forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ''Osmijeh Mona Lise i druge price''- by Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

chkuna
New Member

Croatia
195 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 27/05/2008 : 22:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message
Primijetio sam (a sigurno i svi drugi) da su neke kratke price u ovom izdanju direktno povezane sa pricama izdanim u MM regularnoj seriji, ili su cak neka vrst minijaturne i ''blago'' izmijenjene kopije te price... Takve su sljedece price: ''SVEMIRSKI OSVAJACI'', ''DREAMTRAVEL'' i ''VRIJEME NULA''. Necu navesti na koje se price iz reg. serije odnose, jer sam siguran da to naši forumaši i predobro znaju
Nego, mene zanima sljedece: koja je prvenstveno bila namjena navedenih kratkih prica? Da li su to bili nekakvi podsjetnici, ili najave, ili posvete, ili nešto cetvrto?
Unaprijed se ispricavam ako je o istom pitanju vec bilo diskutirano na nekom od ranijih topica!

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 27/05/2008 : 22:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
offtopic: nemam bas nesto konkretno reci o tome sto te zanima, no drago mi je da si me ovim topicom podsjetio na "osmijeh mona lise", to moram nocas procitati. jedna od malo dobrih epizoda mm-a, ili kako je netko vec objasnio na forumu (na zalost ne znam vise tko i u kojem topicu): "marti? prica, prica, prica i onda se negdje na kraju sudari sa radnjom."

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 27/05/2008 : 23:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
procitas li to sve nocas, svaka cast. meni su trebali tjedni

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 28/05/2008 : 08:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message
takoder citao sam tjednima, nije mi baš legao taj superbook
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/05/2008 : 09:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by chkuna

Primijetio sam (a sigurno i svi drugi) da su neke kratke price u ovom izdanju direktno povezane sa pricama izdanim u MM regularnoj seriji, ili su cak neka vrst minijaturne i ''blago'' izmijenjene kopije te price... Takve su sljedece price: ''SVEMIRSKI OSVAJACI'', ''DREAMTRAVEL'' i ''VRIJEME NULA''. Necu navesti na koje se price iz reg. serije odnose, jer sam siguran da to naši forumaši i predobro znaju
Nego, mene zanima sljedece: koja je prvenstveno bila namjena navedenih kratkih prica? Da li su to bili nekakvi podsjetnici, ili najave, ili posvete, ili nešto cetvrto?
Unaprijed se ispricavam ako je o istom pitanju vec bilo diskutirano na nekom od ranijih topica!

Nisam tocno siguran, no to su bile više kao objave kratkih pricica u raznim publikacijama u razne namjene. Mislim da je ona o patuljcima i limenkama bilo objavljena kao neki pamflet za ocuvanje okoliša. Uostalom, mislim da su libelusovci naveli za svaku pricu gdje je bila objavljena, tako da ceš gledajuci to najvjerojatnije saznati/shvatiti gdje je i s kojom namjenom napisana koja prica.

Isto tako, pozivam te da procitaš recenzije nekih epizodica koje imamo na sajtu te tamo pronadeš dio svojih odgovora.
Osmijeh mona lize
http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=400

Space invaders
http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=575

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 28/05/2008 09:04:19
Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
195 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 28/05/2008 : 20:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message
Hvala, Deecay! Moja znatiželja je djelomicno zadovoljena...

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 29/05/2008 : 02:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Aftermath

takoder citao sam tjednima, nije mi baš legao taj superbook

ma ja ti to malo drukcije i sporije citam...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000