forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/10/2008 : 15:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Lijepa kolekcija... Sigurno je uloženo puno para prije svega, ljubavi i truda. Ja bih ih mogao vec lijepo poslagati, no prebrojavati, popisivati i pakirati ih u vrecice?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 24/10/2008 : 22:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Vrecice FUJ
To mi je i više nego grozno.
Hulk, svaka cast na kolekciji (a i na policama), ali ne vidim cemu ti sad služe vrecice, osim da ti poružne kolekciju - imaš zatvorene police, znaci nema (ili vrlo malo)prašine, a i zatamljena stakla - znaci zašticena ti je i od svijetla.
Po meni vrecice su ti višak i to ružni višak.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/10/2008 : 22:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

Vrecice FUJ
To mi je i više nego grozno.
Hulk, svaka cast na kolekciji (a i na policama), ali ne vidim cemu ti sad služe vrecice, osim da ti poružne kolekciju - imaš zatvorene police, znaci nema (ili vrlo malo)prašine, a i zatamljena stakla - znaci zašticena ti je i od svijetla.
Po meni vrecice su ti višak i to ružni višak.

Igmane, sa vrecicama stripovi ce trajati 400 godina, a bez njih samo 200. Pa ti sad vidi...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/10/2008 : 23:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Hulk, cestitke i s moje strane za kolekciju i pažljivo poredanje, a vidi se na jednoj slici da imaš malo dete, pozadi je mali stolic i tabla.
http://i34.tinypic.com/317bn2v.jpg

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 24/10/2008 23:06:00
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 24/10/2008 : 23:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
vrijedno divljenja, ali ti se zbilja divim otkuda ti toliko slobodnog vrimena za sve to pakirat, slagat ...
da nisi u penziji vec

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 25/10/2008 : 07:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message
Dash: U vezi kesica za stripove: gdje ih nabavljaš? Imaš stroj za varenje ili?
---------------------------------------------------------------------
Da imam aparat za varenje kesica.

tomislav.baretic: vrijedno divljenja, ali ti se zbilja divim otkuda ti toliko slobodnog vrimena za sve to pakirat, slagat ...
da nisi u penziji vec
Puno je to sve odjednom zapakovati, no ja ih pakujem cim ih nabavim, tako da se to relativno brzo zavrsi.

IGMAN2: Hulk, svaka cast na kolekciji (a i na policama), ali ne vidim cemu ti sad služe vrecice, osim da ti poružne kolekciju - imaš zatvorene police, znaci nema (ili vrlo malo)prašine, a i zatamljena stakla - znaci zašticena ti je i od svijetla. Po meni vrecice su ti višak i to ružni višak.
Stvar navike, a i prasine ima vise nego sto mislis. A istina je da poruznjuju kolekciju, no za sada cu ih zadrzati.

Risar_69: Hulk, cestitke i s moje strane za kolekciju i pažljivo poredanje, a vidi se na jednoj slici da imaš malo dete, pozadi je mali stolic i tabla.
--------------------------------------------------------------------
Hvala. Videcu kako ce mi ici citanje kad stigne i cerkica (skupljanje bi trebalo da bude kao i do sada).
Go to Top of Page

Hulk
Starting Member

Serbia
96 Posts

Member since 04/02/2003

Posted - 25/10/2008 : 07:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Hulk a Yahoo! Message  Send Hulk a Private Message
DeeCay: Lijepa kolekcija... Sigurno je uloženo puno para prije svega, ljubavi i truda. Ja bih ih mogao vec lijepo poslagati, no prebrojavati, popisivati i pakirati ih u vrecice?!
Pa meni je bilo nuzno napraviti spisak svih stripova, jer posto ne stizem da procitam sve sto kupim, desavalo mi se da kupim dupli strip (doduse vrlo retko). Ranije sam samo lupao recke kad kupim nove stripove, tako da sam znao broj, no sada imam kompletan spisak sa naslovima, brojevima, izdavacima, ...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000