Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/04/2008 : 16:44:14
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by delboj
Pa i nema nigdje najave, jos uvijek. Najava je samo da ce pokrenuti nove junake. Ali jedno od to dvoje ce biti prioritet, nadamo se na jesen.
To bi bilo lijepo. Nadam se da ih muci slatko pitanje = od kojeg broja poceti?
Zar postoji dilema??? Ako postoji nek krenu sa dve paralelne serije - jednu blizu trenutnim brojevima u Italiji i jednu od pocetka |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/04/2008 : 17:03:18
|
quote: Originally posted by REJS
bolje naglo izgoreti nego tiho tinjati.
Da li je bolje biti živ miš ili mrtav lav? Sluga u raju ili vladar u paklu? Vrabac u ruci ili golub na grani? Opatice ionako nemaju smisla za humor (nema ni Džesi, ali ona bar ima lijepo lice)... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/04/2008 : 02:14:36
|
Postoje dva ili cak tri logicna resenja za Texa. Prvo je da krenu od prvog broja, sto bi mnogi pozdravili, zaista verujem, ali pitanje je kako bi prosli kod sire citalacke publike na koju svako racuna pa i "Veseli cetvrtak". Drugo je da krenu od najnovije epizode u Italiji te da, bar kad je Tex u pitanju, prate Italijane. Treca je mogucnost da krenu od neke odabrane epizode za koju se zna da je kvalitetna i interesantna i nakon koje takodje slede kvalitetne epizode, kako su uostalom uradili kod Zagora, Mister Noa i Dilana |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/04/2008 : 10:41:40
|
quote: Originally posted by alen
quote: Originally posted by Spock
quote: Originally posted by alen
Treba pozvati Castellinija na MaFest i lijepo mu uz janjetinu i vino objasniti kako stvati stoje. Siguran sam 105% da bi dao i naslovnice i n.1.
Pa nije problem u njemu, nego u Bonelliju!!
Treba pozvati Castellinija i Bonellija na MaFest i lijepo im uz janjetinu i vino objasniti kako stvati stoje. Siguran sam 105% da bi si opet bili frendovi.
Što ce mi reprint korektno odradenh izdanja? Ko da nema dovoljno novih izdanja za objavljivanje. A što se tice naslovnica, uvijek se može staviti alternativna. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 17/04/2008 : 10:43:48
|
quote: Originally posted by ---dp---
Postoje dva ili cak tri logicna resenja za Texa. Prvo je da krenu od prvog broja, sto bi mnogi pozdravili, zaista verujem, ali pitanje je kako bi prosli kod sire citalacke publike na koju svako racuna pa i "Veseli cetvrtak". Drugo je da krenu od najnovije epizode u Italiji te da, bar kad je Tex u pitanju, prate Italijane. Treca je mogucnost da krenu od neke odabrane epizode za koju se zna da je kvalitetna i interesantna i nakon koje takodje slede kvalitetne epizode, kako su uostalom uradili kod Zagora, Mister Noa i Dilana
Cetvrta mogucnost je da krenu od broja 501. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17014 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 17/04/2008 : 12:35:45
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by ---dp---
Postoje dva ili cak tri logicna resenja za Texa. Prvo je da krenu od prvog broja, sto bi mnogi pozdravili, zaista verujem, ali pitanje je kako bi prosli kod sire citalacke publike na koju svako racuna pa i "Veseli cetvrtak". Drugo je da krenu od najnovije epizode u Italiji te da, bar kad je Tex u pitanju, prate Italijane. Treca je mogucnost da krenu od neke odabrane epizode za koju se zna da je kvalitetna i interesantna i nakon koje takodje slede kvalitetne epizode, kako su uostalom uradili kod Zagora, Mister Noa i Dilana
Cetvrta mogucnost je da krenu od broja 501.
Ja pretpostavljam da je to najrealnija mogucnost. Ali vise me zanima Marti, da li mogu krenuti od broja 279. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 17/04/2008 : 14:57:28
|
Baš od (tocno) 500-tog broja su same katastrofalne epizode (baš katastrofalne). Tex valja samo do broja 500. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 17/04/2008 : 19:15:47
|
quote: Originally posted by Inferno
Baš od (tocno) 500-tog broja su same katastrofalne epizode (baš katastrofalne). Tex valja samo do broja 500.
Stani malo, jel to neko cita ili kako... Ima li iko ko je cita nove u Italiji pa da kaže šta se tocno dogada. |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 18/04/2008 : 22:30:59
|
decki moji dragi, mene je prepalo neki dan kad sam krenula citat Bijeg iz Skyneta, osim što je loša epizoda (mislim da bi team-upovi trebali bit hitovi)....prvih 20 stranica ostarjeli Mister No džogira kroz džunglu u nadi da ce kad sretne Martija, Dijanu i Javu, zavest Dianu....skoro me infarkt strefio! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 21/04/2008 : 10:03:47
|
A konja nisi prekrižija?Ken Parker nije više tu, al njegov konj ima zasebni serijal, pa ga nisi prekrižija... da se nakon najljudskijeg bonellija nadoveže i najživotinjski.Puka san... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
Edited by - Zagor-te-nay on 21/04/2008 10:04:49 |
|
|
Deki86
Average Member
Croatia
848 Posts
Member since 07/02/2006 |
Posted - 21/04/2008 : 12:27:53
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
A konja nisi prekrižija?Ken Parker nije više tu, al njegov konj ima zasebni serijal, pa ga nisi prekrižija... da se nakon najljudskijeg bonellija nadoveže i najživotinjski.Puka san...
Ako može imati Flok svoju epizodu, može i konj! |
|
|
Topic |
|