cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 26/02/2009 : 12:45:13
|
Ja bih trebao biti scenarist ovog umjetnickog remek-djela. Za sve koji me ne znaju, ja sam Cibor Cibic, jedan od najpriznanijih scenarista na svijetu. Evo popis nekih mojih remek-djela da ne kažete da vas nisam upozorio:
Prica o Šimetu Šibici, crtež je odradio Juan Gimenez koji je radio i na Metabarunima, strip je objavljen 2003 u izdanju HRK, a Trillo osobno nakon citanja izjavio: najbolje djelo 2003. U životu sam procitao desetke tisuca stripova, ali ova prica je nešto posebno.
Crno zlato, crtež Mandrafine, godina izdanja 2006, u izdanju RUH, objavljen na 15 jezika, strip se bavi problematikom nafte i paralelno citamo o životu više osoba kojima je nafta jedan od glavnih poblema. Imamo arapskog djecaka, bogatog vlasnika naftne kompanije, jednok bušioca nafte...
Fucked world, crtež legenda od Milazza, u tiskari KAF-a, strip ce se bavit problemima svijeta i sprdavat ih
Normalni svi znate moja djela kao Goli palac, Zadnji komad kruha, Bitka u kuci... Mogu sada biti scenarist |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|