forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Divovi dobra i zla-zavera na Balkanu!!!!!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

manhunter
Moderator

Switzerland
25771 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/07/2008 : 21:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Evo, samo za tebe, prvi put na stripovi.com, Marisol:

U sredini je Marisol, ovaj desno je Jose Andres, ako me pamcenje služi, a lijevo mladi i još nepoznati Enrique Iglesias... Sad ti je jamacno krivo što to nisi znao :)

Vau, kako je lepo ne znati neke stvari..
Sad mi je tek drago da ovo nisam gledao.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 08/07/2008 : 21:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by osim

Mislio sam da ga možda neko s 9 godina i ne razume (ne prati Ljovisnu od pocetka), ali s 13 sigurno kapira kakvo je to smece
quote:
Originally posted by SlajeR

quote:

Samo sam preneo svoju impresiju prvog susreta sa Sclavijem koji mi je ogadio strip na barem 10 godina. A to da ne može svako da ga razume, slažem se. Neki vremenom porastu, a neki ceo život imaju 9 godina...

iskreno se nadam da si ovde mislio na sebe? ma u redu je da imas drugacije misljenje,narocito ukus.. tu ne vidim problem? al tvrdit da trebas imat 9 godina da bi razumeo Sclavija jeee.. u najmanju ruku nebulozno.

Mene samo zanima što ili tko je Ljovisna?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/07/2008 : 22:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
svaka ocjena za DDIZ ispod 100% moze da se desi samo iz dva razloga:

1. Tip ne podnosi Zagora i njegovu popularnost na nasim prostorima i pokusava svog omiljenog junaka da predstavi kao boljeg

2. Vidi tacku broj jedan
Go to Top of Page

ismolc34
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 08/07/2008 : 22:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit ismolc34's Homepage  Send ismolc34 a Private Message
tko god navede da mu ovaj naslov nevalja-zajebava ili je mulac.

...majka kretena je uvijek trudna...
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/07/2008 : 22:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

1. Tip ne podnosi Zagora i njegovu popularnost na nasim prostorima i pokusava svog omiljenog junaka da predstavi kao boljeg

Gotta love it. Znaci, nije poenta da neko ne podnosi Zagora, ne, u pitanju je podmukli plan da se neciji tudi omiljeni junak predstavi kao bolji. Zavera!

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 08/07/2008 : 22:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/07/2008 : 22:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Gotta love it. Znaci, nije poenta da neko ne podnosi Zagora, ne, u pitanju je podmukli plan da se neciji tudi omiljeni junak predstavi kao bolji. Zavera!

pa to i ide zajedno,zar ne?! Pitaj Texovce ovdje,oni ce ti to bolje objasniti
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25771 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/07/2008 : 22:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

HEHEHEHEHE....odoh ja tamo da ocenim neke Nathane 1,1,1,1...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/07/2008 : 23:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Slobodno, ne smatram da je Nathan najbolji strip na planeti samo zato što je meni okej. Isto kao što ne poricem da je Ken Pareker odlican strip, iako se meni licno ne dopada ni tematika, ni ideologija, ni setting, ni crtež.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/07/2008 : 23:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

pa to i ide zajedno,zar ne?!

Ma jok. Da se sutra vrati Sclavi da piše Zagora (ili da dode Enoch, ili Ena, ili Ostini, ili Barbatica - damn, to bi bilo zanimljivo - ili Medda, ili Morales, ili Beretta, ili...), uzeo bih da citam Zagora. Cisto da vidim na šta ce da lici.

Stvar nije u junacima, stvar je u autorima.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/07/2008 : 23:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

Slobodno, ne smatram da je Nathan najbolji strip na planeti samo zato što je meni okej. Isto kao što ne poricem da je Ken Pareker odlican strip, iako se meni licno ne dopada ni tematika, ni ideologija, ni setting, ni crtež.

cuj, i najveci mislioci imali su grdne zablude, pa mozes i ti da imas dve
ili, kako mi jednom rece brat: ''ne mogu virovat da tako dobar, nacitan i pametan covik kao papa (ivan pavao ii.) moze virovat u Boga'' (izjava stoljeca po gluposti ali i duhovitosti, po meni)

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/07/2008 : 00:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Licni preferencijali, cika Curunire. ;)

Meni se ne dopada Milaco, ali mi je apsolutno jasno zašto ga ljudi cene.

Isto i za NN - razumem kritizere (osim ponekog fanaticnog :P ;) ), vecina je dobrim delom u pravu, but me like it.

Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 09/07/2008 : 00:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Daleko najbolji zagorov mini serijal, ma šta neko mislio i pisao.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 09/07/2008 00:55:28
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 09/07/2008 : 01:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
meni su ti zagori sa helingenom pocev od onih 5 nastavaka sa akronijanima 500neki
i ovaj od 943... extra kao i ona 4 nastavka SD
mozda jeste malokonfuzno ko nepoznje tematiku ali nije smece
ja kaookoreli martijevac i dilanovac vilim zagora bas zbog tih epizoda narocito i nekih osatlih
a zagorove sveske su ti kao zlatne poluge svi ih primaju svi ih oce i mozes za njih nabaviti sta oces pa vi vidite
zagora sam poceo da skupljam jel su svi imali samo njega a to nije znacilo da je najbolji recimo da je bio i ostao naj omiljniji
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/07/2008 : 02:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ja sam za klasicnog zagora.ne tupavog sa pocetka vec zrelog.negde preko broja sto pa do pocetka devedesetih.Ali divovi dobra i zla su umetnost.to je vrhunac i kraj dobrih zagorovih prica.sklop klasike i fantastike je doveden do vrhunca.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 09/07/2008 : 05:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
Ne citam Zagora, ali kako je Sclavi izuzetno talentovan scenarista, ne sumnjam da su epizode koje je on pisao zanimljive i dobro napisane.
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 09/07/2008 : 09:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Pogrešno ste razumili rijec smece. Sme-ce, od starosloveskog sme-hce, što znaci sme i hoce. "Taj strip je smece" znaci da mu se može i hoce, odnosno da se radi o nicim izazvanoj osionosti
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 09/07/2008 : 10:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Inace, moram da priznam da ste me provalili. Doista se radi o jednoj široj (ne samo balkanskoj) zavjeri, iza koje stoji Vatican i papa Benedict, koji je u stvari Hellingen, koji se ponovo vratio sa šeste planete, kako bi se konacno obracunao sa Zagorom, koji je, naravno, još uvijek živ, ali kako je Darkwood uništen, bio je prinuden da se nastani u Italiji, gdje je, skrivajuci se, uzeo gradansko ime T. Sclavi.
Što reci, do da nema zavjere bez Vatican, to svi znamo, ali vjerujemo da ce se pokušaj Hellingena i inih mrskih na likova da se naruši ugled ljubljenog nam Zagora, alias T. Sclavija, i ovaj pup propasti. Neka se ne uplašimo ako saznamo iz štampe da se T. Sclaviju nešto dogodilo, da se rastao sa životom, jer carobni napitak koji ce mu spraiti Manhunter ce ga i ovaj put vratiti u život
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/07/2008 : 17:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Inace, moram da priznam da ste me provalili. Doista se radi o jednoj široj (ne samo balkanskoj) zavjeri, iza koje stoji Vatican i papa Benedict, koji je u stvari Hellingen, koji se ponovo vratio sa šeste planete, kako bi se konacno obracunao sa Zagorom, koji je, naravno, još uvijek živ, ali kako je Darkwood uništen, bio je prinuden da se nastani u Italiji, gdje je, skrivajuci se, uzeo gradansko ime T. Sclavi.
Što reci, do da nema zavjere bez Vatican, to svi znamo, ali vjerujemo da ce se pokušaj Hellingena i inih mrskih na likova da se naruši ugled ljubljenog nam Zagora, alias T. Sclavija, i ovaj pup propasti. Neka se ne uplašimo ako saznamo iz štampe da se T. Sclaviju nešto dogodilo, da se rastao sa životom, jer carobni napitak koji ce mu spraiti Manhunter ce ga i ovaj put vratiti u život

ma jok buraz,nema sa tim ni Vatican niti ostali neke veze,ne upleci druge.Ti si taj koji je spucao najboljom Zagorovom stripu dva keca...sad si zauvijek obiljezen.Inace kad si vec spustio keceve trebao si bar tamo komentar da izostavis,tako bi bar mislili da si se zezao

Edited by - King Warrior on 09/07/2008 17:14:19
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 09/07/2008 : 17:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
quote:

Što implicira da je jeftina pseudofilozovija ništa drugo do - kenjaža.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4686 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/07/2008 : 17:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
hvala bogu sto zivim u zemlji gde nema demokratije...il' si zagoras il' si peder...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 09/07/2008 : 18:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
U zemlji u kojoj živiš 90% ljudi ne zna za Zagora, tako da ti teza pada u vodu :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/07/2008 : 18:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

U zemlji u kojoj živiš 90% ljudi ne zna za Zagora, tako da ti teza pada u vodu :)

Takva zemlja ne postoji u nasem sunacnom sistemu
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4686 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 09/07/2008 : 18:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
quote:

ma zezam se

Edited by - Sneaksie Thiefsie on 25/09/2010 20:31:15
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

535 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 09/07/2008 : 18:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

-Ja nisam Zagorov/Sclavijev fan

- I flamby je u pravu, i ja hocu po lipu/cent/paru/whatever po gluposti koju procitam/napišem ovde. Hocu i ja jednom kao covek na Maledive ili Sejšele..

Nisi Zagorov fan, kažeš?Cudno, covjek kad procita tvoju recenziju za maxi Dugo putovanje(jedna od boljih na sajtu) bi pomislio suprotno.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000