forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tajna povijest
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 02/06/2008 : 22:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
Evo vidim danas na aukcijama Tajnu povijest gdje 1. i 2. broj imaju stari logo bookglobe-a. Ja imam te brojeve sa novim logom, pa me zanima je li to bookglobe reprintao ili što jer nisam cuo da je to bilo u planu

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 02/06/2008 : 22:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
Je.
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 02/06/2008 : 22:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
quote:
Originally posted by rocco21

Je.

Zahvaljujem. Pa nije valjda da se i taj reprint prodo. Procitao sam danas na forumu da prva 2 broja više uopce nema kupiti

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/06/2008 : 00:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
MIslim da se govorilo o prvom tiražu. On se rasprodao.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 03/06/2008 : 00:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

MIslim da se govorilo o prvom tiražu. On se rasprodao.

Onda je sve jasno. Mislio sam da se govori o oba izdanja, pa mi nije bilo jasno da se je to tako brzo razgrabilo

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/06/2008 : 16:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
A meni se cini da sam davno video na forumu da se po toj Tajnoj povijesti pljuje, onako....ne masovno, ali dosta. (cini mi se, davno bilo)

Kako sad rasprodati tirazi

P.S.
O cemu se uopste radi u tim stripovima, onako u par reci

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/06/2008 : 16:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ukratko o tajnoj povijesti :-))))

baš i nejde ukratko

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 03/06/2008 : 18:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

A meni se cini da sam davno video na forumu da se po toj Tajnoj povijesti pljuje, onako....ne masovno, ali dosta. (cini mi se, davno bilo)

Kako sad rasprodati tirazi

P.S.
O cemu se uopste radi u tim stripovima, onako u par reci

Dva brata i dvije sestre dobiju od vraca na samrti neke magicne plocice. Svaka ima razlicita svojstva, ali mora se paziti kako se koriste jer mogu donijeti i zlo (isti princip kao i sa Silom u Ratovima zvijezda). Uglavnom, da ne duljim, u ovim stripovima ti je ispricano kako su plocice utjecale na neke poznate svjetske price. Recimo u prvom djelu (Geneza) je opisan izlazak Židova iz Egipta. Tu se pojava poplave, krvavog Nila, skakavaca, razdvajanje Crvenog mora, ne pripisuje Bogu, kao u Bibliji, nego djelovanju tih plocica. Kako vec rekoh, plocice imaju i tamu i svijetliju stranu, pa tako u ovom djelu jedan brat brani Židove, a jedan ih želi uništiti.

Zanimljiv koncept, ali nije baš najspretnije izveden. Meni licno nije toliko loš serijal za procitat, ali daleko od neceg što bi ostavilo dubok utisak na citatelja.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/06/2008 : 18:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nešto o Genezi i TP...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=TJP&StoryID=675

Neki su dijelovi serijala dosta dobri, ako se palite na alternativnu povijest.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 03/06/2008 18:50:46
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/06/2008 : 22:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Scenaristicki podosta konfuzno u spoju sa crtežom. Naime, u pocetku je Igor ispod svog nivoa, zbrzan pa ionako zapletena prica postaje još teža za pratiti jer su na trenutke likovi više kroki i da bi znao tko je tko moraš uvik imati prethodne nastavke pored sebe za privirit. Pogotovo je drugi plan u crtežu zbrzan ali koncept mi se svida. Nastavljam i dalje pratiti jer su Francuzi odlucili da serijal ide "uobicajenim" ritmom po godinama a ne mjesecno kako su zamislili prvih 7 albuma. osim toga i Igor je znatno bolji u kasnijim nastavcima. Džuka mi je sasvim ok, iako su i njega morali izvlaciti pomocnim crtacem ( Geto, uklopilo se sasvim solidno ) pa su mi pomalo jasne njegove "alergije" kad mu se spomene Tajna povijest. Pilipovic mi se cini da je s najviše gušta odradija svoja dva albuma.
Prolazna ocjena... da ne cjepidlacim puno. Volim povijesne stripove... pogotovo alternativnu povijest.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 04/06/2008 : 21:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
mene je ovaj strip oduševio.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000