Author |
Topic |
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Member since 24/04/2008 |
Posted - 20/06/2008 : 19:18:09
|
Zavisi gde stampas... a kako vidim nisu se isprsili za distributera nesto bajno. Izdavacu ne mora da se isplati. Njemu samo treba pozitivna nula. A MV ce se RASPRODATI.
Lavirint i ostali pucaju jer nemaju korektan odnos cene i broja strana. A ako ce sad neko da pocne da mi kenja kako je Vesela Zorka... odnosno Vidovita Zorka kvalitet onda u tri lepe, a nema ni strana. Nema ni kvalitet ni kvantitet.
A to je recimo rpisutno kod MV, i recimo kod Veselog Cetvrtka. |
Edited by - darth on 20/06/2008 19:23:23 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/06/2008 : 19:24:40
|
Damn, što ce ovaj darth da bude predmet sprdnje dogodine... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Posted - 20/06/2008 : 19:33:56
|
quote: Originally posted by Djole
Damn, što ce ovaj darth da bude predmet sprdnje dogodine...
Jaka draka. Samo neka bude stripa svuda. I neka ga bude sto vise. |
Edited by - darth on 20/06/2008 19:34:29 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/06/2008 : 19:36:10
|
Fair enough, apsolutno se slažemo, i idemo na pivo kad se sretnemo na nekom salonu stripa, ili u Darkwoodu. Propali izdavaci caste. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/06/2008 : 19:43:06
|
Na smenu cemo. ;) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 20/06/2008 : 19:58:21
|
quote: Originally posted by darth
Zavisi gde stampas... a kako vidim nisu se isprsili za distributera nesto bajno. Izdavacu ne mora da se isplati. Njemu samo treba pozitivna nula. A MV ce se RASPRODATI.
Lavirint i ostali pucaju jer nemaju korektan odnos cene i broja strana. A ako ce sad neko da pocne da mi kenja kako je Vesela Zorka... odnosno Vidovita Zorka kvalitet onda u tri lepe, a nema ni strana. Nema ni kvalitet ni kvantitet.
A to je recimo rpisutno kod MV, i recimo kod Veselog Cetvrtka.
Citaj telefonski imenik, nitko nema takav odnos broja stranica i cijene. |
Trouble will find me |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 20/06/2008 : 20:11:54
|
E, ovaj Djole stvarno zna da pokvari Zabavu. Taman se situacija zahuktala, kad on uze da zove na pivo i ispijanje krigle na eks... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/06/2008 : 20:16:54
|
Evo, ti me napadaj što ti još nisam napisao text za emitor, a ja cu da ti vredam frizuru. Može to kao zamena? ;) |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
darth
Junior Member
Gibraltar
331 Posts
Posted - 20/06/2008 : 20:21:34
|
quote: Originally posted by Markos
Citaj telefonski imenik, nitko nema takav odnos broja stranica i cijene.
Ah pa sklon si peterivanju. Najlakse je onda da se citaju nadgrobni spomenici to ne kosta nista. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 20/06/2008 : 21:10:27
|
hahahahahaahhahhaahahahahahahah aj da i ja malo lozim sto se tice sistemcomics-ovog MV on se ni dan danas nije rasprodao sc se sad ponovo pakuje na kioske sa KP a koliko znam tiraz im je bio 2000 promeraka tako da shodno tome 1 broj "sferinog" MV se nece rsprodati bar godinu dana.Sto se tice SC MV u HC izdanju u Novom sadu sam izbrojao bar 20 komada po knjizarama neznam kolika je bila "naklada" al ajde A STO SE TICE TVRDNJE DA VC POTAPA VELIKI DEO TIRAZA U DUNAV RECITE DE IMA DA NAS SE SKUPI BAR 1000 DA TO POKUPIMO I SPRECIMO. KO GOD DA IZDAJE BITNO JE DA IZDAJE A STA I KOJE EDICEIJE I JUNAKE MENI NIJE BITNO UZIVAM U STRIPU MA KOJI JUNAK DA JE U PITANJU. e sad jebala nas 64 kad je pocela da izlazi ZS i boneli na ovim prostorima ovo kazem zato sto su se neki uvatili tog proletog bonelija a ima toliko drugih "skola stripa" koje su strava a mi smo se uvatili bonelija i nepustamo JEBES BONELI ZIVELA STRIPOTEKA
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 20/06/2008 : 22:32:52
|
quote: Originally posted by DusMan
E, ovaj Djole stvarno zna da pokvari Zabavu. Taman se situacija zahuktala, kad on uze da zove na pivo i ispijanje krigle na eks...
prokleti politicar... |
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 20/06/2008 : 22:34:26
|
... i o cemu onda covek sa tobom dalje da prica... pffffff... |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 21/06/2008 : 08:32:33
|
Bonelli je jedino što vrijedi, osim možda još ponešto iz franko-belgijskog stripa. Mange i superheroji su za malu djecu, Bonelli ima spektar junaka za sve generacije. ŽIVJEO BONELLI ZA SVA VREMENA Više probaš sa drugim stripovima-više shvacaš da jedino Bonelli vrijedi. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
morrison
Advanced Member
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 21/06/2008 : 09:38:22
|
A zasto se vi svi toliko prepirete oko ovoga? Te propasce, te nece. Sta se vas tice ima li covek interesa da izdaje ovo ili ne. On to najbolje zna. Umesto da se obradujete sto se na trzistu pojavilo izdanje zaista vrhunskog kvaliteta, vi licitirate kada ce ono, i posle koliko brojeva propasti. Budite bar toliko fer, pa mu pruzite makar moralnu podrsku za hrabrost. A ako i propadne, ucinice to sa stilom, jer je napravio izdanje koje zavredjuje postovanje. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 21/06/2008 : 10:21:44
|
quote: Originally posted by teller
Bonelli je jedino što vrijedi, osim možda još ponešto iz franko-belgijskog stripa. Mange i superheroji su za malu djecu, Bonelli ima spektar junaka za sve generacije. ŽIVJEO BONELLI ZA SVA VREMENA Više probaš sa drugim stripovima-više shvacaš da jedino Bonelli vrijedi.
Bulazniš... Ja sam 100% siguran da ti u životu nisi procitao mangu, a da si od americkog stripa vidio samo Spidermana... Predrasude su loša stvar, možda zbog njih propuštaš nešto dobro... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/06/2008 : 10:55:40
|
ehm, ovaj... ovak da lupim amatersko mišljenje; jeste li vi sigurni da su oni platili prava? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/06/2008 : 11:23:26
|
quote: Originally posted by Markos
Citaj telefonski imenik, nitko nema takav odnos broja stranica i cijene.
Ma ne valja... Pun qurac junaka, a niš se ne dešava :)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 21/06/2008 : 12:25:09
|
quote: Originally posted by mladjo
ehm, ovaj... ovak da lupim amatersko mišljenje; jeste li vi sigurni da su oni platili prava?
Siguran sam,tacnije znam pouzdano. |
|
|
Trigger
Average Member
Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 21/06/2008 : 12:34:37
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by teller
Bonelli je jedino što vrijedi, osim možda još ponešto iz franko-belgijskog stripa. Mange i superheroji su za malu djecu, Bonelli ima spektar junaka za sve generacije. ŽIVJEO BONELLI ZA SVA VREMENA Više probaš sa drugim stripovima-više shvacaš da jedino Bonelli vrijedi.
Bulazniš... Ja sam 100% siguran da ti u životu nisi procitao mangu, a da si od americkog stripa vidio samo Spidermana... Predrasude su loša stvar, možda zbog njih propuštaš nešto dobro...
Prije da je obrnuto - ponesto od Bonellija valja ako imas vise od 20 godina. Ako nemas onda je sve od Bonellija extra... |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
|
|
SlajeR
New Member
Yemen
249 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 21/06/2008 : 13:49:37
|
Hmm, pa nikako se ne slazem da je sadasnja garnitura Bonelli likova za decu?? Pre da je u standardnom izdanju 7 - 77.. )) |
Opusti misli i uci plivati.. |
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 21/06/2008 : 13:55:30
|
Dubac posto si ti jedan od retkih na ovom forumu koji prodaje ovo izdanje MV-a, jel moze neki info kako tece prodaja kod tebe. Cisto da znamo prolazno vreme |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 21/06/2008 : 13:55:30
|
Dubac posto si ti jedan od retkih na ovom forumu koji prodaje ovo izdanje MV-a, jel moze neki info kako tece prodaja kod tebe. Cisto da znamo prolazno vreme |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
Topic |
|