forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2008 : 18:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Za sve ostale: mogu da Vam kazem: jebo MI (meni, a ne Vama) pas mater kada sam poceo da slusam sve predloge. Te stavi ovako ovde, te stavi onako onde, te u onaj podforum te u ovaj podforum. Da se neko ne oseti prozvanim, to nema veze sa poslednjih par dana, to je sve pocelo jos od starta (a odakle bi i moglo poceti).

Stvarno ne znam zašto se toliko nerviraš? Ok, nije lako, 100 ljudi-100 cudi, ne može se ugoditi svakome, ali iskuliraj malo. Kao predstavnik izdavacke kuce, moraceš malo da istrpiš. Niko nije rekao da ce biti lako. Saslušaš svaciji predlog svaciju (ne)opravdanu kritiku, odgovoriš, najaviš novo izdanje, i to je to.
Sad, razumem ja i tebe, treba svakoga istrpeti, i mogu da predpostavim kako ti je nekad, ali što bi se reklo: taki ti je horoskop

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 05/11/2008 : 18:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
... a) zeza internet b) opera slabo `osvezava`, al` o`ma sam ispravio omasku...sta ces `tedoh da bidnem od pomoci...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 05/11/2008 : 18:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Nemam ja problem sa kritikama izdanja (zato sto smo to vec prezvakali i zakljucili da ne mozemo da uticemo na to). Ali ove i ovakve najave su upravo bile zelje ljudi sa foruma. Da se ne lazemo, sta znaci ljudima ko je crtao a ko pisao neku epizodu. Sve se to moze naci na netu ili procitati u stripu. Da li je epizoda crno bela i na koliko je strana? Te hocemo sve na jednom mestu te preveliko je ubijas nam kompove, te daj naslovnice na svim podforumima itd. Zato sam i rekao sredite ga kako vi mislite da treba, a ja cu nastaviti kako ste zapoceli. U pravu si, danas mi je samo los horoskop.

ŠumhiljduhANAN

Edited by - Going-Going on 05/11/2008 18:57:42
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 05/11/2008 : 18:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Culfis
Ma,nisi treb'o da brises,ionako je nemamo u ovom topicu...

Edited by - Pajtos on 05/11/2008 18:52:20
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 19:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Sada mi je lakse. Do sada mi je bilo krivo sto su ljudi odustajali samo zbog Blazininog dizajna, ali sada kada znam da je neko odustao samo zbog mene, to mi dodje kao ispunjenje sna. To sto si to bas ti Pavele, to mi je samo bonus. Hvala ti sto si bio na nasoj strani od pocetka. Razumem tvoje razloge za odustajanje i iskreno se nadam da ces ih se pridrzavati.

dobro je kad ti je lakse. najbolje trazi dodatak zbog nehumanog rada. mora da si se jako napatio stavljajuci u niz cijeli opus vc-ovih naslovnica sto bi svako dijete poslije tone prijedloga i kritike bolje napravilo.
ponasas se kao princeza na zrnu graska. vec tjednima se dosta njih zali, ali ne, joj, da nebi nesto mijenjao. pazi da se nebi naradio.

jedan stari clan ti je jako kulturno skrenio paznju na nakaradnost postavljanja tih naslovnica, ali treba ti to izgleda prevesti.

za mene to nije bilo informiranje, vec kao da bacis psu, onako "na, pa zderi" 200 megabajta, onako rusim svaki sistem pa gledajte budale jedne.

sto se tice nade oko odustajanja od vasih izdanja: bez straha, nemam ja vise zeludac za to.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 05/11/2008 : 19:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Sta na kraju tebi smeta? Kolicina naslovnica, velicina ili njihova ruznoca? Ili sva tri u isto vreme? Ili ima jos? Meni smeta samo njihova ruznoca, ali kao sto vec rekoh, posto ne mogu da uticem na njih, ne nerviram se. A ti samo opusteno. Pozdrav.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 19:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by ---dp---

Moraces da promenis nick, pravi Giong-Giong je sav veseo i uvek raspolozen

Jeste,ali on nema Pavela za protivnika,vec seprtljavog meksikanca...

protivnik zanimljiva titula s obzirom da sam dao oko 150 eura na izdanja vc-a.

izrazimo to alanfordovski: neki izgleda zive u davno proslim vremenima umisljajuci si ne znam koji status, lovorov vijenac i pticji cvrkut. sve to sto naprave nesto na sto, hej, damo novac (za koji nadam se rade)!

prvo: poslije avantura srpskih bonelli izdavaca ne mozes u startu shvatiti ozbiljno niti jednog potencijalnog kandidata za taj posao. tocka.

drugo: koliko god laskalo tapsanje po ramenu od strane polubalavih lokalpatriota, fakt je: osim kvantiteta je ovo sto smo do sada dobili goli kurton.

the bird is the word
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/11/2008 : 19:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
150 eura? Pa zar nisi svojevremno rekao da te to uopste ne zanima?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 19:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Sta na kraju tebi smeta? Kolicina naslovnica, velicina ili njihova ruznoca? Ili sva tri u isto vreme? Ili ima jos? Meni smeta samo njihova ruznoca, ali kao sto vec rekoh, posto ne mogu da uticem na njih, ne nerviram se. A ti samo opusteno. Pozdrav.

smeta mi ljudska glupost kad me dodirne.
skupljao sam vase romane i jednostavno mi dosadilo aktualizirati spisak putem topica gdje si nakalemio 200 megabajta slika, ne ponudivsi ni informaciju sta je koji broj.
ne cini li ti se da se ponavljam?
kuzis? ako hoces skociti kroz prozor, ne zanima me. necu reci "a", pod uslovom da nije meni na glavu. a ako kliknem na topic sa 200 mb slika i 0 informacija, koji si ti postavio, pitat cu te jesi li normalan u tintari.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 05/11/2008 : 19:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ljudi,dobro je,ne svadjajte se!Pavel,spusti gard,momce,Going-Going je sredio ono u izlogu,valjda je sad ok?Evo jedne reklame za mrsavljenje,da vas malo nasmejem:"Debeli ste,glomazni i svi vas izbegavaju?Ne brinite,uzmite pakovanje nasih "Hanter" tableta i za par dana mozete smrsati i do 12-ak stranica!" (sorry,Hanti,nisam mog'o da odolim
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 19:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

da, zato sam clan foruma o stripovima. skupljam salvete.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 19:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Ljudi,dobro je,ne svadjajte se!Pavel,spusti gard,momce,Going-Going je sredio ono u izlogu,valjda je sad ok?Evo jedne reklame za mrsavljenje,da vas malo nasmejem:"Debeli ste,glomazni i svi vas izbegavaju?Ne brinite,uzmite pakovanje nasih "Hanter" tableta i za par dana mozete smrsati i do 12-ak stranica!" (sorry,Hanti,nisam mog'o da odolim

hoces reci sredio je moderator flambi. no briga me.
dobar vic.

the bird is the word
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/11/2008 : 19:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

quote:

da, zato sam clan foruma o stripovima. skupljam salvete.

Cek, zar nisi prognozirao krah edicije nakon nekoliko brojeva i rekao da te ne zanima da dajes pare na nesto sto je osudjeno na izrazito brzu propast? Btw, da li kupujes Ludensova izdanja?
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 05/11/2008 : 19:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Pavel je ponovo dobio napad arogancije, pa se sad istresa na forumu. Dosta uvredljivih stvari, ali sva sreca pa sve manje ljudi ga uzima za ozbiljno.

Inace danas nije u Darkvudu bilo novog MM i MNO. Bar nije bilo oko 16 casova. Navikli su nas da novi stripovi budu vec u utorak tamo, tako da ja ovo smatram za kasnjenje

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 20:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Cek, zar nisi prognozirao krah edicije nakon nekoliko brojeva i rekao da te ne zanima da dajes pare na nesto sto je osudjeno na izrazito brzu propast? Btw, da li kupujes Ludensova izdanja?

nemoj reci da tvrdeci to nakon iskustva sa horusom, vaninijem, abatonom i systemom nisam bio u pravu?!
kupujem li ludensova izdanja? hej, moje drugo ime je mr. ludens! tu sam samo da RAZORIM konkurenciju!

the bird is the word
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2008 : 20:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Colt i Going-Going se prepiru sa Pavelom..Što rece Djole: odoh ja po kokice, možda za to vreme nalete Dušman i Duh..

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/11/2008 : 20:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
kupujem li ludensova izdanja? hej, moje drugo ime je mr. ludens! tu sam samo da RAZORIM konkurenciju!

Kako aktuelizujes njihove spiskove?
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 05/11/2008 : 20:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
nema se kod njih sta puno aktualizirat
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/11/2008 : 20:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Kako aktuelizujes njihove spiskove?

telepatski.

the bird is the word
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 05/11/2008 : 20:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Kao sto rekoh samo opusteno.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

corvax
Starting Member

Serbia
17 Posts

Member since 05/11/2008

Posted - 05/11/2008 : 20:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send corvax a Private Message
POZDRAV SVIMA!VESELI JE ZAKON!CUJTE LJUDI BOLJI JE OD OPERACIJE TRIJUMF!STRIPOVDZIJE JURIS!!!!!!
Go to Top of Page

corvax
Starting Member

Serbia
17 Posts

Member since 05/11/2008

Posted - 05/11/2008 : 20:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send corvax a Private Message
DA LI NEKO OVDE OD STRIPOFILA ZNA STA IDE POSLE SVETOG-BREGA U ODABRANIM PRICAMA?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/11/2008 : 21:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pozdrav i tebi corvax! Sledeci put iskljuci caps lock, ok?

Go to Top of Page

corvax
Starting Member

Serbia
17 Posts

Member since 05/11/2008

Posted - 05/11/2008 : 21:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send corvax a Private Message
vazi a u cemu je stos sa kaps lokom?sta ide posle svetog brega znas li?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 05/11/2008 : 21:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Šta tebi Hanteru smeta Caps Lock ?

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000