Koji je fazon sa ovom slikom,crtac se nesto nije pretrgo sa kolicinom linija,ali svaki detalj perfektan. Za ne povjerovati kako nesto na prvi pogled jednostavno moze biti ovako perfektno.
Nekoliko slika ih jos nedovrsene epizode Texa-"Rat za vodu". Koliko se sjecam, Civitelli mi je rekao da ce to vjerovatno biti gotovo krajem 2009, jer trenutno crta neku posebnu epizodu za obljetnicu Texa.
Ajmo ljudi! Sad je proslo stvarno puno vremena od MaFesta, hoce li mozda netko napisati kakav osvrt na MaFest. Mi koji nismo mogli doci do Makarske zahtjevamo jedan opsiran osvrt! Do sada smo Fonta i ostale vidjeli samo na fotkama, jel imaju negdje kakvi intervjui snimljeni da cujemo sta ima novo, cime se bave... Ispricavam se ak to negdje vec postoji na sajtu...
Ajmo ljudi! Sad je proslo stvarno puno vremena od MaFesta, hoce li mozda netko napisati kakav osvrt na MaFest. Mi koji nismo mogli doci do Makarske zahtjevamo jedan opsiran osvrt! Do sada smo Fonta i ostale vidjeli samo na fotkama, jel imaju negdje kakvi intervjui snimljeni da cujemo sta ima novo, cime se bave... Ispricavam se ak to negdje vec postoji na sajtu...