Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/03/2008 : 10:19:57
|
Pa recite više tko je Gand. Umirem od znatiželje! Mišo Kovac, jelda? Pošaljite mi na pm ako vas je blam ovdje izreci... I da, hm... Jedva cekam se ponovo može narucivati preko online shopa MC.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 30/03/2008 10:20:50 |
 |
|
The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 30/03/2008 : 10:28:38
|
quote: Originally posted by globinjo
ostali,tema je more comics...
Daj, dosta više sa glupim izbacivanjima. Ako se ovako nastavi, volumen inteligentnih ljudi koji ostanu na ovom forumu jedva da ce se moci natrpati u onu sitnu butigu ka šta je more comics., tamo ne može više od 5 ljudi normalno funkcionirat.
Ja mislim da njima u MC triba više prostora, a kršcanima sa ovog foruma malo više kršcanske tolerancije.
|
www.stripgen.com |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 11:42:17
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Pa recite više tko je Gand. Umirem od znatiželje! Mišo Kovac, jelda? Pošaljite mi na pm ako vas je blam ovdje izreci...
Jel možda Zoran Žmiric aka Gandalf?
  |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/03/2008 : 13:07:44
|
Bravo za moderatora! Ja mislim da ljudima na ovom forumu triba malo vise medjuljudske tolerancije. Oni koji je nemaju, moderator ce ih poduciti...  |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 30/03/2008 : 14:38:04
|
quote: Originally posted by Dado
Bravo za moderatora! Ja mislim da ljudima na ovom forumu triba malo vise medjuljudske tolerancije. Oni koji je nemaju, moderator ce ih poduciti... 
   |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 30/03/2008 : 14:45:02
|
ja uletim u Mc i brada i raul razgovaraju... B: reko sam ti da prestanes igrat loto, samo pušiš pare na tom sranju. R: pa i ti igraš loto B: a šta ti moraš radit sve što ja radim R: pa ono...ne... B: kaj da ja sad pojedem govno jel bi ga ti pojeo R: pa ne... B: e nemoj me izazivat, ja sam svašta u stanju uciniti...
umro sam od smjeha dok sam ih slušao |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5162 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 14:58:19
|
jurice(od ovog imena se naježim zbog velike bijele desetke),odmori opet...pa ti lipo i treci put nastavi o temi zbog koje si dva puta izbacen,bit ce ti i zadnji...
pridružujem se savjetima za Juricu i njemu slicne. Neka se izvole držati teme a ostale stvari koje ih osobno fasciniraju neka podijele sa sebi slicnima mimo ovog foruma. |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 15:04:03
|
quote: Originally posted by kreso_stanic
ja uletim u Mc i brada i raul razgovaraju... B: reko sam ti da prestanes igrat loto, samo pušiš pare na tom sranju. R: pa i ti igraš loto B: a šta ti moraš radit sve što ja radim R: pa ono...ne... B: kaj da ja sad pojedem govno jel bi ga ti pojeo R: pa ne... B: e nemoj me izazivat, ja sam svašta u stanju uciniti...
umro sam od smjeha dok sam ih slušao
Pa lepo kaze covek, nemoj da ga cackaju... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 15:43:31
|
quote: Originally posted by kreso_stanic
umro sam od smjeha dok sam ih slušao
 |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/03/2008 : 16:26:27
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
quote: Originally posted by Curunir
hmmm... znas li ti uopce o kojoj se zivucoj legendi pod tim nesretnim nickom ovdje radi?
Bojim se da ne, ali sudeci po reakcijama ostalih clanova, i istancanom osjecaju za detekciju visokokvalitetne sprdacine, rekao bih, ovako na prvu loptu, da se radi upravo o nekom zaposleniku omražene striparnice (ili u drugoj varijanti - covjeku koji im je direktna konkurencija). Dali se varam?
ma neee... (Herr Globi ovo moram rascistiti), ne sprdam se s time... inferno je pogodio, legenda gejmerske scene u hrvata i jos mnogo toga vise, covjek kojemu i ovaj sajt dosta duguje... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 17:07:19
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
hmmm... znas li ti uopce o kojoj se zivucoj legendi pod tim nesretnim nickom ovdje radi?
Bojim se da ne, ali sudeci po reakcijama ostalih clanova, i istancanom osjecaju za detekciju visokokvalitetne sprdacine, rekao bih, ovako na prvu loptu, da se radi upravo o nekom zaposleniku omražene striparnice (ili u drugoj varijanti - covjeku koji im je direktna konkurencija). Dali se varam?
ma neee... (Herr Globi ovo moram rascistiti), ne sprdam se s time... inferno je pogodio, legenda gejmerske scene u hrvata i jos mnogo toga vise, covjek kojemu i ovaj sajt dosta duguje...
Yesss! Lako sam povezao... Gand - Gandalf; stil pisanja; pogledao sam neke postove u kojima se spominje Rijeka; vidjeh jednu sliku, banner "gamer.hr" na homepageu...
E, pa, ovom prilikom bih htio odati priznanje gospodinu Žimiricu koji me je dugo godina uveseljavao sa svojim genijalnim kolumnama u caspoisu Hacker.    Gdje su ona vremena kad se igrao Wolfenstein u mreži do zore? Sjecam se jednog komentara kad je Gandalf (u diktafon govori, piše i razmišlja) ošišao kosu: "Da si ošišao brkove, nema veze, da si ošišao bradu, ajd nemam ništa protiv... ali, kosu, eeeeeee??????  Evo jedna jubilarna: http://i25.tinypic.com/2qa0dfl.jpg
Pozdrav! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/03/2008 : 17:27:18
|
Nisam citao te casopise o PC igrama, više sam volio konzole tako da mi gos Gand, Gandalf ili Žmiric nije poznat. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
klonko i ostali
Starting Member
61 Posts
Member since 07/09/2006 |
Posted - 30/03/2008 : 20:41:02
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Ja mislim da njima u MC triba više prostora, a kršcanima sa ovog foruma malo više kršcanske tolerancije.
amen |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5162 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 23:27:00
|
quote: Originally posted by klonko i ostali
Slažem se, ali treba i ovima u Libellusu takoder prostora + još su u podrumu u mraku ali se ne istresaju i ne iživljavaju nad kupcima. Toliko od mene o ovome.
amen
|
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 30/03/2008 : 23:33:08
|
quote: Originally posted by DOMI
quote: Originally posted by klonko i ostali
Slažem se, ali treba i ovima u Libellusu takoder prostora + još su u podrumu u mraku ali se ne istresaju i ne iživljavaju nad kupcima. Toliko od mene o ovome.
amen
Možda razlog tome leži i u blizini sex šopa pa stres istresu na nešto drugo.  |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 31/03/2008 : 01:29:06
|
ostali,tema je more comics...
Daj, dosta više sa glupim izbacivanjima. Ako se ovako nastavi, volumen inteligentnih ljudi koji ostanu na ovom forumu jedva da ce se moci natrpati u onu sitnu butigu ka šta je more comics., tamo ne može više od 5 ljudi normalno funkcionirat.
vidiš,nisam znao da ima i pametnih izbacivanja...znaci,ja izbacujem inteligentne,a glupani ostaju na forumu-jako zanimljivo...po cemu je jurica inteligentan...možda i je,ali po njegovim postovima za odredenu temu,ne bih rekao...sad ce netko rec-ma to se on zajebava i sprda...s tom temom,dok sam ja moderator na ovome forumu-nece... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 31/03/2008 : 06:55:34
|
globinjo- pretjeruješ nije bilo niti jednog razloga da covika ovaj put izbaciš smiri malo doživljaj
šta smo svi odjednom postalo maksimalno pravovjerni |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
popularni_milan
New Member

Bosnia and Herzegovina
106 Posts
Member since 28/12/2007 |
Posted - 31/03/2008 : 13:22:38
|
Zanima me ko je sad vlasnik tog more comicsa: Raul, Edwin, Brada, Mirko Zlikovski, Zekoslav Mrkva ili Ivic Pašalic |
Govno govnetu ne lici kao što lici covjek ženi nakon deset godina braka! |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 31/03/2008 : 13:32:26
|
quote: Originally posted by popularni_milan
Zanima me ko je sad vlasnik tog more comicsa: Raul, Edwin, Brada, Mirko Zlikovski, Zekoslav Mrkva ili Ivic Pašalic
Da nije DareDevil...??? |
 |
|
THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
|
MaTex
Average Member

Croatia