forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Strip Casopis ENNEA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/07/2008 : 20:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Talicni Tom

quote:
Originally posted by Boban

ti si u stvari komunista; navikao da se samo klimoglavi i hvali; smeta ti kada neko ima sopstveno mišljenje i kada ide neutabanim stazama. Treba da rašcistiš te stvari sam sa sobom. Bice ti bolje, a i svima nama...

Da da... Vidis da mu smeta moj grobarski grb na avataru i pominje neko proterivanje u Sibir ako ga ne uklonim i sl. Teski "staljinista"!

PS Dveribade, ne mogu da skinem grobarski grb jer je najlepsi a Partizan je sada najbolje rangiran od svih nasih klubova... moramo da ga postujemo. A ne znam sto pominjes Siptare u nekoj negativnoj konotaciji nije li to zabranjeno? Nesto si jako nervozan.

Ennea.. Sta ? broj Devet? Sto devet?

-...dobar si,skuliran!...malo provociram sa grbom,ništa bitno..možda izletim sa foruma!?
P.S-JEDINO ŠTA NA TOM GRBU VRIJEDI JE U NJEGOVOJ SREDINI!!!!

-Ennea-ica ce ,nadam se potrajat...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/07/2008 : 20:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Boban

ti si u stvari komunista; navikao da se samo klimoglavi i hvali; smeta ti kada neko ima sopstveno mišljenje i kada ide neutabanim stazama. Treba da rašcistiš te stvari sam sa sobom. Bice ti bolje, a i svima nama...

-Jes vala,jesam,al mi jebeno drago da ti imaš "sopstveno" mišljenje!-Cestitam!-Staze naše,mogu biti vaše!
-Bobinjo,hvala ti za savjet....bum razmislil o "neutabanim stazama".....ajde,barem sam se nasmijao....
-Svida mi se ovaj pojam.."klimoglavi"...
Go to Top of Page

lustforleica
Starting Member

63 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 17/07/2008 : 20:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lustforleica a Private Message
Ove Ennea-e vala josh nema na kioscima. Ja prelomio i kao ajde da uzmem da vidim u chemu je stvar, kad ono nema.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/07/2008 : 21:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
Ennea je s Rudijem Aljinovichem dossetala do moje ulice pa sam je prelistao.

Na listanje djeluje okej iako jest fakat da je Gaston pisao o MaFestu, Sandi o sebi, Lavirint o sebi. No, kako je to ccasopis za "afirmiranje stripa" onda mu valjda i jest cilj da se o stripu pisse samo i po svaku cijenu afirmativno, te okej. Naravno, upitno je kako ce dospjeti do ruku onih kod kojih strip treba afirmirati, a ne samo onih koji o stripu vech misle afirmativno i malo je problematiccno da afirmira strip, a u uvodniku navodi da su pravi strip fanovi samo oni koji ga kupe, ali to ja sad vech trazzim dlaku u jajetu.

Dakle, cijenom, dizajnom i PR-profilom tekstova, ccasopis odgovara ccasopisima kakvi se trenutaccno rade po, recimo, Francuskoj, iako je Ennea prvim brojem ispucala puno vechi postotak autora o kojima se mozze pisati nego ssto se to vani dogadja. Joss su neki stavovi upitni - raccunamo li "Toccak" kao uspjeh, ako je serija ukinuta? - ali, sve u svemu, bolje nego ssto sam occekivao.

Zasluga za pozitivan dojam je u prvom redu Bobanova, koji me pripremio na puno gore.

mcn

PS Hochu li ga kupiti, sad kad sam ga prolistao? Eeee, to je vech drugo pitanje. Bit che da nisam pravi strip-fan.

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 17/07/2008 21:40:35
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2008 : 00:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad
-...dobar si,skuliran!...malo provociram sa grbom,ništa bitno..možda izletim sa foruma!?

tovare,smiri se i uvati se posla

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 18/07/2008 : 00:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message
Tocak nisam hteo da pominjem jer sam vec jednom optužen da sam ljubomoran glede tog stripa, ali kako može biti uspešna serija koja je prekinuta i u kojoj autor ne zna nacrtati nago žensko telo? Elementarno novinarsko pravilo je da ljudi ne pišu tekstove sami o sebi jer se lako sklizne u hvalospeve i glorifikaciju, što se i ovde desilo na nekoliko bitnih mesta. To jesu velike urednicke manjkavosti, a cena i besmisleni pokušaj prodaje na kioscima (ako do njega uopšte dode) spada u izdavacke gafove.

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

lustforleica
Starting Member

63 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 18/07/2008 : 00:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lustforleica a Private Message
Ako su to tekstovi koje su izdavachi pisali sami o sebi, to je onda kolekcija press release-a.
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 18/07/2008 : 01:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Ti hoces da opet setas nogu u gipsu, a?
Mojne da ti zapalim Mamut. :P

Mogao bih i Bobana da stavim u gips zbog toga sto mi je nabio fotoaparat u cufa i okinuo kad sam se najmanje nadao, ali necu... Izgleda da ce dveribed to da resi. :D

Dobro de, sta se ljutis... Evo ti dinar, jeb`o te dinar...

PS. Za arson cemo u 4 oka...

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/07/2008 : 01:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by beli luk

Skocila tarifa. Sad moraš da daš pet.
Daj mi pet dinara!!! Daj mi, pljunucu te!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2008 : 01:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by beli luk

Skocila tarifa. Sad moraš da daš pet.
Daj mi pet dinara!!! Daj mi, pljunucu te!!!

zar ti nije dosta dva dinara druže
dusmne,predaj papire i ja cu te usvojiti,fali mi jedna bedinerka u kuci

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/07/2008 : 01:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
What the fuck is bedinerka???
Cekaj... nisam siguran da želim da znam.

Smrt Bori Corbi!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/07/2008 : 01:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Smrt Bori Corbi!

ijuuu,pa kakav si ti srbin pa ne znaš šta znaci bedinerka
zovnem li ja boru,pjevat ceš:"pobeci negde,daleko što dalje"

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 18/07/2008 : 02:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Latentni Srbin.

Boru na vešala! Overdouz Bajagi!
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 18/07/2008 : 09:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message
Markose, Globinjo,
sto se ne dobijaju posebne zvezdice za uspesno offtopikovanje?

I da, Boru na Vesala, Bajagi overa (ko zna koja po redu), a i ostatak scene bi mogao na neke nevaspitne mere.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/07/2008 : 10:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Smrt Bori Corbi!

ijuuu,pa kakav si ti srbin pa ne znaš šta znaci bedinerka
zovnem li ja boru,pjevat ceš:"pobeci negde,daleko što dalje"

To ti je kucna pomocnica.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 25/07/2008 : 00:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
Casopis je bez greske izdizajniran i odstampan, a ima i jako interesantnih stripova. Jedan veliki propust, doduse, i moram da ga istaknem posto me se direktno tice: Naime, strip koji sam pisao za Vladu Aleksica pod nazivom DEVIL INSIDE objavljen je nekompletan! Od 5 tabli stripa, objavljeno je samo prvih 4, pa prica deluje prilicno retardirano... Vise no inace, usudjujem se da kazem.
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 25/07/2008 : 09:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Da li negde može da se kupi???
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/07/2008 : 11:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
I mene to zanima? Juce sam obišao sve kioske po gradu, nigde nema?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 25/07/2008 : 11:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Tehnicki savrseno odradjen casopis.S obzirom na cenu i nije moglo,niti smelo,biti drugacije.Sadrzajno moze mnogo toga da se zameri,ali treba podrzati ideju i bice iz broja u broj sve bolje,to je sigurno.Ocekujem da ce se i krug saradnika prosiriti i da ce vec sa drugim brojem sve biti mnogo bolje.Jedina problematicna stvar celog projekta je previsoka cena casopisa,narocito sto je planirano da se deo tiraza prodaje i na kioscima.Sa ovakvom cenom to naprosto izgleda kao nemoguca misija.Think Tank,na primer, u novom ruhu i na istom broju strana kosta "samo" 350 dinara.To je neka realna cena i nesto sto bi prihvatila vecina ljubitelja stripa i u slucaju Ennee...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 16/08/2008 : 16:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
Xex, sve je krenulo odavde, pa je red da se ovde i vratimo... (mislim na linkovan text!)

http://www.popboks.com/tekst.php?ID=6654

Šta reci... Nice try. Možda se popravi sa sledecim brojevima, ako se ikada pojave... Možda na Salonu vec.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000