A ja sam kupio Nik Raidera, jer pravim kolekciju neuspjelih junaka-ugašenih s strane izdavaca. Lijepo je legao taj Nik Raider poleg Julije, Extra Texa,Kriminala, Satanika.Najviše so obradovala kolegu sa posla, Julija.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
A ja sam kupio Nik Raidera, jer pravim kolekciju neuspjelih junaka-ugašenih s strane izdavaca. Lijepo je legao taj Nik Raider poleg Julije, Extra Texa,Kriminala, Satanika.Najviše so obradovala kolegu sa posla, Julija.
Nabavi još Gordon Linka i Lazarus Ledda. A i SuperHrvoja i Conana. Sve pogašeno.
ima nas još...nedavno sam nabavio nika lms i sritan sam zbog toga jer su vecina vrhunske epizode i velikih 39 brojeva je tu,dakle pristojna kolekcija,za razliku od tužne slobodne...mislim da nik zaslužuje ponovno izdavanje,almanah nam je malo.
Jedino što nikad necu oprostiti tvorcima NR-a je cinjenica da su ga nacrtali po Nicolasu Cageu... Pa kud baš crni Cage??? Mogli su, štajaznam, uzet jednako popularnog Mela Gibsona ili cak i Brucea Willisa, ali ne... Oni moraju Cagea i gotovo :)
Jedino što nikad necu oprostiti tvorcima NR-a je cinjenica da su ga nacrtali po Nicolasu Cageu... Pa kud baš crni Cage??? Mogli su, štajaznam, uzet jednako popularnog Mela Gibsona ili cak i Brucea Willisa, ali ne... Oni moraju Cagea i gotovo :)
Ja sam spreman da kupim Nika cim bi izasao, a znam dosta ljudi koji bi ga rado citali i kupovali (znam ih vise nego ljudi koji citaju Magicni Vetar ili bi kupovali ove dodatne junake sto ce izdavati Sfera)
Zanimljivo koliko se ljudi interesira za ovaj strip, s obzirom da je relativno malo bio prisutan na našem tržištu i to prije dvadesetak godina ( ne racunajuci ona 3 broja iz Slobodne, naravno).
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Zanimljivo koliko se ljudi interesira za ovaj strip, s obzirom da je relativno malo bio prisutan na našem tržištu i to prije dvadesetak godina ( ne racunajuci ona 3 broja iz Slobodne, naravno).
mislim da je interes najviše radi toga što na kioscima jednostavno nemamo klasicnog detektiva i ljudi su gladni tog žanra...
Procitao sam almanah i nije me oduševio... Eksploatacija vec prožvakanih tema iz kriminalistickog žanra. Što se mene tice, izdajete li Raidera ili ne, nije da me briga!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."