Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/10/2008 : 15:58:23
|
Lijepa kolekcija... Sigurno je uloženo puno para prije svega, ljubavi i truda. Ja bih ih mogao vec lijepo poslagati, no prebrojavati, popisivati i pakirati ih u vrecice?! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 24/10/2008 : 22:54:18
|
Vrecice FUJ To mi je i više nego grozno. Hulk, svaka cast na kolekciji (a i na policama), ali ne vidim cemu ti sad služe vrecice, osim da ti poružne kolekciju - imaš zatvorene police, znaci nema (ili vrlo malo)prašine, a i zatamljena stakla - znaci zašticena ti je i od svijetla. Po meni vrecice su ti višak i to ružni višak.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/10/2008 : 22:59:07
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Vrecice FUJ To mi je i više nego grozno. Hulk, svaka cast na kolekciji (a i na policama), ali ne vidim cemu ti sad služe vrecice, osim da ti poružne kolekciju - imaš zatvorene police, znaci nema (ili vrlo malo)prašine, a i zatamljena stakla - znaci zašticena ti je i od svijetla. Po meni vrecice su ti višak i to ružni višak.
Igmane, sa vrecicama stripovi ce trajati 400 godina, a bez njih samo 200. Pa ti sad vidi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 24/10/2008 : 23:05:03
|
Hulk, cestitke i s moje strane za kolekciju i pažljivo poredanje, a vidi se na jednoj slici da imaš malo dete, pozadi je mali stolic i tabla. http://i34.tinypic.com/317bn2v.jpg |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 24/10/2008 23:06:00 |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 24/10/2008 : 23:14:15
|
vrijedno divljenja, ali ti se zbilja divim otkuda ti toliko slobodnog vrimena za sve to pakirat, slagat ... da nisi u penziji vec |
volim grad koji tece... |
|
|
Hulk
Starting Member
Serbia
96 Posts
Member since 04/02/2003 |
Posted - 25/10/2008 : 07:30:38
|
Dash: U vezi kesica za stripove: gdje ih nabavljaš? Imaš stroj za varenje ili? --------------------------------------------------------------------- Da imam aparat za varenje kesica.
tomislav.baretic: vrijedno divljenja, ali ti se zbilja divim otkuda ti toliko slobodnog vrimena za sve to pakirat, slagat ... da nisi u penziji vec --------------------------------------------------------------------- Puno je to sve odjednom zapakovati, no ja ih pakujem cim ih nabavim, tako da se to relativno brzo zavrsi.
IGMAN2: Hulk, svaka cast na kolekciji (a i na policama), ali ne vidim cemu ti sad služe vrecice, osim da ti poružne kolekciju - imaš zatvorene police, znaci nema (ili vrlo malo)prašine, a i zatamljena stakla - znaci zašticena ti je i od svijetla. Po meni vrecice su ti višak i to ružni višak. --------------------------------------------------------------------- Stvar navike, a i prasine ima vise nego sto mislis. A istina je da poruznjuju kolekciju, no za sada cu ih zadrzati.
Risar_69: Hulk, cestitke i s moje strane za kolekciju i pažljivo poredanje, a vidi se na jednoj slici da imaš malo dete, pozadi je mali stolic i tabla. -------------------------------------------------------------------- Hvala. Videcu kako ce mi ici citanje kad stigne i cerkica (skupljanje bi trebalo da bude kao i do sada). |
|
|
Hulk
Starting Member
Serbia
96 Posts
Member since 04/02/2003 |
Posted - 25/10/2008 : 07:37:04
|
DeeCay: Lijepa kolekcija... Sigurno je uloženo puno para prije svega, ljubavi i truda. Ja bih ih mogao vec lijepo poslagati, no prebrojavati, popisivati i pakirati ih u vrecice?! --------------------------------------------------------------------- Pa meni je bilo nuzno napraviti spisak svih stripova, jer posto ne stizem da procitam sve sto kupim, desavalo mi se da kupim dupli strip (doduse vrlo retko). Ranije sam samo lupao recke kad kupim nove stripove, tako da sam znao broj, no sada imam kompletan spisak sa naslovima, brojevima, izdavacima, ... |
|
|
Topic |
|
|
|