forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Odakle Zagoru lova???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/03/2008 : 20:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Normalno je da Zagor kao Gospodar Darkvuda ima lovu, da li je nasao malo zlata ili slicno, jer strip junaci nikad ne misle o lovi(osim clanova Grupe TNT, koji je nikad nemaju), a lovu nikad nema ni Chico, pa se ,uvek, nekako, uvaljuje u nevolje, trazeci hranu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 27/03/2008 : 20:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
Zagoru ne treba lova, ne treba mu ni zrak, ni voda, ni hrana. Zagor je jaci od Cak Norisa

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/03/2008 : 21:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
niko nije u pravu.zagor je opasan momak,kako zaradjuje novac???imam samo tri reci za to!!!MITO I KORUPCIJA!!!!!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/03/2008 : 02:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Normalno je da Zagor kao Gospodar Darkvuda ima lovu, da li je nasao malo zlata ili slicno, jer strip junaci nikad ne misle o lovi(osim clanova Grupe TNT, koji je nikad nemaju), a lovu nikad nema ni Chico, pa se ,uvek, nekako, uvaljuje u nevolje, trazeci hranu!

Pa Ciko se uvali u nevolju i kad krene u lov, ne samo u gradu kad nema novca... bas sam se pozeleo njegovih gluposti, a posebno sam se pozeleo giong-gionga
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/03/2008 : 09:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
ma ciko je svodnik te zagora prosituira

ciko drži konce u rukama a zagor pleše samo kaj to svi ne vide, nego vide zagora kao junaka, phi

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/03/2008 : 09:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Od svih strip-junaka, najvise love ima Diabolik i Broj 1!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/03/2008 : 11:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Hmmm....
Stric Tvrdica? (iz Miki Mausa)
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 28/03/2008 : 12:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:
Originally posted by draskomisterno

nemate pojma..pa Bonelli mu salje procenat od prodaje stripova,a Zagor mu zauzvrat salje scenarije za nove epizode..a onda potpisu Buratinija i ekipu

Zagor je zapravo debeo i smotan, A Chico je junak, ali eto on malo to preokrenuo u svojim scenarijima...
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 28/03/2008 : 13:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by Mlaki

Ništa od navedenog nije tocno. Zagor se nikad ne bi prepustio tako niskim strastima kao što je traženje zlata, cak bih rekao da mu se to i gadi. Takoder, mrsko mu je primati poklone i nikad ne bi uzeo zlato od Indijanaca. On je, naravno, lovac. Prodaje kože i tako zaradi za svoje potrebe. Vjerojatno mu netko plati i zlatnim grumencicem i otud potonje u njegovom džepu povremeno.
Inace, stvar s prodajom koža je bila u jednoj prici, tako da vi niste pažljivo citali.

Sad sam se duboko razocarao - Zagora sam uvijek gledao kao borca za ocuvanje okolisa, a ne kao protivnika ugrozenih zivotinjskih vrsta. DOLE ZAGOR!!!

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 28/03/2008 : 13:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Hmmm....
Stric Tvrdica? (iz Miki Mausa)

On je definitivno jak s kesom do bola... Mislim da se cak radi o hiljadama kubika zlata...

ALi je nevjerovatno kako sam nekad citao pisma citalaca stripa o Baji Patku (ja sam ga ipak zapamtio pod ovim imenom) koji su razvili cijele teorije i matematicke formule o tome koliko ima love u njegovom sefu!!!

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 28/03/2008 : 13:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by zo

Zagoru ne treba lova, ne treba mu ni zrak, ni voda, ni hrana. Zagor je jaci od Cak Norisa

Niko nije jaci od Caka Norisa... Niko...

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1490 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 28/03/2008 : 15:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:
Originally posted by Trigger

quote:
Originally posted by zo

Niko nije jaci od Caka Norisa... Niko...

Word up, brother! Chuck is awesome!

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 28/03/2008 : 19:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

od prostitucije.ima bordele po svin vecin indijanskin selima

slazem se..

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 28/03/2008 : 22:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message
Mozda kolje po kucama,pa tako si tako zaradi koj novcic?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/03/2008 : 04:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
A mozda jebe po satorima
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 29/03/2008 : 06:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Zagor i netreba bas toliko love.On nje materijalsta...dovoljno mu je da ima gdje da prespava i krov nad glavom (a i to mu nekad nije potrebno...dovoljno je jedno cebe).Mnogo puta se moglo vidjeti neka divljac na njegovom vratu dok je dolazio iz lova...koza od tog ulova je naravno zamjenita za lovu ili sl.
Zagor je toliko popularan u Darkwoodu da ga skoro svo goste kad je u posjeti prijateljima.Naravno, Zagor nevoli rasipanje love(za razliku od Chice) pa odatle da Chiko uvijek kuka na Zagora glede love(tu mislim na Zagorovo "skrtarenje" kad Chici treba lova).

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/03/2008 : 07:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa normalno da ga goste, ni indijanci nisu materijalisti, oni goste svakoga ko im nije neprijatelj...
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 29/03/2008 : 21:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

quote:
Originally posted by draskomisterno

nemate pojma..pa Bonelli mu salje procenat od prodaje stripova,a Zagor mu zauzvrat salje scenarije za nove epizode..a onda potpisu Buratinija i ekipu

Zagor je zapravo debeo i smotan, A Chico je junak, ali eto on malo to preokrenuo u svojim scenarijima...

Tocno! Molim ljepo kada ste ikada vidjeli male debele mexikance? Puno je vjerojatnije da je mexikanac velik i jak a irac malen i debeo.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000