Author |
Topic |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 25/02/2009 : 17:50:31
|
Okej, novi sam tu na ovome podrucju i stripovi su mi cisto za zabavu, nisam nikakvi kolekcionar ni ništa... ali zanima me gdje je i u cemu (pošto vidim da puno ljudi ima neke plasticne kesice) cuvati stripove da ne uhvate vlagu i tako...
Možda glupo pitanje, al stvarno me zanima...
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 25/02/2009 : 19:18:46
|
Pa najbolje ti je u nekoj zatvorenoj polici, npr. sa staklenim vratima, pa ti onda prašina ne dopire toliko do stripova. Možeš naravno nabaviti i te vrecice, ali ne znam gdje se to može kupiti
Naravno, paziš da ne držiš stripove u nekom jako vlažnom prostoru, npr. u podrumu ili tavanu gdje ima puno vlage. |
No sikiriki |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/02/2009 : 19:32:55
|
quote: Originally posted by Paka01
Okej, novi sam tu na ovome podrucju i stripovi su mi cisto za zabavu, nisam nikakvi kolekcionar ni ništa... ali zanima me gdje je i u cemu (pošto vidim da puno ljudi ima neke plasticne kesice) cuvati stripove da ne uhvate vlagu i tako...
Vlagu... Meni se stripovi zimi presuše. Morao sam stavljati po 2 posude vode na radijatore (radi povecanja vlage u zraku) da izbjegnem taj problem. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 25/02/2009 : 20:50:31
|
quote: Originally posted by Paka01
Vidili smo kako se nose "zlatne" ribice kadi ih kupiš pa mislimo da ce nam i stripovi postati "zlatni" ako ih tako cuvamo.
Stvar osobnog izbora, nekog velikog razloga i nema. Možda za neke stvarno vridne stvati a sve što je u pšodrumu cuvam tako. Po pet, šest komada u vrecicu od zamrzivaca i eto ga. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts