forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 FABULOUS WAREHOUSE-MAN!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 26/02/2009 : 12:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Ja bih trebao biti scenarist ovog umjetnickog remek-djela. Za sve koji me ne znaju, ja sam Cibor Cibic, jedan od najpriznanijih scenarista na svijetu. Evo popis nekih mojih remek-djela da ne kažete da vas nisam upozorio:

Prica o Šimetu Šibici, crtež je odradio Juan Gimenez koji je radio i na Metabarunima, strip je objavljen 2003 u izdanju HRK, a Trillo osobno nakon citanja izjavio: najbolje djelo 2003. U životu sam procitao desetke tisuca stripova, ali ova prica je nešto posebno.

Crno zlato, crtež Mandrafine, godina izdanja 2006, u izdanju RUH, objavljen na 15 jezika, strip se bavi problematikom nafte i paralelno citamo o životu više osoba kojima je nafta jedan od glavnih poblema. Imamo arapskog djecaka, bogatog vlasnika naftne kompanije, jednok bušioca nafte...

Fucked world, crtež legenda od Milazza, u tiskari KAF-a, strip ce se bavit problemima svijeta i sprdavat ih

Normalni svi znate moja djela kao Goli palac, Zadnji komad kruha, Bitka u kuci... Mogu sada biti scenarist

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000