Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
kiky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 05/04/2008 : 12:38:27
|
Moram priznat da je Medda u ovom Dylanu napravio vrhunski posao. Izvrsno kadrirana epizoda i prepoznatljivi osjecaji u Freghierovom crtežu,sve do završnog monologa.
A za iduci broj nema veceg broja stranica niti boje,ide se dalje po talijanskoj numeraciji,dolaze "Noci lova". |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 05/04/2008 : 12:46:43
|
Jest, prepoznatljive scenaristove karakteristike; pristojno ispripovjedano, spretno, melanholicno, emotivno, u noir štihu. Freghieri savršeno prati Meddu u tom ritmu and they dance thogether pretty fine. ![](icon_smile_shy.gif)
7/10 |
Edited by - kiky on 05/04/2008 12:57:06 |
|
I like girlz
Advanced Member
![](avatars/1077964540.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 05/04/2008 : 16:40:47
|
Ovo je pravo osvježenje u regularnoj seriji, pogotova nakon onih Pisma iz pakla. Jedina prava dobra epizoda još od Zrcala duše. A naslovnica je fenomenalna, cista desetka. |
|
PAJDO
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zgduje_3e718.jpg)
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 05/04/2008 : 19:47:28
|
I meni se jako svidio ovaj Dylan, nekako je više triller nego horror sa izvrsno karakteriziranim likovima.
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
sed1
Advanced Member
![](AvatarUpload/213.gif)
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Antracit
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ANTRACIT.jpg)
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7783 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 08/04/2008 : 21:52:57
|
Dobra mi je ova detektivska epizoda. Podsjetila me na Juliu. Freghieri je znao i bolje, a naslovnica fenomenalna, sjetna.
Medda: 8/10 Freghieri: 8/10 Stano: 10/10 |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/04/2008 : 22:01:01
|
quote: Originally posted by Spock
Dobra mi je ova detektivska epizoda. Podsjetila me na Juliju. Freghieri je znao i bolje, a naslovnica fenomenalna, sjetna.
Medda: 8/10 Freghieri: 8/10 Stano: 10/10
O svi sveci... hvala na obavijesti, izbjeci pod obavezno... nekakav maelankolicno-pederski dd ili sto li vec, sacuvaj me Boze ... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Vorador
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/alien0003.gif)
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7783 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 08/04/2008 : 23:30:05
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by Spock
Dobra mi je ova detektivska epizoda. Podsjetila me na Juliju. Freghieri je znao i bolje, a naslovnica fenomenalna, sjetna.
Medda: 8/10 Freghieri: 8/10 Stano: 10/10
O svi sveci... hvala na obavijesti, izbjeci pod obavezno... nekakav maelankolicno-pederski dd ili sto li vec, sacuvaj me Boze ...
Ne bih rekao da je melankolicna, a pederska sigurno nije. Krimic, s tim da tip, koji je u biti glavni lik, rješava slucajeve na Julijin nacin, pokušavajuci razmišljati kao manijak kojeg lovi.
|
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 09/04/2008 : 12:23:20
|
Nije nešto ni ova epizoda, ali izgleda da je iduca dvodijelna odlicna... I to od Rujua...? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/04/2008 : 13:09:21
|
Medda i Freghieri, obecava... Danas ne možeš baš naci neku svježu epizodu koja te može podsjetiti zašto voliš nekog junaka, ili opcenito stripove. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Antracit
Average Member
![](AvatarUpload/ANTRACIT.jpg)
Croatia
509 Posts
Member since 09/08/2002 |
|
Death
Senior Member
![](avatars/brain.jpg)
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Lucy Liu
Average Member
![](AvatarUpload/Steampunk1(1).jpg)
Croatia
709 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 13/04/2008 : 12:00:41
|
Ovo je najvece megasranje koje sam ikada procitao!Prica je loša i užasna,crtež izgleda kao da je netko poprskao govno po papiru,a naslovnica me tjera u melankoliju!Ovo je defintivno najgora epizoda ikada!Mrzim Meddu!Mrzim Freghireija!Gaaah! |
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 15/04/2008 : 16:01:57
|
Dodjavola, ni ja ne volim Freghieria ali ovakav hejt cak ni meni nije pao na pamet:) "...kao da je netko poprskao govno po papiru" :)
Medda je stvarno najbolji tehnicar. Ovde nije bilo spektakularne ideje, ali mi scenario tehnicki stvarno blista. Zamerka mi je u tome sto je dvostruki twist ipak ocekivan i donekle sugerisan samim naslovom: u smislu, nije ono prvo, nije ni drugo, nego ce resenje biti nesto trece. |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
GeneziS
Average Member
![](AvatarUpload/2s192es.jpg)
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 15/04/2008 : 17:06:01
|
quote: Originally posted by Lucy Liu
Ovo je najvece megasranje koje sam ikada procitao!Prica je loša i užasna,crtež izgleda kao da je netko poprskao govno po papiru,a naslovnica me tjera u melankoliju!Ovo je defintivno najgora epizoda ikada!Mrzim Meddu!Mrzim Freghireija!Gaaah!
Nije tebi lako. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 15/04/2008 : 17:12:10
|
Ma sada sam malo provjerio u komentarima na recenzijama što to "više" paše Licy Liu u Dylan Dogu... DD Maxiji, "Medusa", "Golijat", izmedu ostalog... HA, HA! |
Edited by - kiky on 15/04/2008 17:12:48 |
|
morrison
Advanced Member
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 15/04/2008 : 17:40:31
|
quote: Originally posted by kiky
Ma sada sam malo provjerio u komentarima na recenzijama što to "više" paše Licy Liu u Dylan Dogu... DD Maxiji, "Medusa", "Golijat", izmedu ostalog... HA, HA!
"Golijat" se i meni svidja...![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
elva
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
391 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 15/04/2008 : 17:49:05
|
U trenutku kad sam vidio ženu detektiva bljesnuo mi je rasplet.Nisam puno falio.Sasvim ocekivana prica... Sa par dobrih kadrova Freghieria u polutami,dobro ocrtano/opisanim dojmom kad Dylan dolazi u svoj prazan stan i kaže da mu fali Gruco,pa makar sa kojim lošim vicom.Koliko god žuga na njega teško da bi mogao egzistirati bez njega.Kako kaže u ovom stripu,zakon fizike:svakoj akciji odgovara jednaka,ali suprotna reakcija. Znao je Sclavi šta radi! Naslovnica ulazi u 10 najboljih! |
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli. |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 15/04/2008 : 17:53:23
|
quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by kiky
Ma sada sam malo provjerio u komentarima na recenzijama što to "više" paše Licy Liu u Dylan Dogu... DD Maxiji, "Medusa", "Golijat", izmedu ostalog... HA, HA!
"Golijat" se i meni svidja...![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
You Freaks! ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
morrison
Advanced Member
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|