Author |
Topic |
|
zo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
619 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
zo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
619 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/06/2008 : 00:02:50
|
MIslim da se govorilo o prvom tiražu. On se rasprodao. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
zo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
619 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/06/2008 : 16:35:40
|
A meni se cini da sam davno video na forumu da se po toj Tajnoj povijesti pljuje, onako....ne masovno, ali dosta. (cini mi se, davno bilo)
Kako sad rasprodati tirazi
P.S. O cemu se uopste radi u tim stripovima, onako u par reci |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15632 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 03/06/2008 : 16:53:10
|
ukratko o tajnoj povijesti :-))))
baš i nejde ukratko |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
zo
Average Member
Bosnia and Herzegovina
619 Posts
Posted - 03/06/2008 : 18:06:22
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
A meni se cini da sam davno video na forumu da se po toj Tajnoj povijesti pljuje, onako....ne masovno, ali dosta. (cini mi se, davno bilo)
Kako sad rasprodati tirazi
P.S. O cemu se uopste radi u tim stripovima, onako u par reci
Dva brata i dvije sestre dobiju od vraca na samrti neke magicne plocice. Svaka ima razlicita svojstva, ali mora se paziti kako se koriste jer mogu donijeti i zlo (isti princip kao i sa Silom u Ratovima zvijezda). Uglavnom, da ne duljim, u ovim stripovima ti je ispricano kako su plocice utjecale na neke poznate svjetske price. Recimo u prvom djelu (Geneza) je opisan izlazak Židova iz Egipta. Tu se pojava poplave, krvavog Nila, skakavaca, razdvajanje Crvenog mora, ne pripisuje Bogu, kao u Bibliji, nego djelovanju tih plocica. Kako vec rekoh, plocice imaju i tamu i svijetliju stranu, pa tako u ovom djelu jedan brat brani Židove, a jedan ih želi uništiti.
Zanimljiv koncept, ali nije baš najspretnije izveden. Meni licno nije toliko loš serijal za procitat, ali daleko od neceg što bi ostavilo dubok utisak na citatelja.
|
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 03/06/2008 : 22:07:21
|
Scenaristicki podosta konfuzno u spoju sa crtežom. Naime, u pocetku je Igor ispod svog nivoa, zbrzan pa ionako zapletena prica postaje još teža za pratiti jer su na trenutke likovi više kroki i da bi znao tko je tko moraš uvik imati prethodne nastavke pored sebe za privirit. Pogotovo je drugi plan u crtežu zbrzan ali koncept mi se svida. Nastavljam i dalje pratiti jer su Francuzi odlucili da serijal ide "uobicajenim" ritmom po godinama a ne mjesecno kako su zamislili prvih 7 albuma. osim toga i Igor je znatno bolji u kasnijim nastavcima. Džuka mi je sasvim ok, iako su i njega morali izvlaciti pomocnim crtacem ( Geto, uklopilo se sasvim solidno ) pa su mi pomalo jasne njegove "alergije" kad mu se spomene Tajna povijest. Pilipovic mi se cini da je s najviše gušta odradija svoja dva albuma. Prolazna ocjena... da ne cjepidlacim puno. Volim povijesne stripove... pogotovo alternativnu povijest.
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
|
Topic |
|