forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ima li neko iz Zagreba koji moze pomoci jednom ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/04/2008 : 19:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Makedoncu?
Stvar je u tome , da molim neko ko je iz Zagreba za veliku uslugu.
Zelim nabaviti neke HC maxi-je i specijalce od Morecomics-a, pa posto ne mogu na drugi nacin , trazim neko ko ce mi uciniti uslugu da ode do morecomics, kupi to za mene , i posalje mi.
Naravno , ja cu mu prije toga poslati novac kolko treba, za stripove i ptt.
Jel ima junak da ovo uradi i pomogne jednom stripadziju iz Makedonije?

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 27/04/2008 : 19:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
Ja bi pomogo, ali sam kratak s novcima i nesmijem sam slati stvari. Usrana maloljetnost. Naci ce se vec neko.
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/04/2008 : 20:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Hvala na ponudi.
Kako vec rekoh gore, onome ko se bude javio da mi pomogne ja cu mu prvo poslati novac pa ce onda on izvrsiti kupovinu u morecomics, a ne sopstvenim sredstvima.
A tebi , hvala na velikodusnosti, i nemoj zuriti sa odrastanjem, doci ce sve na svoje mesto:))
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/04/2008 : 20:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
vidi to, sad sam postao AVERAGE MEMBER.
Yea, yupiiiiiiii.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/04/2008 : 21:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
imam isti problem kao bitola,pa ako ima neko neka mi se javi na:
king-warrior@windowslive.com

bice i napojnica

p.s. bitola: nadam se da nije problem sto sam napisao u tvom topicu,nisam htjeo da extra otvaram novi ;-)
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/04/2008 : 22:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

bice i napojnica

p.s. bitola: nadam se da nije problem sto sam napisao u tvom topicu,nisam htjeo da extra otvaram novi ;-)

Nije problem , samo sada sumnjam da ce iko da se javi da meni zavrsi ovo, pored najave za napojnice
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 27/04/2008 : 22:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by bitola

quote:

bice i napojnica

Nije problem , samo sada sumnjam da ce iko da se javi da meni zavrsi ovo, pored najave za napojnice

Ja bi vam obojici to napravio ali mi Zg nije nikako usput :(

http://www.appaloosa.hr/
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/04/2008 : 23:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
E, Mladene, Mladene, znam ja da bih ti to napravio, ali isto znam da nisi iz Zagreba i zato te nisam ni pitao.
Hvala prijatelju.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 28/04/2008 : 09:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
E, Zagrepcani, ala ste se iskazali. Sve ste navalili pomoci covjeku. Svaka cast. Za vas...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 28/04/2008 : 09:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

bice i napojnica

Pa mogu ti ja osobno dofurati stripove.
Jednom mjesecno idem za HR i navratim do SKL i MC, a u Svicarskoj sam u Badenu (20km od Zuricha), pa ako ti odgovara...
Evo recimo naprimjer idem u srijedu doma i vracam se u nedjelju, u shopingu sam u petak ili subotu (nadam se da Vedran nece "spajati" ).

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 28/04/2008 : 09:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:

Makedoncu?
Stvar je u tome , da molim neko ko je iz Zagreba za veliku uslugu.
Zelim nabaviti neke HC maxi-je i specijalce od Morecomics-a, pa posto ne mogu na drugi nacin , trazim neko ko ce mi uciniti uslugu da ode do morecomics, kupi to za mene , i posalje mi.
Naravno , ja cu mu prije toga poslati novac kolko treba, za stripove i ptt.
Jel ima junak da ovo uradi i pomogne jednom stripadziju iz Makedonije?

evo javljam se.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 28/04/2008 : 10:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
E, super, veeeliko ti hvala.
Poslacu ti mail da se dogovorimo.
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 28/04/2008 : 10:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
posto ti ne znam mail poslao sam ti PM.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 28/04/2008 : 16:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:

posto ti ne znam mail poslao sam ti PM.

odgovorio...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 28/04/2008 : 17:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message
quote:

E, Mladene, Mladene, znam ja da bih ti to napravio, ali isto znam da nisi iz Zagreba i zato te nisam ni pitao.
Hvala prijatelju.

Ej, Makedonac,
sad da ne psujem previse,
al jebiga, bio sam u subotu u ZG,
da si mi javio riješili bi ti nešto,
neznam jel tražiš Mr NO-a,imam I maxi i sp Hijene oba HC,

mladenlov@gmail.com
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 28/04/2008 : 22:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by mladen13

quote:

Hvala prijatelju.

Ej, Makedonac,
sad da ne psujem previse,
al jebiga, bio sam u subotu u ZG,
da si mi javio riješili bi ti nešto,
neznam jel tražiš Mr NO-a,imam I maxi i sp Hijene oba HC,

Hvala na ponudi ali ne trebaju mi ti stripovi:
trazim maxije od texa i zagora i neke zagorove specijalce, posto sam ostale nabavio.
Evo , nadam se da cu srediti stvar sa piquet.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/04/2008 : 16:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by alen

quote:

bice i napojnica

Pa mogu ti ja osobno dofurati stripove.
Jednom mjesecno idem za HR i navratim do SKL i MC, a u Svicarskoj sam u Badenu (20km od Zuricha), pa ako ti odgovara...
Evo recimo naprimjer idem u srijedu doma i vracam se u nedjelju, u shopingu sam u petak ili subotu (nadam se da Vedran nece "spajati" ).

svaka cast legendo
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22343 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/04/2008 : 16:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

quote:

bice i napojnica

baksis se podrazumijeva
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 29/04/2008 : 16:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by mali od palube

Ja bi pomogo, ali sam kratak s novcima i nesmijem sam slati stvari. Usrana maloljetnost. Naci ce se vec neko.

Odakle ti to da nemozes slati stvari?
Adresiras na nekog od tvojih matoraca, odneses u postu, pitaju te sta je to ti kazes: Ma moji matorci salju neki paket rodjacima iz Makedonije..., i to ti je to!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 22/05/2008 : 19:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Evo, da se i ovde javno zahvalim piquet - u, na ukazanoj pomoci prilikom nabavke odredjeni broj HC stripova.
Izasao mi je u susret i nabavio mi nekih od stripova koje trazim (ostale momentalno nije ih bilo u strip knjizari), i sve to odradio maximalno fer i drugarski i nadam se samo da cu moci da mu se odduzim na usluzi.
Hvala PIQUET!
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 22/05/2008 : 19:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
Za ostale stripove nadam se da cu ih nabaviti preko on-line prodaje , ako proradi ta najava da ce se moci kupovati stripove sa plateznom karticom .
Ako ne , opet cu dosadjivati nekome
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 22/05/2008 : 22:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
nemaš se šta odužiti...drago mi je da sam mogao pomoci

Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1706 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 23/05/2008 : 07:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message
A što ne probaš da naruciš iz Beograda?

U Alan Fordu (http://www.alanford.co.yu/)i Darkwoodu (http://www.stripklub-darkwood.com/) imaš skoro sve se objavi u Hrvatskoj.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 24/05/2008 : 08:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by KuntaKinte

A što ne probaš da naruciš iz Beograda?

U Alan Fordu (http://www.alanford.co.yu/)i Darkwoodu (http://www.stripklub-darkwood.com/) imaš skoro sve se objavi u Hrvatskoj.

Zato sto su u ovim knjizarama ovi stripovi skuplji nego u Hrvatsku i zato sto je i ptt skuplje u Srbiju nego u Hrvatsku.

Edited by - bitola on 24/05/2008 08:23:47
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000