forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Dani / Van Gogh MAFEST štand
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 12/05/2008 : 18:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Donosim vam popis izdanja i cijene za Mafest koje ce na štandu imati izdavaci Dani i Van Gogh. Mislim da cete biti zadovoljni
Vidimo se!!!

Izdavanje knjiga „DANI“
Stranci u raju, knjiga 1 „Stranci u raju“ 40,00 kn
Stranci u raju, knjiga 2 „Sanjam te“ 60,00 kn
Spawn, knjiga 1 „Pocetak“ 150,00 kn
Životinjska abeceda 20,00 kn

Van Gogh
Mali rendžer 16 34,00 kn
Mali rendžer 17 34,00 kn
Mali rendžer 18 34,00 kn
Mali rendžer 19 34,00 kn
Mali rendžer 20 34,00 kn
Mali rendžer 21 34,00 kn
Komplet Mali rendžer (br.22-28) 214,00 kn
Julia 6 39,00 kn
Julia 7 39,00 kn
Julia 8 39,00 kn
Julia 9 39,00 kn
Kalendari Mali rendžer 10,00 kn
Kalendari Julia 10,00 kn

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 12/05/2008 : 18:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
jako lijepa vijest sto ce Van Gogh izloziti svoja izdanja,
bravo,

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 15/05/2008 : 12:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Sutra ujutro putujem za Makarsku, pa evo još jednom napomena za cjenik izdanja. Skoro sva izdanja su na sniženju uz popust od 10% do 70% (kalendari). Ona izdanja koja nisu na sniženju na štandu ce biti u jako malim kolicinama (do 5 komada po broju). MR 10-15 su rasprodani i više ih nema na skladištu pa ih tako nece biti ni na našem štandu u Makarskoj.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 15/05/2008 : 14:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
reci ti nama što ce bit sa juliom ;)

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 15/05/2008 : 14:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

reci ti nama što ce bit sa juliom ;)

To ne ovisi o meni. Mislim da Julija nema neku blistavu buducnost. S druge strane urednik Van Gogha je Juliju br.10 pripremio za tisak tako da.... nikad ne reci nikad.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16014 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 15/05/2008 : 16:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
baš me zanima poslje svega kolko bu se prodalo julija- ja sam jedna od budala kaj sam ju kupoval u obje varijante

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 16/05/2008 12:25:58
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 16/05/2008 : 11:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Novi brojevi Malog rendžera su stigli. Krecemo!!!

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 21/05/2008 : 14:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

baš me zanima poslje svega kolko bu se prodalo julija- ja sam jedna od budala kaj sam ju kupoval u obje varijante

Ja sam druga od budala!
A najvise me raspizdio jebeni broj 9. koji nikad nece dobiti svoj nastavak.(Bar ga nisam krenuo citat ako sam ga vec kupio,ak je to neka utjeha)

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 21/05/2008 : 15:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by Prodigy

quote:

Ja sam druga od budala!
A najvise me raspizdio jebeni broj 9. koji nikad nece dobiti svoj nastavak.(Bar ga nisam krenuo citat ako sam ga vec kupio,ak je to neka utjeha)

Vec puno puta cujem slicne recenice, ali nije mi jasno zašto bi netko bio budala što je kupio strip. OK shvacam za nastavak broja 9. Bilo bi glupo da se ne nastavi i postoje velike šanse da nastavak bude otiskan. Recimo da izade 10 brojeva Julie... Pa zar niste uživali u citanju tih 10 brojeva, zar je bolje da ovaj strip uopce nije bio objavljen ili da je ipak objavljeno ovih 10-tak brojeva. Da je bilo barem malo više "budala" serijal bi se sigurno nastavio. OK, može se reci da je neki drugi izdavac preuzeo Juliu da bi je izgurao do kraja, ali nikad nije kasno. Urednik mi je vec puno puta ponovio da bi rado prepustio izdavanje Julie nekom drugom izdavacu.

www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 21/05/2008 : 15:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
ma to oni od dragosti
nemoj se ti nervirat

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 21/05/2008 : 15:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by Prodigy

quote:

Ja sam druga od budala!

Vec puno puta cujem slicne recenice, ali nije mi jasno zašto bi netko bio budala što je kupio strip. OK shvacam za nastavak broja 9. Bilo bi glupo da se ne nastavi i postoje velike šanse da nastavak bude otiskan. Recimo da izade 10 brojeva Julie... Pa zar niste uživali u citanju tih 10 brojeva, zar je bolje da ovaj strip uopce nije bio objavljen ili da je ipak objavljeno ovih 10-tak brojeva. Da je bilo barem malo više "budala" serijal bi se sigurno nastavio. OK, može se reci da je neki drugi izdavac preuzeo Juliu da bi je izgurao do kraja, ali nikad nije kasno. Urednik mi je vec puno puta ponovio da bi rado prepustio izdavanje Julie nekom drugom izdavacu.

Izbacite broj 10 i imate iskupljenje sto se mene tice!To je jedini zajeb s vase strane,i sa svime ostalim sto si napisao se slazem.Za drugo niste krivi vi nego manjak "budala"!
I nemoj to sto ja laprdam shvacat osobno,tvoji "stranci u raju" su jedino sto mi je zena od stripa uzela u ruke i procitala do kraja.

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 21/05/2008 : 15:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Ma još nek se otisne ta deseta Julia i onda nek krepa... ak vec nema drugog nacina.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 25/05/2008 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
Meni su Julie OK. I ja sam se pital kaj bu s njima. Zelio bih ih sve imati. Bas je stalo na uzbudljivom djelu

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Dash
Junior Member

Croatia
432 Posts

Member since 31/01/2008

Posted - 25/05/2008 : 16:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dash an ICQ Message  Send Dash a Private Message
quote:
Originally posted by Milazzo

Meni su Julie OK. I ja sam se pital kaj bu s njima. Zelio bih ih sve imati. Bas je stalo na uzbudljivom djelu

Ja takoder...
Ali problem ce ih sve imat (još teže ako ih nitko ne kupuje), u originalu ih je izdano oko 60...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000