forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 MILANO PRODAVNICE STRIPOVA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 14/05/2008 : 14:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message
Pronašao sam na forumu spisak prodavnica stripova u Italiji.
Mene zanima da li neko zna neku dobru prodavnicu stripova u Milanu gde se mogu naci stripovi iz Bonelli edicije,prevashodno Zagor.
Ako zna MOLIM za adresu.

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/05/2008 : 14:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Mora u Milanu negde da ima! Pa tamo je centar svih italijanskih izdanja!
Jel si probao da guglujes, ili idi na geocities.com, tako nesto, ne secam se kako je to islo kada sam ja pokusavao neke slicne kombinacije....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/05/2008 : 15:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
evo ti nepismeni milane:
http://free.imd.it/fumetti/fumetterie.htm

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 15/05/2008 : 08:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message
VEOMA "PISMENI" JAKI,TAJ SPISAK IMAM.Da razumeš ono što procitaš video bi da me interesuje Bonelli a ono je uopšteni spisak prodavnica u kome se ne vidi koje stripove prodaju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/05/2008 : 10:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
pa nazovi ih.pošalji mail.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/05/2008 : 15:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by milan16

VEOMA "PISMENI" JAKI,TAJ SPISAK IMAM.Da razumeš ono što procitaš video bi da me interesuje Bonelli a ono je uopšteni spisak prodavnica u kome se ne vidi koje stripove prodaju.

Pa pazi, ja sam jednom prilikom nabasao u Palermu na prodavnicu stripova u kojoj se moglo naci MASA Bonelija i MASA americke, francuske, manga i ostale produkcije!!!! Sve zajedno, a police samo sto ne eksplodiraju od prenatrpanosti!!!!!
Sve je naravno na italijanskom jeziku, ni komad na engleskom!!!! (sto je,ipak, tipicno za italijane!)
Zao mi je sto nisam imao aparat da slikam radnju!
A i zao mi je sto sam bio klinac od 13 godina, pa me stripovi generalno nisu mnogo interesovali kao danas, a od italijana sam citao samo pirate Bleka i Marka....

Tako da su jedine stvari koje sam tamo kupio bili nekoliko Star wars stripova za uspomenu!
Cijena - sitnica!

Do sada mi je to najjaca strip radnja u kojoj sam bio!!!!
(bas zato sto mesa italijansku i vanitalijansku produkciju!)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Legacy Keeper
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 11/04/2007

Posted - 16/05/2008 : 15:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Legacy Keeper's Homepage  Send Legacy Keeper an ICQ Message  Send Legacy Keeper a Private Message
http://www.borsadelfumetto.com/borsino/enter.html?target=front.html

hahahaha
ladno nemaju Zagora u ponudi :)

-potrebne kolekcije SD i Ludensa
www.myspace.com/elldamar
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000