Author |
Topic |
|
---- moka ----
Starting Member
64 Posts
Member since 04/04/2008 |
Posted - 02/05/2008 : 23:25:57
|
Hteo bi preko poste da narucim stripove iz Alan Forda,i zanima me da li oni salju glancer stripove,glanc nove,i posto su Bonelijevi iz Hrvatske (Zagor,Dylan itd..)i kolka je postarina? ako neko ima te informacije,i kupovao je preko poste kod njih,neka napise..unapred hvala!
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 02/05/2008 : 23:32:56
|
Ono sto sam ja kupovao kod AF je vrhunski glanc.Nisam imao Bonellija ali sam imao hrvatske i srpske HC albume,kao i SMG,Lavirintova izdanja i jos stosta.Sve je upakovano besprekorno i za sve se placa unapred postarina od 170 dinara,ako je u medjuvremenu nisu poskupeli,to ces najbolje saznati kad ih kontaktiras.Imao sam najrazlicitija iskustva sa narucivanjem stripova preko poste i mogu ti reci da je AF najbolji za sada,a imam visedecenijsko iskustvo sa time pa ti vidi... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40225 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/05/2008 : 23:44:14
|
Alan Ford je besprekoran... Ja sam uzimao od njih dosta puta i upakuju ga majstorski... I postarina je 155 dinara... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/05/2008 : 00:07:58
|
quote: Originally posted by axle munshine
Ono sto sam ja kupovao kod AF je vrhunski glanc.Nisam imao Bonellija ali sam imao hrvatske i srpske HC albume,kao i SMG,Lavirintova izdanja i jos stosta.Sve je upakovano besprekorno i za sve se placa unapred postarina od 170 dinara,ako je u medjuvremenu nisu poskupeli,to ces najbolje saznati kad ih kontaktiras.Imao sam najrazlicitija iskustva sa narucivanjem stripova preko poste i mogu ti reci da je AF najbolji za sada,a imam visedecenijsko iskustvo sa time pa ti vidi...
Uplacuje se unaprijed na racun? Postoji li opcija za pouzecem? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 03/05/2008 : 00:25:19
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by axle munshine
Ono sto sam ja kupovao kod AF je vrhunski glanc.Nisam imao Bonellija ali sam imao hrvatske i srpske HC albume,kao i SMG,Lavirintova izdanja i jos stosta.Sve je upakovano besprekorno i za sve se placa unapred postarina od 170 dinara,ako je u medjuvremenu nisu poskupeli,to ces najbolje saznati kad ih kontaktiras.Imao sam najrazlicitija iskustva sa narucivanjem stripova preko poste i mogu ti reci da je AF najbolji za sada,a imam visedecenijsko iskustvo sa time pa ti vidi...
Uplacuje se unaprijed na racun? Postoji li opcija za pouzecem?
To neznam,mada ne verujem da salju pouzecem zbog zloupotreba...a za uplatu unapred nista strasno,uplatis danas,i danas ti salju,tako da tu nema problema...i to funkcionise bez greske... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Posted - 03/05/2008 : 00:27:58
|
Ista je stvar i sa Darkwoodom,i tamo se uplacuje unapred na racun a salju City expressom,sto je skuplje,uslovno,naravno(zavisi od tezine) ali je efikasnije i brze... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16967 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 03/05/2008 : 11:08:48
|
Ja sam dva puta imao problema sa njima, jednom su mi poslali pogrešne stripove (zamijenili brojeve extra i redovne serije), a drugi put je stigao Zagor extra 123 sa izbucanom prednjom koricom, što se nije vidjelo dok nisam izvadio strip iz najlon kesice. Ali kasnije sam se žalio, te pogrešne stripove sam nekako poslao nazad u Beograd (pošto nece da šalju poštom van Srbije) i onda je poslije bilo u redu. Sad sam odustao od kupovine tamo, skupo je, ne isplati se. |
|
|
Road_warrior
New Member
Serbia
158 Posts
Member since 21/04/2008 |
Posted - 03/05/2008 : 12:26:27
|
Sve pohvale za Alan Ford,takodje narucujem preko njih i besprekorni su.Sto oni upakuju moze i na Mesec da ide.Nema nista da brines samo narucuj. |
My life fades the vision dims. All that remains are memories. I remember a time of chaos ruined dreams this wasted land. But most of all, I remember the Road Warrior the man we called Max. |
|
|
LeeMan
Senior Member
Hungary
1257 Posts
Member since 04/10/2003 |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 03/05/2008 : 19:32:28
|
Naruci i ne beri brigu. Miroslav i ekipa znaju kakve smo picajzle. Posle poslednje pošiljke iz Darkvuda, moram ti reci da ni oni nisu ni za sekund slabiji. Stvar je izbora. Tvog! |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 03/05/2008 : 19:38:30
|
quote: Originally posted by Raspucin
Naruci i ne beri brigu. Miroslav i ekipa znaju kakve smo picajzle. Posle poslednje pošiljke iz Darkvuda, moram ti reci da ni oni nisu ni za sekund slabiji. Stvar je izbora. Tvog!
Potpuno se slazem i jedni i drugi sjajno upakuju i posalju na vreme! Stvarno su likovi! |
Every man dies, not every man really lives. |
|
|
|
Topic |
|