forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 148: Mocvara robijasa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/09/2008 : 22:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

ne kužin koji je kurac Burattiniju... malo razocarenje kod zadnjeg raspleta

Kod mene nimalo.
Sasvim ok kraj...dalo se naslutit što ce biti.
Nema znanstvene fantastike...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7940 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/09/2008 : 23:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
Solidan kraj, ništa spektakularno... negdje za ocjenu 8. Moglo je i bolje, ali ipak je ovo najbolja prica u zadnjih nekoliko epizoda.
Sad nam slijedi povratak Bosellija nakon duže pauze.

Laurentijev crtež najslabiji dosad, Zagor mu je poceo izgledati neprepoznatljivo.
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 10/09/2008 : 23:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
Samo cu rec Laurentijev crtež od sva 4 djela najgori u Zmijskom otoku. Mora da su ga dobro požurili. Ona obala vec more proc.
Cekam Infernialovo izvješce. :)

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 10/09/2008 : 23:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by Raga

Samo cu rec Laurentijev crtež od sva 4 djela najgori u Zmijskom otoku. Mora da su ga dobro požurili. Ona obala vec more proc.

Inferno de la Guza ce sutra u shoping.
Vec sam se dosta toga raspiso na ovom topicu, tako da cu s vama skromno podijetliti
tek par recenica.
Ali vidim, npetros nije baš zadovoljan,
a cini mi se da je on nekako najviše ocekivao od ove price.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 11/09/2008 : 08:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Solidan kraj, ništa spektakularno... negdje za ocjenu 8. Moglo je i bolje, ali ipak je ovo najbolja prica u zadnjih nekoliko epizoda.
Sad nam slijedi povratak Bosellija nakon duže pauze.

Laurentijev crtež najslabiji dosad, Zagor mu je poceo izgledati neprepoznatljivo.

toliko o toj mega i dugo ocekivanoj prici. laurenti sve bliži chiarolli. jel sljedeca prica dostizanje veselog cetvrtka?

Till I Collapse
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 11/09/2008 : 09:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
da iduca je prva koju je izdao vc.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 11/09/2008 : 10:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
dobro da nisam kupovao, mada su me svrbili prsti, da berni malo ubrza umjesto što usporava još bi ih i stigli

Till I Collapse
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 11/09/2008 : 17:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by Raga

Inferno de la Guza ce sutra u shoping.
Vec sam se dosta toga raspiso na ovom topicu, tako da cu s vama skromno podijetliti
tek par recenica.
Ali vidim, npetros nije baš zadovoljan,
a cini mi se da je on nekako najviše ocekivao od ove price.

Ne,ne krivo si shvatio meni je skoro sve savršeno u ovoj prici, samo mi je to objašnjenje o ubojstvu Millwarda prejednostavno, a ocekivao sam neštoi ala "kljucevi pakla".. Ali Burattini se iskupio i zato je motiv ubojstva i ostalo što slijedi komplicirano, što mi se svida.

Ali da je cjelokupna prica savršena, to je istina.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 12/09/2008 : 22:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message
Meni 4. dio malo lošiji od prva 3 djela.
Bolje bi bilo da su malo više u 4. djelu stavili flashbackova o pjesniku, Coffeu,...
Trebali su još koju rijec u zadnjem djelu dodat o Bimbu. Ipak je on stari Zagorov neprijatelj, još od pocetka, stariji i od Hellingena?, Rakosija, Kandraxa,... S njim mi je Bure zabrljao, trebao ga je ostavit na životu, mada je ovdi dobro Zagoru zapaprio, skoro ga se i rješio! Al dobro, ova prica je vrijedna njegovog pojavljivanja.
I ja sam ocekivao na kraju neki bolji motiv za ubojstvo, neko vece iznenadenje (tipa Covjek s puškom),ali bolje i ovo nego ono kad Mortimer nade dvojnika i drogira ga, da bi ga kasnije ubili )
Crtež: Laurentija ko da da su požurili, pogotovo u zadnjem djelu; slabi detalji u pozadinama, jednostavne crte kod likova, ali zato mi je odlicno nacrto obalu i Brycea i cuvare na onom drvetu.

Sve u svemu, po meni je cijela prica, poslje Kandraxa i Demonske knjige, jedina prolazna (nakon hrpe smeca), a svrstavam je medu ponajbolje (Morska strava, VAmpir,...)

Ocjene (9,10,8,9)

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 14/09/2008 : 18:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Aj Inferno ostavi mi ovu epizodu za recenziranje, evo, ti recenziraj iducu Bosellija.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]

-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/09/2008 : 18:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Šteta dobrog Laurentijapotrošiti na Buratinija i njegovo objašnjavanje svega i svacega a one nebuloze na kraju samo netalentirani nazovi scenarista može ubaciti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/09/2008 : 19:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:

Aj Inferno ostavi mi ovu epizodu za recenziranje, evo, ti recenziraj iducu Bosellija.

Samo izvoli, majstore!
Znaš da volim recenzije friških epizoda.

Mislio sam nešto ovdje napisati, ali sad mogu to ostaviti za komentar.
Sasvim sam zadovoljan epizodom. Jes primjetio da se ništa nije dogodilo s Quanahom!? Meni to nije loše.

Go to Top of Page

Shtef
Junior Member

Croatia
326 Posts

Member since 01/09/2007

Posted - 14/09/2008 : 19:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Shtef a Private Message
Pa covijek je dovoljno propatio. koja bi mu dodatna kazna trebala ?
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 14/09/2008 : 19:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
[quote]Originally posted by Inferno

-OK, ma znaš mene smeta to u vezi ubojstva, što je Burattini vec naznacio u drugom broju tko i kako je namjestio onom Eliasu... I na kraju tako ispada... ocekivano. Šteta

[quote]Originally posted by jaki

-Zašto? Pa bar nisu heavy, i sve se poklapa.
Drukciji ukusi

-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/09/2008 : 21:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:

quote:

-OK, ma znaš mene smeta to u vezi ubojstva, što je Burattini vec naznacio u drugom broju tko i kako je namjestio onom Eliasu... I na kraju tako ispada... ocekivano. Šteta

Da... Ja sam posumnjao na šerifa cim sam ga vidija. Mislim, na kraju je Elias morao ispast nevin, što znaci da prica jedinog pravog "svjedoka" - Šerifa, ne drži vodu.
Ili ono... onaj štapic kojeg je rezbarija Sqrwal! Ma, daj molim te, štapic!!? Pa koji to tip ima jedinstveni obicaj da svako malo rezbari štapice??? Rezanova tabakera je sto puta bolje od ovoga.
Zanimljiv je zadnji dio. Glavni sumnjivci su sredeni na pocetku, a kraj je ostavljen za šerifa. Na kraju ga je Zagor "pametovanjem" raskrinka. Povukao neke cudne veze izmedu svih tih negativaca. Vec videno, ali ajde... poklonjenih 8/10, zahvaljujuci škartu od epizoda koje su prethodile. Nažalost, Burattini uvijek mora ubaciti te svoje nelogicne gluparijice.
Laurenti mi je loš u prvom dijelu, poslije se poceo sve više popravljat, tako je i u zadnjem dijelu, ali tamo je poceo radit disproporcije glede Zagijeve face. Nijednom nije nacrtao dva puta istu Zagorovu glavu. 7/10.

Ovo nije ni blizu Morske strave, Istraživaca...,"ali je dosta za Zagora". Jedino Boselli može napravit razliku. Ako je ovo jedino što vrijedi od Zagora, onda me malo straj za ubuduce. Zašto Bure ne može napraviti nijednu stvar do kraja kako treba?

quote:
Shtef:
Pa covijek je dovoljno propatio. koja bi mu dodatna kazna
trebala ?

A to što se u šumi iživljavao nad robijašima... to ništa!?

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/09/2008 : 19:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message

Imam osjecaj da je Burattini dobio zapovijed da pobije sve Zagorove stare neprijatelje. Prvo Krojac, a sada Bimbo. Pretpostavljam da je na redu ovaj sa duplim mozgom.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 15/09/2008 : 19:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Inferno, sve ovisi kako citaš neki strip. Što misliš da bi meni Morska strava bila najbolji Zagor da je nisam u djetinjstvu takoreci procitao kad san gledao na to kao na nešto najnajnaj...(Tu je još i Andreuccijev crtež)

Bi ku...c!

-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9594 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/09/2008 : 19:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
ma po meni odlicna epizoda... cak mi je i Bure ovdje nevjerovatno brutalan; ona osveta indijanaca ??? mah... cudno više bih ocekiva da ce ga zagor opametiti... jednostavno u posljednjim epizodam nekako se bio smirio sve neki happy endi... laurenti drukcija ali ipak dobar... okej ima više disporporcija ali reci da je bolji od africke sage ... makar je i tamo bio dobar nikako ne mogu prožvakti kako je nacrtao kosu one denisse ... kao da je u najmanju ruku gorgona... ccc za razliku od chiarolle...

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/09/2008 : 19:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:

Inferno, sve ovisi kako citaš neki strip. Što misliš da bi meni Morska strava bila najbolji Zagor da je nisam u djetinjstvu takoreci procitao kad san gledao na to kao na nešto najnajnaj...(Tu je još i Andreuccijev crtež)

Bi ku...c!

To je potpuno tocno. Jucer sam pocea prelistavati Morsku stravu i brzo mi je dopizdilo.

Ipak ima tu jedna mala razlika; a ta je što Boselli tada nije ubaciva te sitne gluparijice kao Burattini.
Opet, kažem, ova epizoda mi je sasvim dobra. Cetvrti dio mi je unatoc tim nekim sitnicama uvelike popravio dojam.

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 15/09/2008 : 23:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:

quote:

Bi ku...c!

To je potpuno tocno. Jucer sam pocea prelistavati Morsku stravu i brzo mi je dopizdilo.

Ipak ima tu jedna mala razlika; a ta je što Boselli tada nije ubaciva te sitne gluparijice kao Burattini.
Opet, kažem, ova epizoda mi je sasvim dobra. Cetvrti dio mi je unatoc tim nekim sitnicama uvelike popravio dojam.

nedavno opet procitah morsku stravu i dalje mi je strip spektakularan...pogotovo prolog...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000