forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Sve po starom!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/05/2008 : 21:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Verovatno se svima vama zgadilo da slusate raznorazne kritike,te ovo nije u redu te ovo ne valja.Ali danas citajuci klub strave morao sam ovo da napisem. Opet se ponavlja ista stvar otisak je prezamascen i brljav ,dovoljno je da uporedite sa dnevnikovim izdanjem pa ce vam sve biti jasno.raniji brojevi su bledi ili je tanak papir kod dilana narocito a kod zagora su zamazani a pre si bili bledi i isprekidani.pitam se dokle samo. hajde lepo da podignemo cenu stripa ako treba.kada sastavimo dnevnik i ludens imamo jedno celo izdanje.prvo lose spolja a drugo unutra.izvinjavam se jos jednom ljubiteljima laganijih i opustenijih topica.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 27/05/2008 : 21:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
lijepo si to rekao, makar je vec bilo govora... ali ovo treba ponavljati...
evo, nakon dobre godine i lijepa napretka, i ljepilo je kod ludensa opet oslo u qrac...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 27/05/2008 : 22:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Verovatno se svima vama zgadilo da slusate raznorazne kritike...

a ne, ne, kritike nikad dosta. u zadnje vrijeme svi nesto dobrocudni, neobicno. ok, neki dan sam dobio pakete kupljene zadnja 2 mjeseca, izedju ostalog i puno ludensa. sto reci, jedan dylan mi se raspao pri prvom otvaranju, kao da nema ljepila, a ti umrljani zagori i dylani su uhvatili maha. steta, nadam se da ce popraviti. slogan: vise ljepila, manje crnila!

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
195 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 27/05/2008 : 22:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message
Bijaše to davno, ali meni se to isto dogodilo takodje sa DD specijalcem, i to sa ''Snovima''! Raspao se bio pri prvom citanju, a nije da sam njime igrao nogomet!!! Inace, moj ''Klub strave'' je cvrst ko stijena!

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 27/05/2008 : 22:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message
uffff,ja imam velikih problema sa ljepilom Alan forda(agent)
morao sam 9 epizoda kupovati po 2 puta,neke i tri....-.-

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 27/05/2008 : 23:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by chkuna

Bijaše to davno, ali meni se to isto dogodilo takodje sa DD specijalcem, i to sa ''Snovima''! Raspao se bio pri prvom citanju, a nije da sam njime igrao nogomet!!! Inace, moj ''Klub strave'' je cvrst ko stijena!

e da, taj spec #2 se je izgleda skoro svima raspao. kod mene je sad na redu bio glanc novi #96 projekt. kao da uopce nema ljepila.

the bird is the word
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/05/2008 : 01:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
kada ce svanuti dan ,kada cemo od svakog junaka imati po jedan valjan serijal .ja neke zagorove stripove imam i po 5 puta o kenu i dilanu da ne pricam .Od dnevnikovih izdanja pa do danas nijedan nije kako valja ili ga iseku ili lose otisnu.Na kraju krajeva za 100 godina neko ce da dovede nekog italijana da odstampa strip kako treba,a onda sve ovo nosim u kantu.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/05/2008 : 08:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
sto se tice mene,
jos mi se ni jedan ludensov strip nije raspao
(a kupujem sve dylan i zagore)
sto se tice otiska, nemam dnevnikove pa ne mogu usporediti
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/05/2008 : 08:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

kada ce svanuti dan ,kada cemo od svakog junaka imati po jedan valjan serijal .ja neke zagorove stripove imam i po 5 puta o kenu i dilanu da ne pricam .Od dnevnikovih izdanja pa do danas nijedan nije kako valja ili ga iseku ili lose otisnu.Na kraju krajeva za 100 godina neko ce da dovede nekog italijana da odstampa strip kako treba,a onda sve ovo nosim u kantu.

Imas sad Fibrina,Libellusova i izdanja VC koja ne odstupaju od originala po broju strana,ne docrtavaju se naslovne i slicne gluposti.
Inace,sve vece nade polazem u VC da izraste u giganta kakav je bio Dnevnik svojevremeno,naravno lisen boljki koje je Dnevnik imao.
Onda cemo mozda opet da imamo redovno Teksa na trafikama bez 3-mesecnog cekanja na nastavak,a mozda i cika Nika i g-du Juliu
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/05/2008 : 09:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Blame it on tiskara?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/05/2008 : 09:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
E sad, od desetak Ludensovih DD Specijalaca "snovi" se raspadaju a "klub strave i užasa" je deblje otisnut. Od trideset i nešto DD regularne serije plus par desetaka Extra serije samo je "projekt" kao problematican, šlampljavo sljepljen. Giganti super uradeni... pa sad ne znam šta je tu sve po starom? Gdje je tu zvono za uzbunu?

Od dnevnikovih izdanja skoro svaki DD je bio slabašno tiskovno uraden.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 28/05/2008 : 11:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
nevjerojatno sto je dnevnik uspijevao sa svojom primitivnom, pretpotopnom tehnologijom u odnosu na ove danasnje diletante brljatore.

the bird is the word
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
249 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 28/05/2008 : 11:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
SNOVI?-i kod ja oso u qrac pri prvom citanju!a uzgred i Na ruti Mobija.. kao i Tex-Oklahoma? raznizo se do zadnje stranice,a muka ako probas stavit novo lepilo?zalici na frankenstajna..-) Ja sam stvarno mislio da je to prevazidjena boljka prvih sezona.. a neka usteda na ljepilu? u svakom slucaju stripovi nisu uopste jeftini! i za ovu cenu bi to trbalo da izgleda barem pristojno!?

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 28/05/2008 : 15:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

kod mene je sad na redu bio glanc novi #96 projekt. kao da uopce nema ljepila.

Izbaci ovo kao.
DD 96 Projekt doista uopce nije imao ljepila.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/05/2008 : 16:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ludens brani seeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/05/2008 : 09:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

Izbaci ovo kao.

Kod mene Projekt, remitenda u BiH, savršen :) Citao ga 4-5 puta i ništa mu...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 29/05/2008 : 23:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

Izbaci ovo kao.

Kod mene Projekt, remitenda u BiH, savršen :) Citao ga 4-5 puta i ništa mu...

Svi u BiH što su stigli su odlicno zaljepljeni. Mada, nije toliko dobar da bih ga procitao cetiri puta.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 29/05/2008 23:30:33
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000