Author |
Topic |
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 31/05/2008 : 13:10:30
|
Fibra je davno rekla da oni to nece da rade zbog dužine serijala. Libellus takoder nije zainteresiran. Ostali ne izdaju stripove u HC. Vizija vrlo slaba. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 31/05/2008 : 13:15:03
|
quote: Originally posted by kico
Fibra je davno rekla da oni to nece da rade zbog dužine serijala. Libellus takoder nije zainteresiran. Ostali ne izdaju stripove u HC. Vizija vrlo slaba.
A zasto nece da izdaju ceo serijal |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:15:51
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Fibra je davno rekla da oni to nece da rade zbog dužine serijala. Libellus takoder nije zainteresiran. Ostali ne izdaju stripove u HC. Vizija vrlo slaba.
A zasto nece da izdaju ceo serijal
Tko tocno?
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:21:23
|
A zasto nece da izdaju ceo serijal
Tko tocno?
Paaaaaa....sad sam i ja u zbunu, a pitao sam cisto iz radoznalosti. Cini mi se da je REJS rekao da zamislja ceo serijal Kena u HC na polici itd.... Pa si ti rekao da je tesko da ce to da u se ostvari zato sto ni Fibra i Libelus nece to da rade zbog duzine serijala. Pa se ja sad pitam zasto nece, to mi nesto nije bilo jasno.
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:24:59
|
quote: Originally posted by REJS
ZAR PRICE SA DIVLJEG ZAPADA SPADAJU U NEKO DUBRE ILI STA?
Bože Sacuvaj,ali zar to vec nije odradeno u malo kvalitetnijim piratima prije nekoliko godina? Sada da opet netko ulaže pare u to i prodaje,makar i u HCu po vecoj cijeni,nema nikakve logike.
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:26:23
|
Zaboravite da sam ista pitao, bolje da sam se prvo malo bolje informisao.
Izgleda da se jos nisam probudio kako treba! |
Edited by - Lord Vader89 on 31/05/2008 13:26:57 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:26:50
|
Paaaaaa....sad sam i ja u zbunu, a pitao sam cisto iz radoznalosti. Cini mi se da je REJS rekao da zamislja ceo serijal Kena u HC na polici itd.... Pa si ti rekao da je tesko da ce to da u se ostvari zato sto ni Fibra i Libelus nece to da rade zbog duzine serijala. Pa se ja sad pitam zasto nece, to mi nesto nije bilo jasno.
Procitaj ponovo.REJS je pitao za Price sa Divljeg Zapada,a ne za Parkera. Parkera objavljuje Fibra i objavit ce ga do kraja,jer je to Markov najdraži strip i ako ne objavi do kraja,ja cu ga pribit! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 31/05/2008 : 13:27:36
|
Procitaj ponovo.REJS je pitao za Price sa Divljeg Zapada,a ne za Parkera. Parkera objavljuje Fibra i objavit ce ga do kraja,jer je to Markov najdraži strip i ako ne objavi do kraja,ja cu ga pribit!
Da, da! Sve sam rekao u gornjem odgovoru! Sorry na glupim pitanjima! |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 31/05/2008 : 13:36:01
|
Pa ovde niko nikog ne cita i svi redom pitaju, upletoste jadnog coveka ni krivog ni duznog! Prvo se dobro razbudte, pa tek onda za kompjuter! |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2852 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 31/05/2008 : 22:39:10
|
Ja necu raditi "Pricu o Divljem zapadu" (jer to je pravo ime serijala!) jer iako je kao cjelina prilicno kvalitetan, ipak smatram kako nije izdrzao test vremena i ima tu dosta osrednjih epizoda (mada, ima ih i zaista prekrasnih, pogotovo onih prvih par koje je napisao i pre-kra-sno nacrtao D'Antonio). Nadalje, to je velik serijal i velika obaveza koju mi se ne da preuzeti, umjesto da radim jos jedan u moru reprintova, svoje cu vrijeme i energiju potrositi na neke nove, drugacije, aktualnije i suvremenije naslove. |
Trouble will find me |
|
|
Dash
Junior Member
Croatia
432 Posts
Member since 31/01/2008 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 02/06/2008 : 15:35:18
|
ZAR PRICE SA DIVLJEG ZAPADA SPADAJU U NEKO DUBRE ILI STA?
Bože Sacuvaj,ali zar to vec nije odradeno u malo kvalitetnijim piratima prije nekoliko godina? Sada da opet netko ulaže pare u to i prodaje,makar i u HCu po vecoj cijeni,nema nikakve logike.
ne slazem se. ovo bi zasluzilo pokusaj kao mark ili blek, 3in1 po 30 kn na kioscima... ti pirati su kvalitetni samo izvana, sve ostalo je ajme. ali stara prica, sto ljudi 200 cudi naravno, rizik je prevelik, ali onda bar hc u 500 komada na isti nacin s naslovnicama unutra, za uzi krug fanatika... hmmm, ovo mi mirise na... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Tomislav
Average Member
Croatia
815 Posts
Member since 23/08/2002 |
Posted - 02/06/2008 : 16:04:49
|
Steta za PSDZ, kada samo prije oko godinu dana cuo da bi mogli izaci bio sam odusevljen. Nadam se da ce se ipak netko predomisliti i to izdati. Ja bih najradje da izadje kiosk izdanje od 3 broja za nekih 30-40 kuna ali ako tako ne moze onda bih sigurno kupio i HC sa tri price za 110 kuna. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 02/06/2008 : 16:24:31
|
da, tocno tako. uvijek SC ako može, ali ovo ne bih žalio ni za HC. dobre su to stvari, a srpska izdanja puna su povijesnih grešaka i netocnosti, kako Dnevnik tako i pirati, a to se u ovom serijalu nikako ne može smatrati nebitnim. kao i otkrice sveta npr., to ne bi ni pas s maslom kako su sve izmijesali, godine, imena, dogadjaje... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 02/06/2008 : 17:27:09
|
Ljudi pa zar neko stvarno moze da veruje da bi price sa divljeg zapada mogle da budu promasaj.Pa zar neki markovi brojevi nisu izlazili po nekoliko puta pa se opet izdaju,a price sa divljeg zapada kao neki rizik a mark i blek nisu.koliko vidim i znam ja vec vidim gomilu likova koja bi to razgrabila pa danas se prodaje sve i svasta pa prolazi,a oni pirati smatrajte da nisu ni izlazili koliko su lose otisnuti i odradeni. uvek ce se naci 400 zaljubljenika da to kupi garant. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 02/06/2008 : 17:31:39
|
Zaboravljaš Kapetana Mikija. Ma koliko on bio jadan,naivan i staromodan ipak je poznatiji široj publici od PSDZ i ako se vec sumnja da bi i on loše prošao na kiosku,onda je nerealno to isto ocekivati za PSDZ. Stripovi na kiosku su postali iskljucivo profit,tako da Alan Forda i Zagora imaš u milijun verzija.Dylan se još i drži nekako ukorak s njima.Svi ostali su tu na milosti ovoj prvoj trojici i idu sve rijede i rijede.Traži se novo ime!Tipa Mark i Blek...savršen uspjeh na kioscima.I nek mi nitko ne govori da je Blek bolji strip od primjer Texa ili Martija.Nije...ali se bolje prodaje.Nažalost. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Posted - 02/06/2008 : 17:40:52
|
Ljudi pa zar neko stvarno moze da veruje da bi price sa divljeg zapada mogle da budu promasaj.Pa zar neki markovi brojevi nisu izlazili po nekoliko puta pa se opet izdaju,a price sa divljeg zapada kao neki rizik a mark i blek nisu.koliko vidim i znam ja vec vidim gomilu likova koja bi to razgrabila pa danas se prodaje sve i svasta pa prolazi,a oni pirati smatrajte da nisu ni izlazili koliko su lose otisnuti i odradeni. uvek ce se naci 400 zaljubljenika da to kupi garant.
Gle, kvalitet stripa nema veze s njegovom prodajom. PSDZ su nemjerljivo bolji strip od Marka i Bleka, ali to nista ne znaci, jer su Blek i Mark jednako nemjerljivo popularniji. Mene i danas cudi i nije mi jasno tko kupuje to necitljivo, zastarjelo štivo za klince iz osnovne skole, ali se odlicno prodaju. PSDZ bi tesko ponovili taj uspjeh. A sto se tice "uvijek ce se naci 400 zaljubljenika da to kupi", nije ti to tako sigurno kao što mislis. |
Trouble will find me |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 02/06/2008 : 17:49:48
|
quote: Originally posted by Markos
Ljudi pa zar neko stvarno moze da veruje da bi price sa divljeg zapada mogle da budu promasaj.Pa zar neki markovi brojevi nisu izlazili po nekoliko puta pa se opet izdaju,a price sa divljeg zapada kao neki rizik a mark i blek nisu.koliko vidim i znam ja vec vidim gomilu likova koja bi to razgrabila pa danas se prodaje sve i svasta pa prolazi,a oni pirati smatrajte da nisu ni izlazili koliko su lose otisnuti i odradeni. uvek ce se naci 400 zaljubljenika da to kupi garant.
Gle, kvalitet stripa nema veze s njegovom prodajom. PSDZ su nemjerljivo bolji strip od Marka i Bleka, ali to nista ne znaci, jer su Blek i Mark jednako nemjerljivo popularniji. Mene i danas cudi i nije mi jasno tko kupuje to necitljivo, zastarjelo štivo za klince iz osnovne skole, ali se odlicno prodaju. PSDZ bi tesko ponovili taj uspjeh. A sto se tice "uvijek ce se naci 400 zaljubljenika da to kupi", nije ti to tako sigurno kao što mislis.
da, al ostaje nada dok god ima i ovakvih misljenja... kad se sjetim kako su me mamili izvana, no kad sam prvog uzeo u ruke, otvorio, prolistao, procitao 5-6 kadrova, primijetio otisak i ''uvez'', ajme... a kruzi fama kako su odlicni, nevjerojatno... cak i da nisu piratski... s druge strane, kako su piratski, automatski za mene kao da nisu ni izdani... |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 02/06/2008 : 17:51:45
|
Dobro sve to stoji .slazem se i miki nista nije gori od svih ostalih i ja ga puno volim jer se provlaci kroz celo moje detinjstvo.ali zar bi miki i price sa zapada bar u mekanom izdanju 3 u 1 toliko lose prosle pa sve to spada u jedan kalup sa markom i blekom ,ti sto to kupuju uzece i ovo .ogresili smo se o price sa zapada jer nisu toliko zastarele a nisu uopste nisu naivne.kad tad neko ce ih objaviti to je sigurno. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 02/06/2008 : 17:58:49
|
Volio bih i ja da se PSDZ pojave na kiosku u 3u1 kombinaciji. Ali to ne ovisi o meni ili tebi,ovisi samo o izdavacku i njegovom njuhu koliko bi to bilo dobro primljeno,odnosno,koliko bi to bilo isplativo. |
|
|
Topic |
|