forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 07/11/2008 : 00:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
E dovraga,ja ne uzimam mr.Noa a ni MM.Tako da bilo bi lepo da neko objasni sta se zapravo odigralo sa koricama???

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 01:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nije se odigralo nista lose. Jeste da je rikna kod Martija malo iskrivljena, ali se jako lako ispravi. Korice su sada prosto fantasticne - plastificirane, kao kod SD extra Zagora u stara dobra vremena. Otisak je primetno bolji jer je sad broj stranica sa nesto slabijim otiskom sveden na minimum, tacnije, jedva se primecuje jer cak i tamo gde jeste slabiji, slabiji je tek neznatno. Uz to, otisak kod Mister Noa vise nije nazubljen. Jednom recju, poboljsanja su visestruka, i ako sad nekome nesto smeta (osim onoga sto se ne moze popraviti, mislim na profu), onda je taj zaista veliki besposlicar kad nema neki pametniji nacin da utuca vreme. Medju takve ubrajam i ove sto im smeta "dj" umesto "d"
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 01:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Istina je da je sken u poslednjem MM i MN skoro pa savrshen. Mozhda je promakla pokoja malo bledja strana, ali zaista taj aspekt je dosta popravljen.

Znam da cete me kamenovati, ali nisam fan ovih novih korica. No, to je cepidlachenje, ne ometaju me, samo su mi one bile lepshe i prijatnije za pod ruku, plus mi se i miris vishe dopadao. Jebiga, ja volim chitati svim chulima.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 01:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Istina je da je sken u poslednjem MM i MN skoro pa savrshen. Mozhda je promakla pokoja malo bledja strana, ali zaista taj aspekt je dosta popravljen.

Znam da cete me kamenovati, ali nisam fan ovih novih korica. No, to je cepidlachenje, ne ometaju me, samo su mi one bile lepshe i prijatnije za pod ruku, plus mi se i miris vishe dopadao. Jebiga, ja volim chitati svim chulima.

Kod onih korica se nakon predugog "muljanja" stripa po rukama moze skinuti boja, posebno na ivicama rikni, dok kod ovih to nema sanse. I mislim da si ti u znacajnoj manjini, to jest, KAMENOVACEMO TE

Edited by - ---dp--- on 07/11/2008 01:58:54
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 07/11/2008 : 02:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
hehehehe znaci stare,fancy korice se vracaju na velika vrata,extra ,pamtim ta SD izdanja po dobrom kvalitetu,ako VC pocinje da lici na njih....Extra

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 02:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by Le Samourai

Kod onih korica se nakon predugog "muljanja" stripa po rukama moze skinuti boja, posebno na ivicama rikni, dok kod ovih to nema sanse. I mislim da si ti u znacajnoj manjini, to jest, KAMENOVACEMO TE

Jehovah!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/11/2008 : 04:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Nove korice su super..drago mi je da rade na poboljsanju kvaliteta..S time je nestalo i to ispucanje rikni na uglovima pri secenju stripa koji mi je puno smetalo..Velike pohvale za VC..sve ukupno strip izgleda luksuznije.

Super je sto kod MM ima i taj dodatak..i sto je kod ovog broja ubacen i dodatak koji je trebao biti u prvom broju.

Smeta mi sto je drugi broj malo visiji za nekih 4mm..ali nadam se da ce ubuduce svi biti jedne visine bilo prvog ili drugog broja.

Da,nema vise informacije o tirazu..nije mi drago..ali samo nek tiraz ne pada..to je glavno.

Edited by - Ferri on 07/11/2008 04:24:18
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/11/2008 : 04:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Nekolicina vas je spomenula da je dobro sto nema tog fejd-auta ili kako se vec cita oko logoa VC! To je bilo poznato jos od prvog broja MM - u najavi drugog broja se moglo vidjeti na naslovnici da drugi broj nema tog fejd-auta oko logoa. A sto se tice MN..kod njega taj efekat nije ni bio na nijednom broju..slucaj je samo kod ZG..DD..i Dampyra ali kod njega taj efekat je znatno manji.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/11/2008 : 09:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Treba mi par objasnjenja u vezi Martija,ako ima raspolozenih za to! Kasnim sa MM od Ludensa,jednom cu banuti,k'o Aragon,sa velikom torbom u Darkwood-u i reci Bradonji:"Porucili su Krstici svog MM-a,eve spisak!"Valjda daju na veresiju? Daklem,na sta se odnosi izraz Postrevolucionarni MM?Sto je Java napustao Martija?Kad je Orli sredio izgled?Osim zenidbe sa Dijanom,ima li da se desila jos koja velika promena u serijalu od "Alisejskih ostrva" pa na ovamo?'Fala unapred na odgovoru,ako ga bude!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17695 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/11/2008 : 10:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Treba mi par objasnjenja u vezi Martija,ako ima raspolozenih za to! Kasnim sa MM od Ludensa,jednom cu banuti,k'o Aragon,sa velikom torbom u Darkwood-u i reci Bradonji:"Porucili su Krstici svog MM-a,eve spisak!"Valjda daju na veresiju? Daklem,na sta se odnosi izraz Postrevolucionarni MM?Sto je Java napustao Martija?Kad je Orli sredio izgled?Osim zenidbe sa Dijanom,ima li da se desila jos koja velika promena u serijalu od "Alisejskih ostrva" pa na ovamo?'Fala unapred na odgovoru,ako ga bude!

Izraz Postrevolucionarni MM se odnosi na sve epizode koje su izšale od broja 279 pa nadalje, znaci i specijalne brojeve, gigante itd. iz tog perioda. Java je napuštao Martija u epizodi MM 296 Zbogom Java zbog Marije Osovicki. Nisam citao MM 297 pa ne bih znao nešto detaljnije šta je bilo na kraju te price. O tome kad je Orli sredio izgled možeš procitati u gigantu 2. Od Alisejskih ostrva ima zaista puno promjena u serijalu. Prva je da je kvalitet epizoda drasticno opao, tek poneka vrijedi. Marti je sve manje strip u stilu Indijane Džonsa, veliki broj epizoda se svodi na to da Marti u svojoj kuci samo prica, što ne mora uvijek da bude loše, ali najcešce je dosadno. Putovanja po svijetu i dalje ima, ali stigle su ga godine.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/11/2008 : 12:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
'Fala,delboj!Kad budem svrac'o u Raginoj Glavi zvacu par tura! Skupljam SVE od stripova,pa ne mogu da stignem sve da kupim,a MM mi je bas odmakao! Juce sam dobio na citanje zadnju pricu o Helingenu od SD,posredstvom mog kolege,kolekcionara starijeg po cinu...ovaj,godinama,Ante!Hebote,nisam ni znao do skoro da se Helingen vrac'o posle"Divova..."?!(a,vidju bruke,jadan... ) To je dokaz kol'ko kasnim sa pojedinim junacima,poceo sam da sanjam stripove,k'o Masni! Mogao bi Zograf da napravi par tabli po mojim snovima na temu stripovske apstinencije!
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 07/11/2008 : 16:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
ee pajtose druze stari te epizode sa helingenom sam dobio od dp i to davno,uzivaj u citanju
delboj hvala ti na ovim informacijamao o MM,ni meni nisu bas naj jasnije neke stvari al nisam hteo da gnjavim.
koga smo rekli da treba da kamenujemo :) :)
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 07/11/2008 : 16:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Le samourai-a! Drz' te ga s' desna,ja cu levo krilo!
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 07/11/2008 : 16:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Le samourai-a! Drz' te ga s' desna,ja cu levo krilo!

dogovorenio
a posle idemo kod dragane i anamarije na kafu
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 17:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Mozhete vi da napadate, ali ako vas zaslepim koricama, teshko cete da pogodite bilo shta. Iskoristicu vashe oruzhje protiv vas. Kakva ironija.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 17:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Nekolicina vas je spomenula da je dobro sto nema tog fejd-auta ili kako se vec cita oko logoa VC! To je bilo poznato jos od prvog broja MM - u najavi drugog broja se moglo vidjeti na naslovnici da drugi broj nema tog fejd-auta oko logoa. A sto se tice MN..kod njega taj efekat nije ni bio na nijednom broju..slucaj je samo kod ZG..DD..i Dampyra ali kod njega taj efekat je znatno manji.

Da, ali ga ima u prvom broju. Ovde ga mozda nema jer je tekst vec ispisan belom bojom ba beli fade-out nema smisla, te se plasim da ce se u narednim brojevima vratiti
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2008 : 20:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Marti broj 2 mi je... Njah, osrednji. Atlantida mi je bila bolja. Dok mi je Mister No - Gvadalkanal vrh, mada sam ja svakako veliki fan njegovih ratnih prica.
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

344 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 08/11/2008 : 04:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message
Meni se bas i ne svidjaju toliko nove korice, iako lepo izgledaju. Nekako su mi prethodne vise odgovarale bonelli stripovima. Ali valjda je sve stvar navike
Btw, rikna kod mog Martija je takodje iskrivljena, ali ako su i ostali takvi onda mi je nekako lakse (mislim na to da nisam kupio jedini iskrivljeni), a u sustini nije toliko ni bitno

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/11/2008 : 20:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Dragi slusaoci,na vezi nam je potparol VC-a,DusMan,koji ce nam ukratko objasniti koj' se to djavo zbiva u redakciji?!DusMane,alo...krr...zzz...DusMane,dali se cujemo?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 21:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/11/2008 : 21:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
...crce veza...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26040 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/11/2008 : 21:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
..alo Požega?...krrrr...alo Požega?....Požega, javi se!....

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 08/11/2008 : 22:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
Dusmane ako se nejavis krnem ti onu zvaku sa sajma sto sam ti obecao :):):)
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 08/11/2008 : 22:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Pa dobro da li je moguce da ce se kod nas u zemlji vecito desavati ovakve stvari,kapiram da VC nece propasti ali me bas rastuzuje sto se desavaju ovako ruzne stvari kao sto su otpustanja i promena kadrova u VC.Cini mi se da je do sad sve islo dosta dobro uz probleme koji izgleda kod nas moraju da se pojavljuju.Moram priznati da bih se bas smorio ako novo urednistvo unese neke novine koje bi mogle destabilizovati popularnost a samim tim i ugroziti tiraz pa i ceo projekat.Nemam nista protiv hrvatskih izdanja,imam ih kuci na policama,i ako budem morao kupovacu samo njih,nikakav problem.Ali ne mogu da verujem da je tako tesko u zemlji od 8 miliona ljudi,koja ima donekle utaban put(zs,lms...)odrzati,bez ovakvih tumbanja,projekat koji ima sve sanse da bude profitabilan.Toliko kvalitetnih izdavaca knjiga,ali na stripove kao da je neko bacio kletvu.....

Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 09/11/2008 : 03:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
skidam sve vrste magija,kletvi,cini i pravim ljubavne napitke
Maga Vracevic
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000