Author |
Topic |
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/07/2008 : 22:13:19
|
Samo KAD je i prihvatljivo, kako je curunir vec i primjetio, jer je u skladu sa pricom, idejom, poantom... zamijeniti KAD sa VREMENA u ovom slucaju je neispravno, jer to jednostavno nije to... KAD i VRIJEME u ovom specijalcu nisu ista stvar. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/07/2008 : 22:20:44
|
Zapravo, KAD ovdje (u ovom specijalcu) u sebi sadrži i VRIJEME, izmedu ostalog... obuhvatnija je rijec. Ta troslovna rijec je možda kratka, ali puno, puno više u ovom slucaju govori... više od VREMENA. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/07/2008 : 10:20:27
|
Zapravo, mislim da je problem u hrvatskom jeziku jer nema prikladnu rijec za DRUGKAD! Da ima, svi ovi prijedlozi ne bi bilo upitni. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
byrons dream
Starting Member
2 Posts
Member since 12/07/2008 |
Posted - 17/07/2008 : 12:17:38
|
quote: Originally posted by TORQUE
Kaj sam jedini kojem je naslov odlican bas u stihu Dylana, onako neobicno simpatican naslov..
Nisi. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/07/2008 : 12:44:15
|
I ja sam posle malo neckanja, najzad shvatio da mi je naslov fantastican, nenadjebiv, itd... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 18/07/2008 : 13:48:54
|
Ima vec dosta kako ne citam Dylana, ali sjecam se ovog specijalca, i to po jednoj kratkoj pricici koja možda drugima nece previše imponirati, o tipu koji sav udubljen u neku knjigu hoda stubištem neke robne kuce.Ubrzo se ispostavi da stepenicama nema kraja, a izlaza nigdje... Naravno, tu je i prica o Goru, sa tipicno dylanovskom optimisticnom i poticajnom porukom da su ljudi veca cudovišta od samih cudovišta.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/07/2008 : 14:00:24
|
quote: Originally posted by Džedson
Ima vec dosta kako ne citam Dylana, ali sjecam se ovog specijalca, i to po jednoj kratkoj pricici koja možda drugima nece previše imponirati, o tipu koji sav udubljen u neku knjigu hoda stubištem neke robne kuce.Ubrzo se ispostavi da stepenicama nema kraja, a izlaza nigdje...
Krivi strip druže...
quote:
Naravno, tu je i prica o Goru, sa tipicno dylanovskom optimisticnom i poticajnom porukom da su ljudi veca cudovišta od samih cudovišta.
Sve to ovisi kako definiraš pojam cudovište. Zapravo, kad se i bolje pogledai razmisli, cudovišta ne postoje, tako da nam uvijek ostaju samo ljudi. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 18/07/2008 : 14:16:14
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ima vec dosta kako ne citam Dylana, ali sjecam se ovog specijalca, i to po jednoj kratkoj pricici koja možda drugima nece previše imponirati, o tipu koji sav udubljen u neku knjigu hoda stubištem neke robne kuce.Ubrzo se ispostavi da stepenicama nema kraja, a izlaza nigdje...
Krivi strip druže...
quote:
Naravno, tu je i prica o Goru, sa tipicno dylanovskom optimisticnom i poticajnom porukom da su ljudi veca cudovišta od samih cudovišta.
Sve to ovisi kako definiraš pojam cudovište. Zapravo, kad se i bolje pogledai razmisli, cudovišta ne postoje, tako da nam uvijek ostaju samo ljudi.
Tako mi i treba kad ostavljam postove na Dylanovom topicu.Ajde, reci onda odakle je ovo što sam spomenuo.Što se cudovišta tice, to je standardna poruka u mnogim Dylanima.Zato sam ga i prestao citati, previše depresivno. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/07/2008 : 14:26:07
|
Tako mi i treba kad ostavljam postove na Dylanovom topicu.Ajde, reci onda odakle je ovo što sam spomenuo.Što se cudovišta tice, to je standardna poruka u mnogim Dylanima.Zato sam ga i prestao citati, previše depresivno.
Ne znam, to je neka kratka prica možda koje se ni ja ne sjecam. A možda si pokupio iz koje epizode Zone sumraka! |
|
|
Patak15
New Member
South Sandwich Islands
220 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 18/07/2008 : 14:26:08
|
Ima vec dosta kako ne citam Dylana, ali sjecam se ovog specijalca, i to po jednoj kratkoj pricici koja možda drugima nece previše imponirati, o tipu koji sav udubljen u neku knjigu hoda stubištem neke robne kuce.Ubrzo se ispostavi da stepenicama nema kraja, a izlaza nigdje...Naravno, tu je i prica o Goru, sa tipicno dylanovskom optimisticnom i poticajnom porukom da su ljudi veca cudovišta od samih cudovišta.
To ti je iz stripa "Ples smrti",orginalno iz prvog giganta(prva prica),SD ga je objavila kao svoj prvi regularni DD. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/07/2008 : 23:45:51
|
quote: Originally posted by DOMI
I "Silazeci" MM je jedan od povecih bisera
Steta sto ovo ranije nisam vidio, no nikad nije kasno. Doduse, vec sam komentirao na onome drugom topicu o MC-u, ali nije zgorega ponoviti da ne bi bilo lose da provjeris o cemu pises prije nego sto to i napises. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 23/07/2008 : 12:32:47
|
Da pohvalin ovaj specijal ... Baš mi je lega u ove vruce dane 8,5/10 ... I naslov mi se svida ... Baš je iskupusan ka cili specijal ma milina Crtež je neloš 7,5/10 |
|
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 30/07/2008 : 18:28:27
|
Procitao sam ovo.
Jedno veliko, debelo sranje (ne u smislu komplimenta). OK je jedino zadnjih 20-ak stranica Sclavijeve filozofije.
A crtež... GROZOTA. Cossu je car prema ovome. To i nije crtež. To je smece kakvog nema.
Nijedan strip mi još nije bio ovako loš. Skoro da sam odustao od citanja, a to mi se još nije dogodilo.
|
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 31/07/2008 : 03:37:00
|
Bas mi se je super ovaj naslov! Strip extra zabavan, a crtez odvala svoje vrste... Uostalom ovo mi je bio prvi Dilan koji sam u zivotu procitao, tamo negde 91, 92... |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
Topic |
|