Author |
Topic |
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 21/04/2008 : 21:09:28
|
e, ali sa SC nista od rup(ic)e!!! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 21/04/2008 : 21:36:37
|
quote: Originally posted by Pavel01
ho ce mo sc! ima nas i maloljetnih sa ogranicenim djeparcom! nije lose gledati, ali bi malo i pipali, pipali!
Upravo. Maximalno mogu da nabavim 2-3 gpdosnje, a da se ne odrasi na konstantan broj dnevnih obroka... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/04/2008 : 22:11:06
|
quote: Originally posted by skviki
Libelus zasluzuje cistu 10 za ideju, pripremu, odabir junaka i ostalo. Problem je ocigledno u kvalitetu uveza i koricenja. Nemoguce da od 20-tak knjiga sve imaju felere. Ja kupujem stripove u Darkwood-u i tvrdim da je zadnjih par tura bilo losijeg kvaliteta nego prethodne. Ja mislim da VI trebate malo pojuriti ove sto rade uvez da vrate kvalitet na nivo koji zasluzuju ta izdanja. Za vrstu korica ( mat ili ove druge ) to sam samo rekao svoje misljenje i znam da o ukusima ne treba raspravljati.
Moze se desiti da dio odredjenog broja bude uradjen na jedan nacin pa se onda nadje skupa i vise komada istog naslova koji mozda nisu ispali najbolje. Vjeruj mi, za sve sto ne bude uredu mi reklamiramo i trazimo da se ispravi i ne ponovi. Tako ce biti i dalje, te cemo uciniti sve sto bude u nasoj moci da svaki kupac bude zadovoljan svojim primjerkom. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 21/04/2008 : 22:21:06
|
Ja nisam ni postavio ovaj topic da bih pljuvao po Libelusu nego da skrenem paznju na neke stvari koje nisu strashne. Sve u svemu ove knjige nisu toliko lose koliko je to zvucalo na pocetku. Ove dobronamerne kritike sluze da bi Libelus drzao sirom otvorene oci i da paznja i koncetracija ne popusti. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 21/04/2008 : 22:26:47
|
quote: Originally posted by Dado
...te cemo uciniti sve sto bude u nasoj moci da svaki kupac bude zadovoljan svojim primjerkom.
e cuj, dado, kad smo vec tu. ja nikako nisam zadovoljan.
vidi: imam naviku citati prije spavanja. oprezno drzim strip, ne presavijam naslovnu, itd. itd. da ostane glancer ili bar petica. kad osjetim da mi se spava, samo ga bacim. ujuto pokupim i nikom nista: strip ostao glancer/petica. osim tih vasih! bacim libellusov strip o pod, kad ujutro neprijatno iznenadjenje: nikako da se izravnaju korice! sa zs-om nisam nikad imao problema! gdje da to zamijenim? |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 21/04/2008 : 22:32:03
|
...te cemo uciniti sve sto bude u nasoj moci da svaki kupac bude zadovoljan svojim primjerkom.
vidi: imam naviku citati prije spavanja. oprezno drzim strip, ne presavijam naslovnu, itd. itd. da ostane glancer ili bar petica. kad osjetim da mi se spava, samo ga bacim. ujuto pokupim i nikom nista: strip ostao glancer/petica. osim tih vasih! bacim libellusov strip o pod, kad ujutro neprijatno iznenadjenje: nikako da se izravnaju korice! sa zs-om nisam nikad imao problema! gdje da to zamijenim?
Resenje: Nabavi stocic pored kreveta! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/04/2008 : 00:17:41
|
Ja nisam ni postavio ovaj topic da bih pljuvao po Libelusu nego da skrenem paznju na neke stvari koje nisu strashne. Sve u svemu ove knjige nisu toliko lose koliko je to zvucalo na pocetku. Ove dobronamerne kritike sluze da bi Libelus drzao sirom otvorene oci i da paznja i koncetracija ne popusti.
Naravno, tako smo i shvatili, i ne brini oci su nam razgolacene sirom! |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/04/2008 : 00:18:36
|
Ja nisam ni postavio ovaj topic da bih pljuvao po Libelusu nego da skrenem paznju na neke stvari koje nisu strashne. Sve u svemu ove knjige nisu toliko lose koliko je to zvucalo na pocetku. Ove dobronamerne kritike sluze da bi Libelus drzao sirom otvorene oci i da paznja i koncetracija ne popusti.
Naravno, tako smo i shvatili, i ne brini oci su nam razgolacene sirom!
kaže se razrogacene,tovare jedan nepismeni |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/04/2008 : 00:21:23
|
vidi: imam naviku citati prije spavanja. oprezno drzim strip, ne presavijam naslovnu, itd. itd. da ostane glancer ili bar petica. kad osjetim da mi se spava, samo ga bacim. ujuto pokupim i nikom nista: strip ostao glancer/petica. osim tih vasih! bacim libellusov strip o pod, kad ujutro neprijatno iznenadjenje: nikako da se izravnaju korice! sa zs-om nisam nikad imao problema! gdje da to zamijenim?
Mozda ti supruga/cura namjerno gazi ta libellusova izdanja, pa se ne moze izravnati... Kakav ti budes tu noc takav ti i strip ujutro osvane... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 22/04/2008 : 00:23:27
|
quote: Originally posted by globinjo kaže se razrogacene,tovare jedan nepismeni
Je, tako kazu oni koji imaju zmaja za zenu, a oni malo slobodniji koriste izraz razGOLAceni... Ionako nam je samo to na pameti... pa gdje mozak tu i prsti, tipkovnica... |
|
|
Topic |
|