Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga" Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga" Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga" ................................. Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga".....
Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga" Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga" Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga" ................................. Samo da ne ispadne kao "Zlato Juga".....
Stooooo
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Znaci li to da je Dok prezauzet prijevodima za Libellus? Skoro ce MAFEST...
opet netko misli da se prijevod moze zgotoviti 5 dana pred izlazak, uh. mozda u ludensu preveo je vec skoro sve i za postmafest turu, doduse poceo je brzati
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Kad ce nova tura Teksovih Giganata? Jutros su naruceni Kubert i Milaco, a onda redom. Kupicu ih sve.Miroslav mi je rekao da ih je sve citao i da su svi dobri. Ja verujem Miroslavu. Razmišljao sam se o Milacu ili Parlovu. Za Parlova mi kaže da je strašan. Sledeca tura ide Barnet, Parlov, Font, Ortiz. Jeste i Ortiz opsan crtac.
I ranije sam se ja na forumu raspitivao o ovome. Ja Teksa nikad nisam voleo bog zna koliko, ali su me intrigirala sva ta poznata imena. Jedini koji sam do sada kupio je Magnusov. To je jedan od stripova na koje sam ponosan u svojoj kolekciji. Prica jeste tanka, ali zar je i jedna Teksova prica bog zna kako visokoumna. On i nije koncipiran kao takav junak. Teks je uvek bio dobar westrn sa puno akcije, dobrim zapletima. Magnusov Teks jeste imao nelogicnosti i padova scenarija, ali i takav nije bio loš. Nije mi jasno zašto Boneli nije kad je vec spremao specijalni godišnjak omiljenog i najpopularnijeg junaka, nije pored crtaca angažovao i scenariste. KAd vec hoceš nešto posebno neka i bude posebno. Zamisli Teksa da ga rade recimo Magnus i Šarlije ili Berardi i Manara, ili Pratt i Ortiz ili Hodorovski i Parlov.... To bi bilo da jebe majku genijalno. Rešio sam da skupim ovu kolekciju. Nece to biti toliko teško. Nema ih puno i sporo se prodaju. Još i ovo, Miroslav citat : "Da mi je neko rekao da cu da citam Teksa ne bi mu verovao".