Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 15/10/2010 : 23:30:00
|
M&G, Cossu, Tarquinio, Caramuta, Coppola Luigi, Segna, Bagnoli, Giez, Cimpellin, Polese.
Marraffa mi je u prvim Parkerima odlican i stvarno ne mogu vjerovati koliko je kasnije postao loš. I samo ga zbog tih Parkera nema na "vjecnoj" listi.
Interesantno mi je kako su mi neki crtaci kao što su Ferri i Donatelli bili odlicni u Zagoru, a loši u Mister Nou. S druge strane Bignotti mi je uz Disoa najbolji crtac Mister Noa dok ga u Zagoru ne mogu smisliti. |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/10/2010 : 23:41:35
|
quote: Originally posted by Bardho
quote: Originally posted by manhunter
Gaetano, naravno.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 16/10/2010 : 11:40:32
|
M&G, Cossu, Tarquinio, Caramuta, Coppola Luigi, Segna, Bagnoli, Giez, Cimpellin, Polese.
Marraffa mi je u prvim Parkerima odlican i stvarno ne mogu vjerovati koliko je kasnije postao loš. I samo ga zbog tih Parkera nema na "vjecnoj" listi.
Interesantno mi je kako su mi neki crtaci kao što su Ferri i Donatelli bili odlicni u Zagoru, a loši u Mister Nou. S druge strane Bignotti mi je uz Disoa najbolji crtac Mister Noa dok ga u Zagoru ne mogu smisliti.
Ista stvar i sa mnom - Bignotti mi u Mister Nou najbolji, u Zagoru loš (osim u epizodi s mutantom). |
|
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Member since 02/10/2010 |
Posted - 16/10/2010 : 14:46:57
|
quote: Originally posted by Deers
Ne vidim iz tvog posta zašto je Torricelli budala i kakve bi to trebalo imati veze s naslovom topica. Torricelli se zapravo ni meni ne svida ali moram se složit da je Princa vilenjaka majstorski nacrtao, a i price Zagorove SD odiseje. Još više me cudi da ti se ne svida to što njegov stil je nešto najbliže Ferriju a da ga ne kopira. Tebi se izgleda ne svidaju današnje price i moram se složit s tobom da su današnje stvarno ocajne ali to nije tema ovog topica.
Pa budala je zato sto pokusava da radi nesto sto mu ocigledno ne ide od ruke i ja to dozivljavam kao pokusaj prevare i podvale jer ono sto on crta definitivno nije Zagor.Prodaju nam muda pod bubrege.Imam utisak kao da su promjenili glavnog glumca tj. Zagora.. a Ciku da i ne pominjem,groteskno i strasno.Taj crtez moze da bude dobar samo nekome ko nije nikad do tada procitao ni jednog Zagora pa kao takav i ne zna razliku izmedju pravog Zagora i ovog Zagora u pokusaju.Mozda on neke druge junake crta dobro ali Zagora nek se okane,sto prije.Ovo je topik o najlosijim Bonelijevi crtacima,jel tako?Ne vidim kako sam promasio temu? |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 16/10/2010 : 20:27:23
|
Svi nabrojani su još OK u usporedbi s covjekom zvanim...
BRUNO MARRAFA
ne znate tko je taj? Procitajte MN epizodu "nestali avion"! Uživajte! |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Posted - 16/10/2010 : 21:40:31
|
quote: Originally posted by Opti
BRUNO MARRAFA
ne znate tko je taj? Procitajte MN epizodu "nestali avion"! Uživajte!
procitaj od kena bijele zemlje i narod ljudi pa ceš vidjeti drugog maraffu |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Posted - 16/10/2010 : 21:42:01
|
quote: Originally posted by Zok
quote: Originally posted by Deers
Ne vidim iz tvog posta zašto je Torricelli budala i kakve bi to trebalo imati veze s naslovom topica. Torricelli se zapravo ni meni ne svida ali moram se složit da je Princa vilenjaka majstorski nacrtao, a i price Zagorove SD odiseje. Još više me cudi da ti se ne svida to što njegov stil je nešto najbliže Ferriju a da ga ne kopira. Tebi se izgleda ne svidaju današnje price i moram se složit s tobom da su današnje stvarno ocajne ali to nije tema ovog topica.
Pa budala je zato sto pokusava da radi nesto sto mu ocigledno ne ide od ruke i ja to dozivljavam kao pokusaj prevare i podvale jer ono sto on crta definitivno nije Zagor.Prodaju nam muda pod bubrege.Imam utisak kao da su promjenili glavnog glumca tj. Zagora.. a Ciku da i ne pominjem,groteskno i strasno.Taj crtez moze da bude dobar samo nekome ko nije nikad do tada procitao ni jednog Zagora pa kao takav i ne zna razliku izmedju pravog Zagora i ovog Zagora u pokusaju.Mozda on neke druge junake crta dobro ali Zagora nek se okane,sto prije.Ovo je topik o najlosijim Bonelijevi crtacima,jel tako?Ne vidim kako sam promasio temu?
ocigledno si je promašio zato što tebi smeta njegov zagor, a ne njegovo možbitno crtacko (ne)znanje. |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 16/10/2010 : 21:44:02
|
BRUNO MARRAFA
procitaj od kena bijele zemlje i narod ljudi pa ceš vidjeti drugog maraffu
Aha, sad je sve objašnjeno. Vidjeli su njegov rad na Kenu i hmmm, ovaj bi dobro crtao MN |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Posted - 16/10/2010 : 21:47:54
|
BRUNO MARRAFA
je stari baš san sad pogleda, nisan se moga sitit. Stvarno je napravija GADARIJU od crteža |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4559 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Posted - 16/10/2010 : 21:58:46
|
BRUNO MARRAFA
procitaj od kena bijele zemlje i narod ljudi pa ceš vidjeti drugog maraffu
Aha, sad je sve objašnjeno. Vidjeli su njegov rad na Kenu i hmmm, ovaj bi dobro crtao MN
kad ono zajeb |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4559 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 17/10/2010 : 11:44:02
|
Mari :/ Unakazija je meni par odlicnih epizoda NN, tipa Jedanaesta Zapovijed i Babilonska Biblioteka... Genijalna, al stvarno genijalna prica al crtež je ubij bože, ko da mu se prolila tinta po papiru pa je od toga pokuša napravit nešto. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 17/10/2010 : 12:32:11
|
quote: Originally posted by Paka01
Mari :/ Unakazija je meni par odlicnih epizoda NN, tipa Jedanaesta Zapovijed
Najbolje nacrtana epizoda Nathana Nevera! Ikad! Da je tu epizodu crtao bilo koji drugi NN crtac, ne bi bila toliko dobra...
I najbolji Mari... U Babilonskoj biblioteci je vec dosta promijenio stil... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Posted - 17/10/2010 : 12:55:56
|
quote: Originally posted by Beva
quote: Originally posted by Paka01
Mari :/ Unakazija je meni par odlicnih epizoda NN, tipa Jedanaesta Zapovijed
Najbolje nacrtana epizoda Nathana Nevera! Ikad! Da je tu epizodu crtao bilo koji drugi NN crtac, ne bi bila toliko dobra...
I najbolji Mari... U Babilonskoj biblioteci je vec dosta promijenio stil...
uopce se ne slažem s tobom. smatram da bi i castellinijev i de angelisov crtež bio jaci. s druge strane ne slažem se ni da je unakazio bilo kojeg nathana svojim crtežom. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 18/10/2010 : 15:03:47
|
uopce se ne slažem s tobom. smatram da bi i castellinijev i de angelisov crtež bio jaci. s druge strane ne slažem se ni da je unakazio bilo kojeg nathana svojim crtežom.
De Angelis i Castellini ne bi mogli postici onoliku dozu mržnje i tuge u Nathanovu pogledu koju postiže Mari... Oni su bolji za akcijske epizode, pogotovo Castellini... De Angelis bi to donekle i znao docarati, ali teško kao Mari... Pa nije bez razloga on izabran za tu epizodu...
Ne vjerujem da bi bilo tko drugi mogao tako emotivno i dobro prikazati ovakve scene, s ovako odlicno nacrtanom Laurom:
Pogle Hicksov ludacki pogled... Predobro:
Ili ovu legendarnu scenu:
Mari se tu punim unio u pricu i dao najviše što može... Kako nekom ovo može biti loše?
|
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 18/10/2010 : 18:07:22
|
Možda sam se malo pregrubo izrazija prije... Bilo bi bolje rec da mi njegov crtež nikako ne leži. Kockast je previše i to me najviše smeta, al opet, u Jedanaestoj Zapovijedi je za klasu bolji nego šta je u Babilonskoj Biblioteci. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Topic |
|