Author |
Topic |
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Member since 02/10/2010 |
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 20/10/2010 : 13:55:35
|
Meni je, barem što se tice crtaca kot Zagora, Dotti jedan od najgorih. Cak i Gamba je bolji od njega. |
"Your purpose is what you say it is, your mission is the mission you give yourself, your life will be what you created and no one will stand in judgement of it, not now not ever." N.D.Walsch |
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 20/10/2010 : 15:40:26
|
quote: Originally posted by Zok
quote: Originally posted by Paka01
Ti si debil.
A ti smrdis.
Ako ti je Toricelli los crtac onda stvarno pojma nemas o crtezu Jedno je ako ti neciji crtez ne lezi a drugo da li neko zna da crta |
Nemam potpis... |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4531 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 20/10/2010 : 15:51:59
|
meni je toricelli bio super u ranijim epizodama iz zlatne serije, ovaj crtež iz princa vilenjaka mi nikako ne paše, ko da nije zagor. |
|
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Posted - 20/10/2010 : 20:24:37
|
quote: Originally posted by adriano
meni je toricelli bio super u ranijim epizodama iz zlatne serije, ovaj crtež iz princa vilenjaka mi nikako ne paše, ko da nije zagor.
Konacno neko pametano nesto da kaze.Kome valja Zagor a posebno Ciko u Princu vilenjaka taj sigurno nema pojma o Zagoru,ne ulazim u bilo kakve druge Toricelijeve crteze. |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 20/10/2010 : 22:02:14
|
meni je toricelli bio super u ranijim epizodama iz zlatne serije, ovaj crtež iz princa vilenjaka mi nikako ne paše, ko da nije zagor.
Konacno neko pametano nesto da kaze.Kome valja Zagor a posebno Ciko u Princu vilenjaka taj sigurno nema pojma o Zagoru,ne ulazim u bilo kakve druge Toricelijeve crteze.
Ti si zato neki strucnjak pa ceš nam objasniti koji je pravi Zagor. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/10/2010 : 23:56:45
|
quote: Originally posted by Bardho
Konacno neko pametano nesto da kaze.Kome valja Zagor a posebno Ciko u Princu vilenjaka taj sigurno nema pojma o Zagoru,ne ulazim u bilo kakve druge Toricelijeve crteze.
Ti si zato neki strucnjak pa ceš nam objasniti koji je pravi Zagor.
Bas tako je ispalo. Inace meni je Toricelli najbolji kad crta te neke druge svijetove kao u Princu vilenjaka i 3. Kandraxu. Kad crta indijanske pricice, bas mi i nije nesto. No dobro, kazu o ukusima se ne raspravlja iako je nekad tesko sutiti. A kad smo kod toga, Mari za najgoreg crtaca?!? Tko je slijedeci: Milazzo, Villa, Frisenda...
|
www.epicentercomics.com |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/10/2010 : 09:22:09
|
Torricelli loš crtac? Kakav "strucnjak" ovo može reci, pa covjek je sve bolji i bolji, njegov napredak je toliko ocit da ga stavljam odmah uz Ferrija kao najboljeg Zagorovog crtaca. |
|
|
bonellistar
Starting Member
Croatia
61 Posts
Member since 12/10/2009 |
Posted - 22/10/2010 : 12:48:06
|
quote: Originally posted by velka031
Torricelli loš crtac? Kakav "strucnjak" ovo može reci, pa covjek je sve bolji i bolji, njegov napredak je toliko ocit da ga stavljam odmah uz Ferrija kao najboljeg Zagorovog crtaca.
Upravo tako. Ovaj covjek ne zna kaj prica. Torricelli je jedini pravi nasljednik Ferrija i nadam se da ce kad za to nažalost dode vrijeme, zasjest na njegovo mjesto. Torricelli loš? Ha ha ha! Svašta! Daj se uozbilji.. |
|
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Posted - 23/10/2010 : 00:02:48
|
Nemam volje da se dalje natezem sa ovim qvazi-Zagorolozima i nemam volje da stavljam sad upredne skenove Ferrijeve i Torricelijeve pa da ljudi vide da je grijeh uopste porediti ovu dvojicu. I kad cujem da je Torriceli buducnost onda mi je jasno zasto,prema najavama,gase Zagora 2014.g |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 23/10/2010 : 06:57:33
|
Nemam volje da se dalje natezem sa ovim qvazi-Zagorolozima i nemam volje da stavljam sad upredne skenove Ferrijeve i Torricelijeve pa da ljudi vide da je grijeh uopste porediti ovu dvojicu. I kad cujem da je Torriceli buducnost onda mi je jasno zasto,prema najavama,gase Zagora 2014.g
Bas me zanima koji su tebi dobri Zagorovi crtaci osim Ferrija i Donatellija. Sto mislis o Della Monici, Bisiju, Rubiniju? |
www.epicentercomics.com |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Posted - 23/10/2010 : 20:15:15
|
Nemam volje da se dalje natezem sa ovim qvazi-Zagorolozima i nemam volje da stavljam sad upredne skenove Ferrijeve i Torricelijeve pa da ljudi vide da je grijeh uopste porediti ovu dvojicu. I kad cujem da je Torriceli buducnost onda mi je jasno zasto,prema najavama,gase Zagora 2014.g
Naravno da je Ferri bolji, ne moraš stavljati skenove, uštedi trud... Poanta je da se vecima ljudi ne slaže s tobom da je Torricelli loš crtac, samo to. |
|
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Posted - 24/10/2010 : 15:35:30
|
quote: Originally posted by D.J.
Bas me zanima koji su tebi dobri Zagorovi crtaci osim Ferrija i Donatellija. Sto mislis o Della Monici, Bisiju, Rubiniju?
Bisi?Taj mi nije poznat. Od ovih ostalih,osim Ferrija i Donatellija,ne valja ni jedan,naravno.Losi crtaci su unistili Zagora,jer kod njega je,iz nekog razloga,crtez jako bitan za razliku od nekih drugih junaka.Pa znas li koliki je kredit kod citalaca imao onaj Ferrijev Zagor?Ovi novi su to sve sjebali i to do te mjere da se razmislja o gasenju najuspjesnijeg Bonellijevog junaka!Eeeej, gase Zagora,vidis dokle je to doslo!!Los crtez je poguban.A mi raspravljamo koji je crtac bolji...ovde misljenje pojedinca nije bitno,nekome se svidja ovaj crtez nekome onaj,a u stvari vazno je sta misli vecina a vecina kaze palac dole.Jedino ovajtip Joevito Nuccio,ako sta ne uradi...Nisam citao nista od njega ali sam vidio par crteza i dosad jedno on obecava. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9403 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 24/10/2010 : 18:20:06
|
Je je, loši crtaci poput Marcella i Andreuccija su doveli Zagora do ruba gašenja, a ne bledunjave i nemaštovite price. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 24/10/2010 : 18:49:30
|
quote: Originally posted by D.J.
Bas me zanima koji su tebi dobri Zagorovi crtaci osim Ferrija i Donatellija. Sto mislis o Della Monici, Bisiju, Rubiniju?
Bisi?Taj mi nije poznat. Od ovih ostalih,osim Ferrija i Donatellija,ne valja ni jedan,naravno.Losi crtaci su unistili Zagora,jer kod njega je,iz nekog razloga,crtez jako bitan za razliku od nekih drugih junaka.Pa znas li koliki je kredit kod citalaca imao onaj Ferrijev Zagor?Ovi novi su to sve sjebali i to do te mjere da se razmislja o gasenju najuspjesnijeg Bonellijevog junaka!Eeeej, gase Zagora,vidis dokle je to doslo!!Los crtez je poguban.A mi raspravljamo koji je crtac bolji...ovde misljenje pojedinca nije bitno,nekome se svidja ovaj crtez nekome onaj,a u stvari vazno je sta misli vecina a vecina kaze palac dole.Jedino ovajtip Joevito Nuccio,ako sta ne uradi...Nisam citao nista od njega ali sam vidio par crteza i dosad jedno on obecava.
što jest jest imaš smisla za humor samo nastavi tako i dalje |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Posted - 24/10/2010 : 19:29:40
|
Stvarno pretjeruješ, Zok. Barem 5 crtaca koji trenutno rade na Zagoru su bolji od Donatellija. Ja sam prvi za da se Cassaru, D'arcangelu, Gambi, Segni, Mangiantiniju, Sedioliju i slicnima zabrani rad na Zagoru, ali govoriti da ne valjaju Torricelli, Della Monica, Bisi, Picinelli je ipak malo previše... To što "gase" Zagora nema s tim nikakve veze, ljude koji odrastaju u današnje vrijeme stripovi ne zanimaju, možeš tu imati ne znam kakvu kvalitetu, nece pomoci... |
|
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Posted - 24/10/2010 : 23:53:43
|
Stvarno pretjeruješ, Zok. Barem 5 crtaca koji trenutno rade na Zagoru su bolji od Donatellija. Ja sam prvi za da se Cassaru, D'arcangelu, Gambi, Segni, Mangiantiniju, Sedioliju i slicnima zabrani rad na Zagoru, ali govoriti da ne valjaju Torricelli, Della Monica, Bisi, Picinelli je ipak malo previše... To što "gase" Zagora nema s tim nikakve veze, ljude koji odrastaju u današnje vrijeme stripovi ne zanimaju, možeš tu imati ne znam kakvu kvalitetu, nece pomoci...
Ne pretjerujem uopste.Vidis kako idu stvari,ako ne vjerujes meni,vjeruj svojim ocima.Ja,ipak,mislim da bi poboljsanje kvaliteta crteza,prije svega,i scenarija puno uticalo na povecanje popularnost a samim tim i prodaje i da bi neko novo "zlatno doba" vratilo stvari na svoje mjesto. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Posted - 26/10/2010 : 00:01:02
|
Stvarno pretjeruješ, Zok. Barem 5 crtaca koji trenutno rade na Zagoru su bolji od Donatellija. Ja sam prvi za da se Cassaru, D'arcangelu, Gambi, Segni, Mangiantiniju, Sedioliju i slicnima zabrani rad na Zagoru, ali govoriti da ne valjaju Torricelli, Della Monica, Bisi, Picinelli je ipak malo previše... To što "gase" Zagora nema s tim nikakve veze, ljude koji odrastaju u današnje vrijeme stripovi ne zanimaju, možeš tu imati ne znam kakvu kvalitetu, nece pomoci...
Ne pretjerujem uopste.Vidis kako idu stvari,ako ne vjerujes meni,vjeruj svojim ocima.Ja,ipak,mislim da bi poboljsanje kvaliteta crteza,prije svega,i scenarija puno uticalo na povecanje popularnost a samim tim i prodaje i da bi neko novo "zlatno doba" vratilo stvari na svoje mjesto.
Opet kažem, slažem se da njih 4-5 stvarno treba trajno udaljiti od Zagora, ali ne vjerujem da bi to povecalo broj konzumenata ovoga stripa, jednostavno Zagor opstaje na nama koji ga kupujemo i citamo i volimo ma koliko loš bio (a još uvijek nije toliko loš, srecom)... |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/10/2010 : 13:15:49
|
Marraffa je odlican crtac, cesto podcijenjen. Meni licno je na Kenu bolji od Milazza. Ova tabla jeste losa, ali to je samo jedna tabla. |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4559 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 30/10/2010 : 13:47:19
|
Hajde da kazemo da su nam Ferri i Donatelli prijemciviji,a ovi novi(ji) crtaci nismo-se-jos-navikli/imaju-cesto-cudna-"resenja".Nema razloga za teske reci.Zagor ce opstati pa makar ga ja crtao i bio najgori u tome
PS Radite sto i ja:brisite svoje poruke u kojima vredjate koga
|
|
|
Topic |
|