali je izvodljivo.

Kao što je netko vec rekao, promjena stila bi zahtijevala duže crtanje, a Alessandrini je i ovako prekoracio rokove... A sve ti je stvar navike... Nitko se nije bunio na Roijev stil kada je crtao Juliju, ili pak, još gore, Ferrija na Mister Nou... Ferrijev Mister No je Zagor, dok Alessandrinijev Dylan nije Martin...

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5080 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 01/05/2008 : 11:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Zna li tko kada izlazi Gigant br.3 i koja je prica u planu za objavit

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 01/05/2008 : 23:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Ja sve nesto mislim da su krenuli redom, sto ce reci, cenim da je sledeci #14.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/05/2008 : 08:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
vjerojatno im je to plan,
iz razloga da se sto kasnije kose sa gigantima system comicsa
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/05/2008 : 20:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
vala me je smorio

3 dana sam ga citao

skoro pa omnibus

najbolja prica s knjigama

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6029 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 02/05/2008 : 21:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko
skoro pa omnibus

To i nije rijedak slucaj kod Dylana...

Ali u pravu si, jako ga je teško procitati odjednom... Mada sam ja uspio, ali malo mi je falilo :)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000