Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 06/10/2008 : 16:03:34
|
Baš si ga dao po knjigama... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts
Member since 03/08/2007 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 06/10/2008 : 17:41:08
|
quote: Originally posted by jimi
Ima vec mjesec dana da sam završil Sjecanje, Tuga i Trn i trilogija me oduševila. Stvarno se isplati procitati. Plamenog covjeka sam prožvakal zacas, za skratiti vrijeme je.
Danas su i knjižnici dobili Rat Cvjetova (rekel im da je to jedina njegova knjiga koju nemaju pa ju narucili) i odmah ju dobil pa kroz 10-15 dana budem znal kakva je.
Ja nisam zavrsio rat cvjetova jer mi nije sjela, ali vjerojatno je problem u tome sto sam je isao citati odmah poslije sjecanja, tuge i trna pa sam ocekivao nesto u tom stilu. mozda bude bolje kod sljedeceg citanja |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/10/2008 : 18:07:45
|
quote: Originally posted by Dok Lester
Ima vec mjesec dana da sam završil Sjecanje, Tuga i Trn i trilogija me oduševila. Stvarno se isplati procitati. Plamenog covjeka sam prožvakal zacas, za skratiti vrijeme je.
Danas su i knjižnici dobili Rat Cvjetova (rekel im da je to jedina njegova knjiga koju nemaju pa ju narucili) i odmah ju dobil pa kroz 10-15 dana budem znal kakva je.
Ja nisam zavrsio rat cvjetova jer mi nije sjela, ali vjerojatno je problem u tome sto sam je isao citati odmah poslije sjecanja, tuge i trna pa sam ocekivao nesto u tom stilu. mozda bude bolje kod sljedeceg citanja
Ja sam takoder citao poslije Sjecanje... i na pocetku mi je malo zapinjalo, ali kada sam prihvatio (u glavi) da je ovo nešto sasvim drugo, procitao sam do kraja. Nije loše, ali ne toliko dobro kao Sjecanje T&T |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts
Posted - 07/10/2008 : 11:19:46
|
Uh. Ja sam na 80 strani i u jednom trenu sam si mislil koji skok. Iz skroz maštovitog svijeta sad odjenom malo u realnost, a onda u svijet vila.
U ovoj knjizi je smrt opisival puno jace nego u sjecanju, tugi i trnu. Uglavnom kad ju završim do izlaska Sjenovite mede 2 cital budem Paolinijevo Nasljede. |
Only when all is lost, there is something to live for! |
 |
|
jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts
Posted - 01/11/2008 : 01:28:01
|
Procital sam Rat cvjetova i Sjecanje, Tuga i Trn su daleko bolje knjige nego ova.
Tad Williams je poznat ko pisac dugih uvoda i napetih završetaka.
Doduše u ovo knjizi nije bio prenapet, al je stigel neocekivano. Prvih 500 strana priprema za rat, a onda u 80 kompletan opis, da bi zadnjih 40 bilo jedan lijepi happy end.
Volim kad se završi tak da se zna kaj bude dalje.
Mala promjena. Idem citati R. Scott Bakker - Prin nicega.
Prve dvije knjige su objavljene, treca je u pripremi. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 01/11/2008 : 13:55:08
|
Procital sam Rat cvjetova i Sjecanje, Tuga i Trn su daleko bolje knjige nego ova.
Tad Williams je poznat ko pisac dugih uvoda i napetih završetaka.
Doduše u ovo knjizi nije bio prenapet, al je stigel neocekivano. Prvih 500 strana priprema za rat, a onda u 80 kompletan opis, da bi zadnjih 40 bilo jedan lijepi happy end.
Volim kad se završi tak da se zna kaj bude dalje.
Mala promjena. Idem citati R. Scott Bakker - Prin nicega.
Prve dvije knjige su objavljene, treca je u pripremi.
Kupio sam prve dvije, ali ne bum citao dok treca ne vidi svjetlo dana.  |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 03/11/2008 : 18:40:34
|
quote: Originally posted by jimi Uglavnom kad ju završim do izlaska Sjenovite mede 2
Kakav je "Shadowmarch 1", vrijedi li to procitati? |
 |
|
jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts
Posted - 05/11/2008 : 18:05:47
|
Nisam ti ju još taknul baš zato jer bi ju procital kad algoritam objavi i drugi dio pa da bar to skupa procitam.
Sve ostale od Tad Williams objavljene kod nas jesam pa sa sigurnošcu mogu reci da bi morala biti dobra. |
 |
|
jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts
Posted - 07/11/2008 : 20:12:17
|
Da se pohvalim.
Dobil sam na nagradnoj igri u Algoritmu, nakladu 007, tj. 3 knjige o Jamesu Bondu. :-D |
 |
|
Topic  |
|