obvezno procitaj fonta (ubojice). ova dva sto si narucio je lijepo imati, ali prica/scenario su jad i bijeda. i parlov je po meni malo precijenjen, no ok, nas je.
Ma da. Neka mi ih svi. Ako i zaškripi prica ponegde uvek možeš da se oduševljavaš crtežom. Ja nisam citao nijedan strip koji je radio Font, nisam nikad citao ni Kuberta. Od Barneta sam citao jedino Ivan Pire. No ne sumnjam u ukus starog Bonelija, nije ih on birao džaba.
Ako i zaškripi prica ponegde uvek možeš da se oduševljavaš crtežom. Ja nisam citao nijedan strip koji je radio Font
i ja sam na nekim mjestima zastajao s prijevodom da bih se divio crtezu, pa ti mogu reci da slobodno nabavis sve od Fonta sto se nabaviti dâ (obavezno nabavi tex gigant)
Zanimljivosti kod maxi Texa koja nitko nije spomenuo su : -najava novog Zagor klasika:"Cvijet koji ubija" i novi Chico specijal "Chico razbojnik",plus redovni Blek uz vec pristiglog specijala broj jedan.
Zanimljivosti kod maxi Texa koja nitko nije spomenuo su : -najava novog Zagor klasika:"Cvijet koji ubija" i novi Chico specijal "Chico razbojnik",plus redovni Blek uz vec pristiglog specijala broj jedan.
uvijek mi te bilo drago citati, pogotovo kad imas dobre vijesti
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
obvezno procitaj fonta (ubojice). ova dva sto si narucio je lijepo imati, ali prica/scenario su jad i bijeda. i parlov je po meni malo precijenjen, no ok, nas je.
Vidis meni se Parlov jako svidja - istina je da mozda ne pase onima koji su nauceni na klasicne Bonelli crtace, Ali meni je recimo njegov Tex ubjedljivo najbolji (crtež)od bilo kojeg drugog Texa...
Pitanje za Tex znalce, dali zna neko koje je naslove Texa - (redovnog) crtao Parlov ?
Ovo je zadnji dobar Tex maxi:) (a mozda i uopce:) ) Uzivajte u trenutku:)
A kakva su ona dva maxija koja je radio Diso, 7# "Figlio del Vento" 2003 i 11# "Fort Sahara" 2007? Ili almanah 11# "Nella terra dei Klamath" 2004? Netko citao? Bas me zanima kako ispao Tex u Disovim rukama.
A ovaj SZ teritorij jos "medim", nema vremena za sve. Samo sam ga preletio i dobio dobar feedback, valjda ce valjati. :)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Maksi je dobar, ali ne i odlican jer me ostavio prilicno ravnodušnim. Glavne zamjerke: -Boselli nije pisao u svom stilu. Scenarij - kao da je od G.I. Bonellija. A njega ne volim. -Obracuni su loše napravljeni. Nerealno puno mrtvih. Cudne taktike. -Izostao je sniježni ugodaj (hladnoca). Koliko god je Font dobro nacrtao ovaj strip, moram reci da ja nigdje nisam vidio ni trag snijega. Ta podloga po kojoj likovi gaze izgleda mi kao šlag ili vrhnje. A svaki osjecaj "leda i hladnoce" nestaje zbog crnila. Fusco je i dalje kralj sniježnih prica:)
Svejedno zabavan strip: 80%
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Dobar maxi, no Boselli se nije baš iskazao kao što inace zna. Crtež mi je odlican, Font je dobro prikazao snijeg (no nitko ne može nadmašiti Frisendu u Windigu). Naslovnica odlicna, bez zamjerke.
Sve u svemu, isplati se procitati, no ne ocekujte onakvu kvalitetu kao u Oklahomi i Lovcu na fosile.