forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mystere giganti
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/04/2008 : 22:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Jos nije izasao 13.broj,tek ce ove godine,sto znaci da uz 4 ovogodisnja prilazimo na 1 broj i dogodine za Mafest nema vise - mora Dado da crta
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/04/2008 : 22:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by kico

"Ljudi u crnom"...
Il ti je najbolji il ga mrziš.

da, tocno! ja ga mrzim (asocira na NN)

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/04/2008 : 22:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Trigger

He he he... Nadam se, nadam se... A koliko sam cuo od Dade u subotu Marti ce ubrzati...

Zezas
Kazi konkretno,sta,koliko,kad,gde

šok i za mene!!! iako, sumnjam, kud ces vise mm-a, doslovce nemoguce

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/04/2008 : 22:14:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

Ne zezam. To mi je covjek reako u subotu kad sam ga pitao kad ce na redu biti bisevi. Biblioteka Martin Mystere ce ubrzati tako da za par godina dodjemo do novih neobjavljenih epizoda...

Tek poslije mi je palo na pamet da sam ga zaboravio pitati da li namjerava izdati Zonu X...

nevjerojatno! a ja pojma nemam!! eh sto ti je suradnja...
zona x ide nakon mafesta, to se zna...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/04/2008 : 22:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

Znaci 18 regularnih godisnje
Giganti su ionako gotovi do iduceg Mafesta,pa bi onda moglo jos nesto da ide brze ili da krene Zona X

Rekao sam mozda. Meni je rekao da ce vjerovatno ubrzati...

A sto se tice Giganata - ima ih jos za naredne 4 godine istim ritmom (po dva godisnje)...

ah, sad je vec vjerojatno, pa mozda... ma nabij se

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/04/2008 : 22:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:

Znaci 18 regularnih godisnje
Giganti su ionako gotovi do iduceg Mafesta,pa bi onda moglo jos nesto da ide brze ili da krene Zona X

Rekao sam mozda. Meni je rekao da ce vjerovatno ubrzati...

A sto se tice Giganata - ima ih jos za naredne 4 godine istim ritmom (po dva godisnje)...

ritam je 4 i giganti su pri kraju, malo si se zabazovozzz...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/04/2008 : 22:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

He he he... Nadam se, nadam se... A koliko sam cuo od Dade u subotu Marti ce ubrzati...

Zezas
Kazi konkretno,sta,koliko,kad,gde

šok i za mene!!! iako, sumnjam, kud ces vise mm-a, doslovce nemoguce

Kao to nije tvoje maslo
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/04/2008 : 22:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

Jos nije izasao 13.broj,tek ce ove godine,sto znaci da uz 4 ovogodisnja prilazimo na 1 broj i dogodine za Mafest nema vise - mora Dado da crta

izgleda da i hoce, usavrsava se u zadnje vrijeme kopirajuci frisendu
sta ima u Niš, doktore?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/04/2008 : 22:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

izgleda da i hoce, usavrsava se u zadnje vrijeme kopirajuci frisendu
sta ima u Niš, doktore?

Ce ti posaljem SMS da sam ti poslao mail itd.kako ti vec ono kazes,da ne zagadjujem ovde
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9615 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/04/2008 : 22:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

quote:
Originally posted by fred perry

nikola pa broj zvijeri,a mm giganti su mi inace najdraža kolekcija...

Meni su Libellusovi Martiji najdraza kolekcija - pogotovu od subote kako ih imam sve (18 Biblioteke, 8 Giganata, 4 Super Booka, 4 Almanaha i 2 Price iz Baze Drugdje)...

Nije fer....

ne tuguj. veoma brzo nece moci reci da ih ima sve

Ni to nije fer....

pa zasto? sto te tako pogadja da si toliko tuzan?

Pa ovako....
Za prvo nije fer zato sto je gomila ljudi skupilo sve, ili bar dobar deo, i non stop trazi jos! Mislim, radujem se zbog tih ljudi, ali meni to ni malo finansijski ne prija!

A ako vrlo brzo nece moci da kaze da ima sve, mogu jedino da zakljucim da ce jos da ih izadje, a onda mi tek nece biti lakse, samo jos gore!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 28/04/2008 : 22:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
lorde ja sam odusta od m.no i tex biblioteke da bi moga imat sve od martija+almanahe od texa i m.noa.razumin te,osjecaj je loš,ja sam se navika ne imat sve iako bi želio.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/04/2008 : 22:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

lorde ja sam odusta od m.no i tex biblioteke da bi moga imat sve od martija+almanahe od texa i m.noa.razumin te,osjecaj je loš,ja sam se navika ne imat sve iako bi želio.

A zasto ne i sve,vremenom.
Pa ja sad jurim Texa od pre 30-40 godina.
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 28/04/2008 : 23:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
quote:

quote:

A zasto ne i sve,vremenom.
Pa ja sad jurim Texa od pre 30-40 godina.

tako je.nisan odusta zauvik,dobit cu ja na kladionici kad tadu meduvremenu ima jedan dobar covik po imenu Kico,koji mi sve šta propuštam uredno posuduje na citanje.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 28/04/2008 : 23:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
stvarno lipa vijest ... neka Martin izlazi ... sve ostalo može cekat ali 18 godišnje svaka cast
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9615 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/04/2008 : 08:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

A i ja sam se odrekao svega da bih mogao da imam bar Nathana i Martina, medjutim, ni to mi ne ide....
Skupljao sam i Zagora i Texa, Bleka, Marka....a i od ovih superheroja i ostale americke produkcije ponesto....
Naravno, tu je i Alan Ford, njega se isto nisam odrekao! :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5077 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 29/04/2008 : 13:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Bilo je i za ocekivati da ce MM ubrzati zbog odlicne prodaje.
Primjerice, i Alan Ford KLASIK je (kao i HC izdanje) ubrzao nakon prvih 20-ak brojeva s mjesecnog ritma prešli su na TROTJEDNI, pa tako godišnje imamo oko 15, 16 brojeva...

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 29/04/2008 : 20:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:

Ja sam kupio prva cetiri Libellusova broja Mister Noa i zao mi je sto sam morao odustati od dalje kupovine, jer ipak mi je Marti favorit, a pare ne rastu po drvecu... nazalost...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 29/04/2008 : 20:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
quote:

quote:

Ja sam kupio prva cetiri Libellusova broja Mister Noa i zao mi je sto sam morao odustati od dalje kupovine, jer ipak mi je Marti favorit, a pare ne rastu po drvecu... nazalost...

ja sam isto stao na 4 m.nou,tješim se almanahom al slaba je to utjeha

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 29/04/2008 : 21:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:

quote:

quote:

ja sam isto stao na 4 m.nou,tješim se almanahom al slaba je to utjeha

he he he... i ja imam taj almanah...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 29/04/2008 : 21:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
ima ih još 4,nadam se da ce libellus malo to ubrzat...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/04/2008 : 21:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Jos 3 Mr No almanaha i izaci ce svi u jednom vecem izdanju uskoro.
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 29/04/2008 : 22:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
quote:

quote:

Jos 3 Mr No almanaha i izaci ce svi u jednom vecem izdanju uskoro.

odlican potez,to znaci da cu se moc posvetit nick rajder almanasima koji sljede...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 29/04/2008 : 22:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
prva 2 nisam cita,cekam reprinte...

Ljudi u crnom,oke ali...fali nešto
Prokletstvo u Sahari mi je dosad najbolji...vrhunski!
Drvo života bezveze
Otok vatre i leda bezvez poradi pretjerivanja s sadržajem
Broj zvijeri odlican
Tajna prozirnih sijenki odlican

to je to,jedva cekam reprinte pošto svi hvale ta prva 2 giganta...

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26783 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/05/2008 : 16:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ova dva(6i7)su mi odlicni samo me nervira da se u fusnotama pozivaju na epizode koje ce Strip-Agent objaviti 200?Od ostalih su mi na istom rangu 1i4.3 je katastrofa neslucenih razmjera(usprkos dragim mi Espositima)a 2,5i7 prosjek.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 01/05/2008 : 16:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Ova dva(6i7)su mi odlicni samo me nervira da se u fusnotama pozivaju na epizode koje ce Strip-Agent objaviti 200?Od ostalih su mi na istom rangu 1i4.3 je katastrofa neslucenih razmjera(usprkos dragim mi Espositima)a 2,5i7 prosjek.

Jesi li siguran da ce ih StripAgent ikad objaviti?
Navedene su talijanske originalne epizode...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000