Nick Raider almanasi su najgori moguci izbor za probu, posebno sljedeca cetiri koje crta jadni Caramuta (a i poslije su to uglavnom crtaci kojima je Bonelli iz ovog ili onog razloga htio dati nekakav posao, da nesto rade). Neki specijalci bi bili puno, puno bolji izbor, ali razumijem razloge zasto je izbor takav kakav je. U svakom slucaju, Nick Raidera je, po meni, za razliku od recimo Mister Noa ili Martija, potpuno pojelo vrijeme i to nema nikakvog smisla raditi u luksuznom izdanju, pogotovo ne cijeli serijal. Neki izbor od recimo dvadeset trideset probranih epizoda, jos nekako, ali cijeli serijal, to je suludo.
Ovih prvih cetrdesetak NR-a od Dnevnika, kojer cu ja uskoro sve da sakupim (još samo par naslova), je sve u rangu od vrlo dobro prema odlicnom... tu prakticki nema loše epizode. Fantastican i meni jako drag junak i serijal. Ako bi vec netko išao izdavati barem nekoliko probranih prica, neka to bude razdoblje poslije cetrdesete epizode... dosad neobjavljeno. Meni bi to bilo jako atraktivno i primamljivo izdanje.
Ovih prvih cetrdesetak NR-a od Dnevnika, kojer cu ja uskoro sve da sakupim (još samo par naslova), je sve u rangu od vrlo dobro prema odlicnom... tu prakticki nema loše epizode. Fantastican i meni jako drag junak i serijal. Ako bi vec netko išao izdavati barem nekoliko probranih prica, neka to bude razdoblje poslije cetrdesete epizode... dosad neobjavljeno. Meni bi to bilo jako atraktivno i primamljivo izdanje.
To i je najbolje razdoblje, tih prvih 40ak su zaista jako dobre, gotovo da nema lose epizode. Nizzi s puno ideja i entuzijazma i volje za svog junaka... kojeg je onda ostavio.
Po meni tu trebaju zatvorit krug sa Zagorom i Dylanom i Nathanom od prve knjige.Ne triba ništa drugo, elita Bonellija u HC a bi bila tu: - Zagor, DD, Marty, Tex, Mr.No i NN.
Lipo izgleda, a?
Dylan i Nathan po principu Magicnog (3 u 1), Zagor 1 prica= 1 knjiga, i to ide ko ludo. Al eto, ludens je tu...šta se ne može, ne može se.A Nathana prce naslovnice...
Jedino što nikad necu oprostiti tvorcima NR-a je cinjenica da su ga nacrtali po Nicolasu Cageu... Pa kud baš crni Cage??? Mogli su, štajaznam, uzet jednako popularnog Mela Gibsona ili cak i Brucea Willisa, ali ne... Oni moraju Cagea i gotovo :)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
IS NICK RAIDER'S FACE REMINISCENT OF ANY PARTICULAR ACTOR? When Claudio Nizzi, Nick Raider's creator, entrusted the illustrator Claudio Villa with the task of creating the character's appearance, he mentioned, as a reference, the actor Ryan O'Neal and, in particular, the character he played in the movie The Driver.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Po meni tu trebaju zatvorit krug sa Zagorom i Dylanom i Nathanom od prve knjige.Ne triba ništa drugo, elita Bonellija u HC a bi bila tu: - Zagor, DD, Marty, Tex, Mr.No i NN.
Lipo izgleda, a?
Dylan i Nathan po principu Magicnog (3 u 1), Zagor 1 prica= 1 knjiga, i to ide ko ludo. Al eto, ludens je tu...šta se ne može, ne može se.A Nathana prce naslovnice...
Ne,ne i ne .... Zagor nikako ima ga dovoljno da ga Tromislavski više i ne najavljuje ... DD ima svoju extra seriju kojoj netriba još jedno skupljanje osim spor brojeva ... Nathan da kad se riješi spor a to je nikada ... elita je vec u HC Martin Mystere ,Tex i Mr.NO
A evo i boljih slika Roberta Mitchuma, ja baš i ne vidim da je, bar Casertanov, crtan po njemu... Plus što je Nicolas Cage porijeklom Talijan, baš kao i Raider, pa su ga možda zbog toga tako crtali... Kažem možda...
Sve to što si nabrojao ima i Cage... Dakle, što hoceš reci :)
ima. ima i usi, zube, usne i cir na zelucu. ali nisu raiderovi e da, nema kosu, a raider i bobby imaju
Siguran? Pogledaj gore :)
Ma ustvari ne znam ni gdje sam to procitao, nije ni važno, stvar je u tome da mene Casertanov (naglasak na Casertanov) Nick stvarno podsjeca na Cagea... A to mi se ne svida..