forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 MM i Mr No by Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Floyd
New Member

Serbia
264 Posts

Member since 25/05/2002

Posted - 09/07/2008 : 23:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Floyd a Private Message
Meni je ovo sto Libellus radi odlicno. Kompletirao sam MM i MrNO, a sad cu i Magicnog. Volim kad to ide od prvog broja :)
VC je takodje super. Odlican je osjecaj kad zavrsim posao cetvrtkom i svratim na kiosk da kupim strip. Kao kad sam bio klinac :))

The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/07/2008 : 23:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

12 puta godisnje maximum???
Nisam znao da si ozenjen, jado...

pa ti si rekao da ozenjeni imaju samo jedared na godinu

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/07/2008 : 12:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

To je ono sto mi ide na zivce.
Nista licno ni protiv koga,samo zelim da kao kupac budem ispostovan u smislu da znam sta ce,da l' ce i kad ce otprilike.
Nazalost,mnogi izgleda rade bez ikakvog plana,bar okvirnog.

I meni to ide na živce.
Zato sam prestao da kupujem albume sa oznakom broja jedan.
Daj mi barem izdajte tri komada,nije problem novac,al ocu to u cugu da odcitam!
Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 16/07/2008 : 14:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Curunir

MM ide 12 godisnje plus sva ostala koglomeracija jer je to moj maximum
NN ide masovno da bih se ja sto vise zivcirao

Sad kad se ispucaju giganti idemo na 18 + 3 PIBD + 4 almanaha i kratke price i 3 Superbooka

Da stvarno, hoce li biti stogod od ove "Teorije"
a isto tako i Mister No Almanah ce biti uskoro ispucan da li
cemo Bibliotheku povecati za recimo bar 2 broja jer onda ionako nema nista vise od naseg pipera

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 16/07/2008 : 15:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:

Uostalom KIco,zar ne idu Libellusu i Fibri neka izdanja dosta slabije od ocekivanja pa opet guraju sve sto su zapoceli?

Tu si u pravu!
I Libellus i Fibra imaju loše prodavanih izdanja.
Ali i Libellus i fibra izdaju ono što vole.
MM ide 12 godišnje,jer ga Gaston voli.
Tex ide 8 godišnje po cijela prica,nekad 150 nekad 350 stranica,jer ga Dado voli.
Tipican primjer kad stripofil nema strpljenja da doceka ono što želi citati,pa stvar uzme u svoje ruke.
I zato im kapa do poda.
Uostalom,tko zna - možda i polude pa izdaju sve Magicne odjednom!

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5082 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 19/07/2008 : 00:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Bit ce prava stvar ako se MM podigne na 18 plus alm.i s.book. PIBD su jedan od boljih stripova koje sam ove godine procitao, cuo sam da treci broj izlazi iza Nove god..
Mene osobno su naživcirale hocu-necu objave HC Dylan Doga, iako kvalitetom te epizode nisu zaslužile HC izdanje, eto, poceo sam ja to kupovati, sada vidim da je to stalo,a br.1 (Moby Dick) nikada nije ni izišao u HC.. Prilicno traljavo

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 19/07/2008 : 21:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message
quote:

I da li ima nade mozda da i Tex Maxi dozivi Libellusovo izdanje?
Cak bih voleo da vidim i Tex Gigante u Libellusovom izdanju jer smatram da je prevod i lektura daleko bolja u Libellusovim izdanjima.

Maxi izdanja bi i ja htio, pogotovo ako je istina da Ludens staje s HC izdanjima. Ako je to istina, onda je fakat glupost.
Kreneš s kompletiranjem necega u jednom formatu, pa onda predi na drugi...
Ako bi to Libellus izdavao, uzeo bi to sigurno kao što sam uzeo od Texa od njih i ostalo...Maxi izdanja su mi odlicna.

Za gigante baš i nisam siguran...

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/07/2008 : 22:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Caldera

quote:

I da li ima nade mozda da i Tex Maxi dozivi Libellusovo izdanje?
Cak bih voleo da vidim i Tex Gigante u Libellusovom izdanju jer smatram da je prevod i lektura daleko bolja u Libellusovim izdanjima.

Maxi izdanja bi i ja htio, pogotovo ako je istina da Ludens staje s HC izdanjima. Ako je to istina, onda je fakat glupost.
Kreneš s kompletiranjem necega u jednom formatu, pa onda predi na drugi...
Ako bi to Libellus izdavao, uzeo bi to sigurno kao što sam uzeo od Texa od njih i ostalo...Maxi izdanja su mi odlicna.

Za gigante baš i nisam siguran...

Dobro,giganti su bar uniformni,ali opet nisam zadovoljan prevodom u nekima od njih.
Najvise su me razocarala poslednja 4.
A sto s tice Tex Maxi,neko rece da ce Ludens da nastavi u HC samo Zagora i AF.
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 23/07/2008 : 22:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message
ma nek se nose koji kurac su i polayili sa HC maksijima i specijalima,ovako sad sve ni tamo ni vamo

drale
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000