Bernard je bio veseo na MaFestu.... Znamo zašto,hehe... A njegov novitet je promovirao besplatno djeleci cudnovate kalendarcice prigodno oznacene za MaFest.Naime,kalendar pocinje u srpnju 2008. a završava u lipnju 2009.godine. Naslovnice kalendara su vecinom njegova znana izdanja koja su se nakupila oko i uoci MaFesta,no medutim zagledajuci se u sve to,dolazimo do otkrica koja bi valjalo podjeliti sa svim forumašima. U najavama su: Alan Ford Kolor Biblioteka:Kad srce radi bi-bam ba-bam (dvije naslovnice) Alan Ford Kolor Biblioteka:Superhik (isto dvije naslovnice) Bernet/Abuli:Crnjaci Texone Capitanio:Vojnik Komanc Texone Manfred Sommer:Trgovci robljem Texone De Angelis:Sjene u noci Texone Colin Wilson:Posljednji pobunjenik Bernet/Abuli:Na povratku kuci Alan Ford SuperKlasik 1:Grupa TNT Alan Ford SuperKlasik 2:Šuplji zub
Kad su ga znatiželjnici pitali kad ce barem Texonei,on je veslo odgovorio:Eto vam kalendar pa imate godinu dana za sve! Nadamo se barem jesenskoj premijeri.Ostalo tko zna...dugo je ljeto. A Bernard ce usprkos novonastalim obavezama,sigurno naci vremena za sve.
vrlo dobro, znaci Diabolik nastavlja izlaziti. A ako ce maxiji u istom ritmu to bi onda znacilo da nas ceka jedan Tex, Zagor, Dylan Dog i Martin Mystere, tj. još 4 ukupno.
Mala zamjerka Berniju:Sto nedade neki popust na izdanja na MaFestu!Simbolicnih 20 % bi nam puno znacilo kad ga vec niko ne pita za racun.Ako drugi imaju racunicu, kak on nema?
Proci ce... Prvih 30 i kusur brojeva je rasprodano a traže se još uvik + povremeni ( plažni ) citatelji koji ce kupovati... Onaj tko hoce kolekciju AF može je na taj nacin imati za male pare. Nije svima bitno da budu prvo izdanje, pa cak ni Klasik izdanje. Ja san svoje AF rasproda kad mi je Bernard reka da planira Klasik. Osim toga, mislim da ce nas u buducnosti na kioscima cekati sve više "varijacija na temu" zbog nove trgovacke politike Tiska. Naravno ako ona ( takva, ucjenjivacka i bezumna )zaživi, što se iskreno nadam da nece.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Kad smo se vec dotakli Alana Forda,jucer odem u Konzum i po prvi puta medju casopisima revijama,novinama i sl. stoji jedan strip! AF klasik naravno,br. 66.Blagajnica se malo zbunila,ooooo kaj imamo i to! Pa izgleda da imate! Tako da po novom mozete kupiti AF u svom najblizem Konzumu!;-)(mozda ce biti manje prezvakani od ovih na Tiskovim kioscima.)
Proci ce... Prvih 30 i kusur brojeva je rasprodano a traže se još uvik + povremeni ( plažni ) citatelji koji ce kupovati... Onaj tko hoce kolekciju AF može je na taj nacin imati za male pare. Nije svima bitno da budu prvo izdanje, pa cak ni Klasik izdanje. Ja san svoje AF rasproda kad mi je Bernard reka da planira Klasik. Osim toga, mislim da ce nas u buducnosti na kioscima cekati sve više "varijacija na temu" zbog nove trgovacke politike Tiska. Naravno ako ona ( takva, ucjenjivacka i bezumna )zaživi, što se iskreno nadam da nece.
Ne znam bas fazone u vezi prava i cijena,ali ako nije skuplje onda je bolje da se ponovo stampao klasik. Brojevi koji su trazeni,da se ponovo izbace. Tako bi neki novi kupci AF-a imali mogucnost za kupovinu 60 i kusur brojeva. Normalno svako ima svoje racunice i planove,ovo mi samo djeluje logicnije.
Kico,jeste li pitali Bradonju sta ce biti sa DD Maxi I Mr No dvojkama. Hoce li da izadju u HC?
[/quote]
Isto tako i sa Martin Mystere Maxijem, hoce biti HC? A Tex maxi 4, mozda ponovno tiskan? [/quote] Jeste to je znacajno pitanje,Pilot-maxi imaju samo 2 broja. Jedan izasao HC a drugog nema u ovoj varijanti,sramota ! Do koga je ne znam ali nije do mene.
Ne mozes slati na kioske broj 1 i broj 70 iste serije. Mora se drugacije zvati.
To je fazon,ma ja naprave pravila da handre kolekcionare i to je to. Onda razumijem potez i podrzavam,znaci nije do izdavaca vec do drugih mocnika. Nije lako ni izdavacima sa svim sumnjivim pravilima.