forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Divovi dobra i zla-zavera na Balkanu!!!!!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/07/2008 : 14:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Da sam kojim slucajem dobio po lipu za svaku glupost koju sam procitao ovdje na forumu (ili sam napisao, što se takoder nerijetko dešavalo), danas nebi jedva spajao kraj s krajem da si priuštim neka izdanja.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 08/07/2008 : 14:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Mislio sam da ga možda neko s 9 godina i ne razume (ne prati Ljovisnu od pocetka), ali s 13 sigurno kapira kakvo je to smece
quote:
Originally posted by SlajeR

quote:
Originally posted by osim

Samo sam preneo svoju impresiju prvog susreta sa Sclavijem koji mi je ogadio strip na barem 10 godina. A to da ne može svako da ga razume, slažem se. Neki vremenom porastu, a neki ceo život imaju 9 godina...

iskreno se nadam da si ovde mislio na sebe? ma u redu je da imas drugacije misljenje,narocito ukus.. tu ne vidim problem? al tvrdit da trebas imat 9 godina da bi razumeo Sclavija jeee.. u najmanju ruku nebulozno.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 14:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Mislio sam da ga možda neko s 9 godina i ne razume (ne prati Ljovisnu od pocetka), ali s 13 sigurno kapira kakvo je to smece

Evo, to sam ti htio reci... Jedni hvale, ti pljuješ, i po tome se ne razlikujete... Nitko ne dopušta nimalo fleksibilnosti... Zauzeo si stav od pocetka, isto kao i ta vecina kojoj kontriraš, i ni makac...

A Sclavi se dokazao svojim djelima... Tebi možda nije, meni je... I to mi je dovoljno da ga volim... Nije to po inerciji vecine, ono 'Sclavi je genij, moraš ga voljet', nego iz osobnog iskustva... Ti si na prvu zauzeo stav 'Sclavi je smece' i ne želiš ni pokušati dati mu drugu priliku... Pod tim 'na prvu' mislim na procitane Divove dobra i zla...

Napisao sam da ne kupujem Zagora jer si ti ironicno apelirao na moderatore da izbace sve koji nisu hard-core Zagor fanovi... Naglasak na ironicno, da me pogrešno ne shvatiš...

Marisol su gledali svi... Tocka :)

I moram ti priznati da uživam u ovoj raspravi :) Forum je dosadan kad ne sudjeluješ aktivno :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
262 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 08/07/2008 : 14:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by SlajeR

quote:

Samo sam preneo svoju impresiju prvog susreta sa Sclavijem koji mi je ogadio strip na barem 10 godina. A to da ne može svako da ga razume, slažem se. Neki vremenom porastu, a neki ceo život imaju 9 godina...

iskreno se nadam da si ovde mislio na sebe? ma u redu je da imas drugacije misljenje,narocito ukus.. tu ne vidim problem? al tvrdit da trebas imat 9 godina da bi razumeo Sclavija jeee.. u najmanju ruku nebulozno.

Pa kad ce nazdravlje ta 13eta??

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
262 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 08/07/2008 : 15:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
kako je lako pisat gluposti..))

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 08/07/2008 : 15:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Ljudi, ja sam samo izneo svoj komentar na recenziju. Ako se ne varam, opcija komentari i postoji da bi svako dao svoje mišljenje.
Najbolje je kad smo svi jednoglasni (kad ce vec jednom iskoreniti opoziciju, živeo jednopartijski sistem!!!).

Ako ništa drugo, barem ce komentari na recenzije dobiti na popularnosti

quote:
Originally posted by Beva

quote:

Evo, to sam ti htio reci... Jedni hvale, ti pljuješ, i po tome se ne razlikujete... Nitko ne dopušta nimalo fleksibilnosti... Zauzeo si stav od pocetka, isto kao i ta vecina kojoj kontriraš, i ni makac...

A Sclavi se dokazao svojim djelima... Tebi možda nije, meni je... I to mi je dovoljno da ga volim... Nije to po inerciji vecine, ono 'Sclavi je genij, moraš ga voljet', nego iz osobnog iskustva... Ti si na prvu zauzeo stav 'Sclavi je smece' i ne želiš ni pokušati dati mu drugu priliku... Pod tim 'na prvu' mislim na procitane Divove dobra i zla...

Napisao sam da ne kupujem Zagora jer si ti ironicno apelirao na moderatore da izbace sve koji nisu hard-core Zagor fanovi... Naglasak na ironicno, da me pogrešno ne shvatiš...

Marisol su gledali svi... Tocka :)

I moram ti priznati da uživam u ovoj raspravi :) Forum je dosadan kad ne sudjeluješ aktivno :)

Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 08/07/2008 : 15:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
Svatko tko upotrijebi rijeci ?smece? ili ?bljuvotina? za bilo koji strip, ili bilo koju osobu zato što cita neki strip, uopce ne zaslužuje da se bilo tko na ovim stranicama upušta u raspravu s njim.
Ovo je stranica ljubitelja svih vrsta stripova i svatko tko ima kakvo mišljenje o nekom stripu treba imati slobodu to mišljenje iznijeti, a ne ocekivati da ga se zbog stripa koji voli, zbog mišljenja koji o tom stripu ima, ili citati da se strip voli, okarakterizira gore citiranim rijecima.
Ne samo da je to stvar kucnog odgoja pojedinih ljudi, nego po meni, uopce nema smisla biti clan ovog foruma ako ce neko cim ja proglasim nešto meni vrijednim, dobrim ili sl., na to odmah odgovoriti to je jedna obicna bljuvotina, smece.
Ogromna je pogreška da su gore navedene rijeci mišljenje, nema to veze s mišljenjem, to je najobicnije vrijedanje.
Ono što ne volim ne komentiram, a to što to ne volim nikako ne znaci da to ne valja.
U zadnje vrijeme svojim postovoma donkihotovski pokušavam uvjeriti ljude da ne vrijedaju stripove, jer je ovo stranica stripova i njihovih ljubitelja, ali bojim se da mnogi rijec odgoj nisu pronašli u rijecniku. Zbog njih je sve manje topica s kvalitetnim raspravama o stripovima.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 08/07/2008 : 15:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Slažem se s osim-om, što si ti uopce otvorio topic za ovo? Kako si ti mogao dati sedmice "hiljadu lica straha", to je vec misterija?? Pa i mene nervira ti "divovi", super je epizoda, al sad je dizati gore u svemir radi kretencine sclavija....

Znac, osim je cudak jer ima osobno mišljenje?
Imam osjecaj da se neki ne usuduju ovdje javno blatiti i nekog drugog (najboljeg)junaka samo zato da nebi ispali cudaci.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/07/2008 : 16:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Bacho je potpuno u pravo-može se kritizirat ali na nivoju. Nazvati bilo koji Zagorov strip smecem meni nije kritika nego omalovažavanje avtora i samog Zagora.Ako je Sclavi napisao smece, šta je tek ostalo od drugih avtora i strip junaka. Osobno ne volim mange ali zato zame nisu smece.Nekome
se dopadaju,ili moj mali cita Malog Rendžera-šta da mu sad kažem, da baci to smece?
Jedno je kritika a drugo sprdnja i zajebancija.
Ako je netko izbrao nacin da se ga vidi i cuje-izabrao je potpuno pogrešan.Vrijedajuci druge, najviše govori o samom sebi.A prodaja i potražnja za Zagorovim brojeva dobro govori-ko je tu vecina i ko manjina.Ponekad je dobro bit u manjini ali zato ne treba bit i MALEN.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2008 : 16:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by teller
Nazvati bilo koji Zagorov strip smecem meni nije kritika nego omalovažavanje avtora i samog Zagora.

Svaka cast! Tko uvrijedi Boga Zagora taj se može sam pržit u paklu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 08/07/2008 16:26:37
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/07/2008 : 16:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Nece bi sam i paklu jer cemo tamo Zagorovi fanovi skrbiti, da se vatra ne ugasi.
Mislim ,uredu je da je demokracija i da se može rec sve što ti padne na um-ali da je Zagor smece,
e to je prevršilo meru.Dok naložimo vatru,bio bi dobrodošao jedan ban.Znanja i ravnanja radi.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2008 : 16:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Tako je, izbacimo MArkosa i Globinja iz moderatorskih funkcija i postavimo Tellera na mjesto apsolutnog gospodara sajta koji ce zanavjeke štititi cast, lik i djelo našeg druga Zagora! I naravno njegovih scenarista i crtaca! Ferrija pogotovo!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/07/2008 : 17:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message

Inace, meni je sve što je Sclavi napisao jako dobro i odlicno i njegov nacin pisanja potpuno mi odgovara.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 17:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Inace, meni je sve što je Sclavi napisao jako dobro i odlicno i njegov nacin pisanja potpuno mi odgovara.

Da, šteta što neki ne gledaju samo djelo nego autora...

Siguran sam da bi i osim i npetros i slicni drukcije gledali na ovu epizodu da ju je kojim slucajem potpisao Nollita... Ali ne, napisao ju je kreten Sclavi...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/07/2008 : 17:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Tako je DeeCay, shvatio si suštino mojih reci-BRAVO!!!!!
TELLER ZA MODERATORA, treba li zapravo i razmišljati?Ako hocete red, rad i disciplinu,Teller
je odgovor na sve izazove.Za pocetak ce svi Zagoromrsci morat procitat Omcu ili Kukce po
10 puta zaredom i napraviti referat. Od referata zavisi kakav ce tretman imati na forumu, ko
uspije napisati slavospjev Zagoru, dobice 2 bezplatna topica na godinu, ko ne uspije Zagora dignuti u visine dobice ban na 2 godine.Tada ce forum biti takav kakav bi trebalo da bude.
Do kralja treba se ponašat kraljevski.A Zagor i Ferri to zaslužuju.Amen i necu trpit prigovore na napisano.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 17:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Tako je DeeCay, shvatio si suštino mojih reci-BRAVO!!!!!
TELLER ZA MODERATORA, treba li zapravo i razmišljati?Ako hocete red, rad i disciplinu,Teller
je odgovor na sve izazove.Za pocetak ce svi Zagoromrsci morat procitat Omcu ili Kukce po
10 puta zaredom i napraviti referat. Od referata zavisi kakav ce tretman imati na forumu, ko
uspije napisati slavospjev Zagoru, dobice 2 bezplatna topica na godinu, ko ne uspije Zagora dignuti u visine dobice ban na 2 godine.Tada ce forum biti takav kakav bi trebalo da bude.
Do kralja treba se ponašat kraljevski.A Zagor i Ferri to zaslužuju.Amen i necu trpit prigovore na napisano.

weljko94 je bio izbacen zbog prijetnji moderatorima, pa ti gledaj :)

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/07/2008 : 18:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Pretnja se odnosi na Zagoro-Sclavi-omrsce, ako su medu njima i moderatori onda i na njih.
Ko vrijeda Zagora i Sclavija pa moderatori ne reagiraju.......
Ajmo jim oprostit ali da se ne ponovi.

PS: Ako imaju imalo smisla za šalu nece se uvrijedit.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/07/2008 : 18:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dcopic

Da, šteta što neki ne gledaju samo djelo nego autora...

Siguran sam da bi i osim i npetros i slicni drukcije gledali na ovu epizodu da ju je kojim slucajem potpisao Nollita... Ali ne, napisao ju je kreten Sclavi...

Ma nije to baš tako. Ljudi jednostavno imaju drugacije ukuse. Netko jednostavno ne voli njegove fantasy price nabijene hororom, a pogotovo to ne vole u Zagoru, gdje se primarna radnja odvija na Divljem zapadu. Meni je baš zato Sclavi odlican, jer je uvijek nudio pomak od stvarnosti.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 18:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Ne znam, ali kod ove dvojice sam primijetio toliki antagonizam prema Sclaviju da stvarno ne znam... Bilo je u Zagoru i prije fantastike, i horora, ali to vole jer nije on pisao...

Pa majke ti, nema mi omraženijeg scenarista od Rujua, ali ako Vjecna iluzija valja, onda valja :)

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/07/2008 : 19:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Mislim da clanove Osim, mars1 i 76 treba zavezati na stup srama posred Darkwooda i pustiti squaw da ih tuku pruticima...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25767 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/07/2008 : 20:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Za razliku od nekih koji žbirovski, udbaški ili kako vec tragaju za nekim ko ima drugacije mišljenje, pa onda otvore topic da bi javno pozvali na linc ne nekog ko kritikuje nekome omiljenu epizodu Zagora, v

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Slažem se s osim-om, što si ti uopce otvorio topic za ovo? Kako si ti mogao dati sedmice "hiljadu lica straha", to je vec misterija?? Pa i mene nervira ti "divovi", super je epizoda, al sad je dizati gore u svemir radi kretencine sclavija....

Znac, osim je cudak jer ima osobno mišljenje?
Imam osjecaj da se neki ne usuduju ovdje javno blatiti i nekog drugog (najboljeg)junaka samo zato da nebi ispali cudaci.

Pazi ti ovo...Kad ste se pre raspisali ovoliko??
Elem, da krenemo polako:

ne znam da li ste primetili jedan ovakav znak u mom prvom postu?? Na samom kraju tamo...Šta da vam radim, ali topic je jedna veeelika zajebancija
Uopšte se ne nerviram ko gde kakve komentare ostavlja, još manje bih pokrenuo hajku na nekog koji ostavi komentar koji se ne podudara sa mojim...(pada mi na pamet flamboyantov komentar, komentar coveka cije mišljenje cenim, na recenziju Druune. Ja sam ostavio 98% a on 38%. Apsolutno respektujem njegovo objašnjenje, i ne mislim da zbog toga on manje zna o stripovima od mene).
Leto je, dosada, nema ljudi na forumu, ništa se ne dešava...A ovde?? Pa vidim da su se neki raspisali, i to oni kojima je prosek o,41 posta po danu

Nasumice sam izabrao komentare i recenziju, nisam samo imao nameru da ostavim i ime onoga ko je komentar ostavio, ali eto zaboravio sam da izbrišem, sorry

A ono "svetogrde" je samo jeftin marketinški trik, koji je i upalio koliko vidim, pošto su se javile i neke osobe koje ne zalaze na zagorele topice

A i nije bilo skoro nekog zanimljivog topica o Zagoru Bravo ja!!!

Svejedno,pošto volim da diskutujem sa ljudima drugacijeg mišljenja, svida mi se kako se razvija tema, sad cu ja!!...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 08/07/2008 21:54:05
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25767 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/07/2008 : 21:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ah da:

- osime, baš se razumeš u sapunice, covek bi pomislio da ih pratiš..
- Sclavi nije baš merilo svih stvari, ali imao je i neke dobre radove

- Marisol nisu svi gledali.
- I da, ljudi su u pravu, ne treba nazivati bilo koji strip "smecem", ima ljudi koji vole i da citaju slicne stvari.

-Ja nisam Zagorov/Sclavijev fan

- I flamby je u pravu, i ja hocu po lipu/cent/paru/whatever po gluposti koju procitam/napišem ovde. Hocu i ja jednom kao covek na Maledive ili Sejšele..

Edited by - manhunter on 08/07/2008 21:17:58
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 21:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Bezocna laž... Ne znam kako se uopce možeš pogledati u ogledalu :)

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25767 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/07/2008 : 21:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

Pa ovaj...šta god da je Marisol, ja to nisam gledao...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 08/07/2008 : 21:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa ovaj...šta god da je Marisol, ja to nisam gledao...

Evo, samo za tebe, prvi put na stripovi.com, Marisol:

U sredini je Marisol, ovaj desno je Jose Andres, ako me pamcenje služi, a lijevo mladi i još nepoznati Enrique Iglesias... Sad ti je jamacno krivo što to nisi znao :)

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000