forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Martin Mistere spec.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17006 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 18/05/2008 : 19:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by d.r.p

Meni licno ovi specijali su odlicni i šteta je što ne izlaze malo cešce.Može li se ovaj serijal malo ubrzati pošto je ovaj zadnji iz 1995?

Kako ubrzati? Prošle godine su izašla 3, toliko ih ocekujem i ove godine. To je dovoljno brzo.

A noviji specijali u Italiji su mnogo bolji, bar tako kaže prozirna senka. Ovogodišnji ce konacno biti bez Endži i ekipe.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/05/2008 : 19:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Meni licno ovi specijali su odlicni i šteta je što ne izlaze malo cešce.Može li se ovaj serijal malo ubrzati pošto je ovaj zadnji iz 1995?

Kako ubrzati? Prošle godine su izašla 3, toliko ih ocekujem i ove godine. To je dovoljno brzo.

A noviji specijali u Italiji su mnogo bolji, bar tako kaže prozirna senka. Ovogodišnji ce konacno biti bez Endži i ekipe.

A sto se bre on ne vrati na forum - covek je enciklopedija za neke stvari,posebno MM.
Jos pamtim onu fotoreportazu gde je uslikao kucu na adresi na kojoj navodno zivi MM
Ne mogu da verujem da je onaj nesrecni topic toliki razlog da se vise uopste ne vrati na forum.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/05/2008 : 21:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by delboj

quote:

A sto se bre on ne vrati na forum - covek je enciklopedija za neke stvari,posebno MM.
Jos pamtim onu fotoreportazu gde je uslikao kucu na adresi na kojoj navodno zivi MM
Ne mogu da verujem da je onaj nesrecni topic toliki razlog da se vise uopste ne vrati na forum.

A sta se tu desilo

Video sam da lik pise fenomenalne recenzije, ali ga nisam video na forumu!
U cemu je fazon

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/05/2008 : 22:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

A sta se tu desilo

Video sam da lik pise fenomenalne recenzije, ali ga nisam video na forumu!
U cemu je fazon

Ma neka bezvezna i bespotrebna rasprava o crncima,ban i posle isteka bana ga nema.
A stvarno steta.
Zato i jesu u pravu Markos i Globinjo - nema potrebe voditi politicke rasprave jer svako drzi svoju stranu i nema nikakve svrhe ni pocinjati ih.
A uostalom - ja verujem da svi poticemo od majmuna,tako da smo u srodstvu svi
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26822 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/05/2008 : 07:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
nema veze što je rasista,ali piše dobre recenzije

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/05/2008 : 08:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

nema veze što je rasista,ali piše dobre recenzije

Nisam hteo da zauzimam stranu,al' ajde da kazem da uopste ne podrzavam takve stavove i dobri su bili oni linkovi o zasluznim crncima.
Sad ga ne branim,al' sam steko utisak da je reko sta je reko malo nepromisljeno i onda nije hteo nazad pa ispade na kraju rasista na kvadrat(svaka slicnost sa strip knjizarom je slucajna).
A da pise dobre recenzije - pise
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17006 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/05/2008 : 09:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Šteta je što senka nece da se vrati na forum. Preko maila mi je rekao da je odluka o napuštanju definitvna.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/05/2008 : 09:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Odlazak senke je veliki gubitak za sajt, no sam je kriv. Nije poštovao pravila foruma i nije mu Dado kriv što ga je izbacio.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/05/2008 : 11:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa valjda ban nije doživotan. Covjek je valjda riješio da se nece vracati na sajt. Iz principa, valjda, tko ti ga zna...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/05/2008 : 11:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa valjda ban nije doživotan. Covjek je valjda riješio da se nece vracati na sajt. Iz principa, valjda, tko ti ga zna...

Senka je ponovo vracen na sajt no ocigledno ga je izbacivanje toliko uvrijedilo pa je odlucio da zauvijek napusti forum.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/05/2008 : 11:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Senka je ponovo vracen na sajt no ocigledno ga je izbacivanje toliko uvrijedilo pa je odlucio da zauvijek napusti forum.

Pogaziti svoje principe ili dijeliti dalje svoju ljubav prema stripovima sa ljudima slicnih navika? Pitanje je sad... Ociti su principi jaci.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/05/2008 : 11:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

Pogaziti svoje principe ili dijeliti dalje svoju ljubav prema stripovima sa ljudima slicnih navika? Pitanje je sad... Ociti su principi jaci.
Principi i ponos, tipicna balkanska bolest. Mada i ja imam neke svoje principe preko kojih ne prelazim.

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 19/05/2008 : 15:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
nego otkad su o.j. simpson i marcus allen RAGBIJAŠI

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 23/05/2008 : 14:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

nego otkad su o.j. simpson i marcus allen RAGBIJAŠI

Oduvik za sve nepoznanice postoji wiki
http://en.wikipedia.org/wiki/O.j._simpson
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 23/05/2008 : 14:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Meni se ovaj specijal svidija.Malo šale malo ozbilje u jednu simpaticnu pricicu koju je jako dobro ukompletirao Castelli prica za specijal 8/10 crtež nadasve iznenadujuce ugodan pošto je Torti 7/10
Vidin da ovdi ljudi baš ne vole specijale meni su svi do sada procitani vrlo dobri neki cak remek djela, mislin na Cetvrtu karavelu ... Tako da veliki plus specijalima i oceukujem ih još ove godine
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 23/05/2008 : 18:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
quote:
Originally posted by provodina

Meni se ovaj specijal svidija.Malo šale malo ozbilje u jednu simpaticnu pricicu koju je jako dobro ukompletirao Castelli prica za specijal 8/10 crtež nadasve iznenadujuce ugodan pošto je Torti 7/10
Vidin da ovdi ljudi baš ne vole specijale meni su svi do sada procitani vrlo dobri neki cak remek djela, mislin na Cetvrtu karavelu ... Tako da veliki plus specijalima i oceukujem ih još ove godine

u potpunosti se slažem sa navedenim...samo nam dajte martija što više

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/05/2008 : 18:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ego se to zove....Ako neko prekrši pravila foruma(i to posle upozorenja), ne vidim razlog da se ne izbaci. Svaka cast njemu na njegovom poznavanju MM, ali ne vidim razlog zašto on ne bi mogao da bude izbacen a drugi da?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 23/05/2008 : 21:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
zanima me zasto ovaj specijal nosi oznaku 6 kad je peti u pitanju
i zasto mu je godina izdanja 2007,,,wtf,
da nije i ovaj prelezao zimu u skladistu kao i Blek specijal

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 24/05/2008 : 06:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

A ''Ðevojka iz torte''? Šta se to ne broji?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17006 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/05/2008 : 10:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Malicius

Pa broji se Djevojka iz torte, nastavili su numeraciju tako da jeste 6. Pošto je zadnji izašao u avgustu, moguce da je i ovaj odštampan još prošle godine.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 25/05/2008 : 21:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Još jedan u nizu odlicnih specova!
Castelli je stvarno nenadmašan. Onako izmješati scene, koja lakoca... ono...
Odavno se nisam dobro nasmijao uz neki strip kao sada.
Dee, Kelly, Brody i Angie su mi postali super likovi/lakrdijaši.
U stripu je rijec o tajni kugle Fridrika II. Znaci, klasican i obican misterij, ali provedba je sjajna. I sad mi nije jasno zašto se strip zove "Kontrapunkt, skerco i fuga"? Kakve to veze ima s onim "zvucnim kulisama"?
Dvije male zamjerke:
1) Loše mi je ono objašnjenje kako se Fridrik domogao kugle. Kugla je egipatskog porijekla i baš ju je Fridrik našao roneci na dnu mora???!!! Pa što na njoj onda radi kršcanski križ? Eto, to mi nije jasno. Možda je trebalo bolje objasniti "pozadinu" kugle?!
2) Bezvezno je i ono objašnjenje kako se kugla našla u onog staretinara.

Luda je i ona teza o "teoriji zavjere", kako su clanovi tih mocnih organizacija koje upravljaju svijetom zapravo najobicniji penzici, a njihov šef je obicno nepismeni ulicni klošar (koji je nepismen iz razloga kako on sam ne bi mogao biti izmanipuliran, lol). Trebalo je na kraju završiti kako MM i ekipa nisu uspjeli otkriti pravu moc tog tajanstvenog predmeta.

Zadovoljan sam i s Tortijem. Njegov crtež samo još više doprinosi opicenosti.

Super strip:
Ocjena: 8/10

P.S.
Ima li vijesti o Castellijevom zdravstvenom stanju?

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2008 : 11:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno
Dvije male zamjerke:
1) Loše mi je ono objašnjenje kako se Fridrik domogao kugle. Kugla je egipatskog porijekla i baš ju je Fridrik našao roneci na dnu mora???!!! Pa što na njoj onda radi kršcanski križ? Eto, to mi nije

Ma ne, tako veli narodna predaja, ne Castelli... U biti nije navedeno egzaktno porijeklo. U gigantu je naprimjer Fridrih II. naveden kao nositelj Lugovo koplja, jednog od legendarnih artefakata. Kao jedan od aktivnih sudionika 6. križarskog rata nije neobicno da je kugla bila samo jedna stvarcica iz ratnog plijena koje su dolazile iz Svete zemlje. Kao što je to slucaj sa kartama Nove zemlje, kopljem, graalom...

quote:

Luda je i ona teza o "teoriji zavjere", kako su clanovi tih mocnih organizacija koje upravljaju svijetom zapravo najobicniji penzici, a njihov šef je obicno nepismeni ulicni klošar (koji je nepismen iz razloga kako on sam ne bi mogao biti izmanipuliran, lol).

tebi baš ne ide razlikovanje c/c, a?

Edited by - DeeCay on 26/05/2008 11:27:43
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 26/05/2008 : 11:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Mogao bi se sad opravdati da mi se omaklo prilikom brzog pisanja, ali nije. :))
Stvarno mi ne ide taj c i c. Jedino sam siguran za "kuca" i "domaci rad".
Što je najgore, iako su šanse 50:50, koliko god se trudio (a zbilja se trudim), ja cu uvijek odabrati pogrešnu opciju:(.
Dolazim iz sredine gdje svi koriste "C".
Isprcavam se!:))

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/05/2008 : 12:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Mogao bi se sad opravdati da mi se omaklo prilikom brzog pisanja, ali nije. :))
Stvarno mi ne ide taj c i c. Jedino sam siguran za "kuca" i "domaci rad".
Što je najgore, iako su šanse 50:50, koliko god se trudio (a zbilja se trudim), ja cu uvijek odabrati pogrešnu opciju:(.
Dolazim iz sredine gdje svi koriste "C".
Isprcavam se!:))

Dolaziš iz Slovenije? Tamo svi koriste tvrdo C u pisanju. Po toj pretpostavci i ja bi za sve morao rabiti tvrdo c jer mi je rodni jezik kajkavski, ali srecom (ili nesrecom po kajakvskom) išao u školu i ucio književni...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/05/2008 : 13:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
za razliku od vaših mjesta u kojima se sve izgovara na "c", ovamo kod mene na otoku se baš razlikuje izgovor, mi imamo baš ono pravo meko "c"
no, to valjda vec znate, tako da vam nisan ni triba govoriti
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000