forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Imam jedno pitanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 17:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Okej, novi sam tu na ovome podrucju i stripovi su mi cisto za zabavu, nisam nikakvi kolekcionar ni ništa... ali zanima me gdje je i u cemu (pošto vidim da puno ljudi ima neke plasticne kesice) cuvati stripove da ne uhvate vlagu i tako...

Možda glupo pitanje, al stvarno me zanima...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/02/2009 : 19:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Pa najbolje ti je u nekoj zatvorenoj polici, npr. sa staklenim vratima, pa ti onda prašina ne dopire toliko do stripova. Možeš naravno nabaviti i te vrecice, ali ne znam gdje se to može kupiti

Naravno, paziš da ne držiš stripove u nekom jako vlažnom prostoru, npr. u podrumu ili tavanu gdje ima puno vlage.

No sikiriki
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2009 : 19:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Okej, novi sam tu na ovome podrucju i stripovi su mi cisto za zabavu, nisam nikakvi kolekcionar ni ništa... ali zanima me gdje je i u cemu (pošto vidim da puno ljudi ima neke plasticne kesice) cuvati stripove da ne uhvate vlagu i tako...

Vlagu...
Meni se stripovi zimi presuše. Morao sam stavljati po 2 posude vode na radijatore (radi povecanja vlage u zraku) da izbjegnem taj problem.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/02/2009 : 20:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Paka01

Vidili smo kako se nose "zlatne" ribice kadi ih kupiš pa mislimo da ce nam i stripovi postati "zlatni" ako ih tako cuvamo.

Stvar osobnog izbora, nekog velikog razloga i nema. Možda za neke stvarno vridne stvati a sve što je u pšodrumu cuvam tako. Po pet, šest komada u vrecicu od zamrzivaca i eto ga.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 25/02/2009 : 22:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Fala vam puno ;)

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/02/2009 : 12:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
ma zapakujes u kesu od zamrzivaca i zalepis selotepom

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000