forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 **MaFest 2008**--predstavljanje-Zagreb 09.05!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8250 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/05/2008 : 11:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ne znam da li na vašu, ali na moju veliku žalost ne mogu doci danas
ujutro idem na nekakav put, a znam da se ne bih mogao zadržati samo sat-dva

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 09/05/2008 : 11:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

A jebi ga, ako se koji put slucajno zajebete pa takvo ugodno druženje organizirate na tjedan kada mi nije radna subota, možda i dodem:))
A kakve su to hostese u pitanju, jel to neka zajebancija il ce stvarno bit?

naravno da ce biti hostesa, Ratko pozna sve kumice s placa upravo je gore na Dolcu audicija i desetak najmladih su danas s nama
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 09/05/2008 : 11:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by dmar

quote:
Originally posted by Vjeko1980

A jebi ga, ako se koji put slucajno zajebete pa takvo ugodno druženje organizirate na tjedan kada mi nije radna subota, možda i dodem:))
A kakve su to hostese u pitanju, jel to neka zajebancija il ce stvarno bit?

naravno da ce biti hostesa, Ratko pozna sve kumice s placa upravo je gore na Dolcu audicija i desetak najmladih su danas s nama

Kvalifikacije prolaze odma one s najmodernijim gebisom
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/05/2008 : 18:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Lijepo je vidjeti kako Zagreb godinu dana kasnije ima fenomenalnu ekipu za druženja pijanstvo!
Hostese su bile nevidljive,ali smo otkrili da je,npr,Font i Zagorov crtac...
Ispalo je da je Ceker premali da ugosti sve zainteresirane stripofile koji su pohodili ovoj promociji,ali na šankera i njegovu mjuzu nitko se ne može požaliti...
Dosta nas je bilo :dveribad,risbozg,dmar,76,delboy,VJ,matija,Kurdy,ginko i Boky iz Karlovca su stigli,Darkwood Devil,Bernard:Demon S Cetine,Gaston,Renky,kico,jedan novinar iz Vijesnika,Darko Macan nas je obišao vidjeti kako smo i još nekolicina zainteresiranih stripofila(sorry,ako sam nekog zaboravio).
Zezancija na vrhu,pive na litre i kontroverzni clanak iz Poslovnog Dnevnika!
Ekipa iz Makarske sretno stigla kuci,umorna i zadovoljna!
Momci,hvala Vam od srca!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/05/2008 : 20:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Bas je bilo sjajno! Hvala svima, a posebno Ratku! Oduzit cemo se!!!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/05/2008 : 14:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jake, ne stare nego jake, snage.

Imal' 'ko jaci?

Partneri i partner banka.

Nemo i dmar

"Celavi gospodin" i mcn

Bude još...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/05/2008 : 16:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Celavi gospodin!!!!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/05/2008 : 16:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
jos da zapjeva, eto Ionesca!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2008 : 22:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Lijepo je vidjeti kako Zagreb godinu dana kasnije ima fenomenalnu ekipu za druženja pijanstvo!
Hostese su bile nevidljive,ali smo otkrili da je,npr,Font i Zagorov crtac...
Ispalo je da je Ceker premali da ugosti sve zainteresirane stripofile koji su pohodili ovoj promociji,ali na šankera i njegovu mjuzu nitko se ne može požaliti...
Dosta nas je bilo :dveribad,risbozg,dmar,76,delboy,VJ,matija,Kurdy,ginko i Boky iz Karlovca su stigli,Darkwood Devil,Bernard:Demon S Cetine,Gaston,Renky,kico,jedan novinar iz Vijesnika,Darko Macan nas je obišao vidjeti kako smo i još nekolicina zainteresiranih stripofila(sorry,ako sam nekog zaboravio).
Zezancija na vrhu,pive na litre i kontroverzni clanak iz Poslovnog Dnevnika!
Ekipa iz Makarske sretno stigla kuci,umorna i zadovoljna!
Momci,hvala Vam od srca!

...super.Baš ok da smo se malo ispricali.Jedino mi žao što rizbozg nije ništa cuo jer je gluh!
-Zahvala svima koji su navratili,a momcima iz Makarske hvala jer su pronašli vremena i volje prec gotovo 1000 kilometara da navrate i do nas.Bilo spontano i simpaticno cavrljanje,baš super.Vidimo se dole!Hvala decki.
-P.S.-Alane,stavi slike kad uhvatiš "vrimena".
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/05/2008 : 22:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Najbolja je dveribadova "aureola" na trechoj slici.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/05/2008 : 23:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ima nas, ima...

Ma daj i meni dim... pa šta bude... Thevrlološi i najstariji dinamovac na forumu, risbo.

Hrvoje

Kico i njegov brat blizanac Berni a.k.a. Demon s Cetine.

Otvorim konzervu iskoci Zagor... možda je ispod stola???

Od sljedeceg broja? Koliko? 25 kn? 144 stranice? Kompletna epizoda!

Ja izjavio da Font crta Zagora??? Jesi, jesi... rekla nam novinarka.
]
Kaže, rekao mi neki bradonja da Font crta Zagora! Ih ka' da sam ja jedini bradonja.

Vidi, stvarno to piše... Tako je kad joj gledaš u sise i ne paziš šta izjavljuješ.

Moramo biti u Makarskoj do 5:30... znaci krecemo iz Zagreba u 3:00

Jedna od posljednjih slika na slobodi :o(

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/05/2008 : 23:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
al se ženiš

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/05/2008 : 23:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jok! Odjebala me striptizeta... sad moran tražit nešto drugo.

30 dana... sitnica

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/05/2008 : 13:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

al se ženiš

Sredio sam mu jednu!
Al ga pozna kao Budišu!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/05/2008 : 00:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
'71.

'08.

Vuk dlaku minja...

Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
653 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 13/05/2008 : 19:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message
Mi može neko doneti te novine u Makarsku!?

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/05/2008 : 21:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

Pitaj dveribada!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/05/2008 : 01:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

-No!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/05/2008 : 01:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

Najbolja je dveribadova "aureola" na trechoj slici.

mcn

--Banka stripa!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000