forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 13/11/2008 : 22:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by dr_mystere

druze, hvala na odgovoru.
nisam neko zakeralo i ne trazim dlaku u jajetu, ali normalno ne bih voleo da dobijem neku kupusaru od stripa.

pozdrav

Kupusaru, sigurno, neces dobiti. Moze da bude neki trag od kanapa, ili da se malo savije strip, drugo ne bi trebalo. Barem su meni stigli uredni stripovi.
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2385 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 13/11/2008 : 22:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
Povodom pokretanja VC edicije Komandant Mark specijal
pada mi na pamet jedna alter-rock pjesma koja kaže:

Komandante, silo vojna,
lomiš srca mnogobrojna.

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 13/11/2008 : 22:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
A kad ce VC pokrenuti Dampyr Specijal? Jel bi mogao uskoro ili ce krenuti tek oko 50. broja, kao kod Talijana?
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 13/11/2008 : 22:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Hm, kako je krenulo kod VC moramo da budemo srecni da nastave da izdaju ono što su zapoceli, a za nova izdanja možda kad se malo stabilizuju...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 13/11/2008 : 23:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Quebrasco

Povodom pokretanja VC edicije Komandant Mark specijal
pada mi na pamet jedna alter-rock pjesma koja kaže:

Komandante, silo vojna,
lomiš srca mnogobrojna.

Odlican stih! Stari dobri Rock 'n' Roll,SHUBI-DUBI-AP-AP! Kupih Teksa(oboren je rekord koji drzi Maverick 10 god. ),izdanje je PRE-DI-VNO(mozda bi naslov treb'o da ide preko "Tex",a ne obrnuto,al' ajd' sad...),a Zagora nema u Cacku(ovo mi je kazna sto ga pljujem po poll-ovima ),valjda ce sutra??Heb'o te,ovaj u foliji je bio k'o dopunski,a sad njega ima,a primarnog nema?Theh,nego da ne zamaram vijuge,m'rs na crs...ovaj,na citanje...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 13/11/2008 : 23:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

zashto je zagorova boja koze na naslovnicama VC-a onako narandzaste boje dok je kod originala prirodno???

Drugacija je klima kod nas,weljko,nesreco...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/11/2008 : 23:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by weljko94

zashto je zagorova boja koze na naslovnicama VC-a onako narandzaste boje dok je kod originala prirodno???

Drugacija je klima kod nas,weljko,nesreco...

Zaboravljate na epidemiju zutice ovde na jugu.
Mozda je to uticalo
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/11/2008 : 00:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Kad izlazi sledeci specijal Komandant Mark, ovaj sam propustio, pa planiram da uzmem sledeci, ako ga bude bilo???

Pratim diskusije na forumu (slabo pisem), ali ovde je atmosfera extra, znam samo jos jedan forum na kome je ovakvo drustvo...dobra je zajebancija...ismejem se ko covek na neke postove...
Pajtose nisi normalan...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 14/11/2008 00:17:02
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/11/2008 : 00:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Kad izlazi sledeci specijal Komandant Mark, ovaj sam propustio, pa planiram da uzmem sledeci, ako ga bude bilo???

22. januar - zeleni kamen
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/11/2008 : 01:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Magic Wind

Hm, kako je krenulo kod VC moramo da budemo srecni da nastave da izdaju ono što su zapoceli, a za nova izdanja možda kad se malo stabilizuju...

Ne razumem... kako je to pa krenulo? Lose? Ja mislim da ne moze bolje, nakon samo sedam meseci udvostrucio se broj izdanja, a sad imamo i kvalitetniju stampu plus plastificirane korice, plus neke edicije u celofanu
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 14/11/2008 : 01:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Ne razumem... kako je to pa krenulo? Lose? Ja mislim da ne moze bolje, nakon samo sedam meseci udvostrucio se broj izdanja, a sad imamo i kvalitetniju stampu plus plastificirane korice, plus neke edicije u celofanu

Pa zna se na šta sam mislio,na brljotine oko HC Zagora i odlazak glavnog urednika cijom zaslugom su i pokrenuta sva ta silna izdanja
Go to Top of Page

filipzg
Starting Member

Croatia
6 Posts

Member since 25/10/2003

Posted - 14/11/2008 : 02:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send filipzg a Private Message
Hej, pitanje samo jedno... Isprika ako je vec postavljeno/odgovoreno.

Hoce li biti na CRŠ-u štand izdavaca Veselog Cetvrtka ili nekog tko je vec dobio ove najrecentnije brojeve te edicije?

Edited by - filipzg on 14/11/2008 02:34:22
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 14/11/2008 : 03:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
I jel izabran Vronski za novog urednika VC ili su glasovi sa foruma otisli u vetar????Novi Zagor izgleda extra ovako plastificiran,crtez sasvim solidan,prica obecava da ce biti dobra...
Moram priznati da se ja ne radujem toliko,poput ostatka ekipe,pricama koje slede samuraji,rendal...Mene vise raduju ove price gde se Zagor pomera,putuje i koje su deo neke vece celine(poput "prolaza na severozapad")Ove gde se vracaju stari neprijatelji su dobre svaka treca....Zasto nema vise onako dobrih prica iako su uradjene davno posle "zlatnog perioda" tipa "potop u darkwood-u"....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/11/2008 : 07:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Jos nije bilo glasanje, pravimo strategiju za Vronskog
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/11/2008 : 09:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Pajtose nisi normalan...

Bravo,mladicu,napokon tacna dijagnoza! Posle pogorsanja mog psihickog stanja,psihijatar mi je preporucio sto vise stripova i foruma.Na pitanje da li ce me to izleciti,odgovorio je:"Hm,tesko,ali barem necete biti usamljeni!"

Edited by - Pajtos on 14/11/2008 09:16:54
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/11/2008 : 09:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Izgleda da opet ovaj Topic ide u pogresnom smjeru..sva off-topicarenja..svaki 10 post ima veze sa izdanjima.

Tek sam danas kupio novog ZG i TEX-a, moji primjerci nemaju mane nit greske (znajte da sam cepidlaka koji gleda i najmanje stvari detalje i sitnice). Odlicno izgledaju..nove naslovnice mi se sve vise dopadaju..Kao sto je bio slucaj kod MM i ova dva broja su duzija-visocija za nekih oko 3 mm manje vise..u odnosu na ranija izdanja i izgleda da ce se kao takvi nastaviti i u buduce..sto je meni ok.
Sledeceg cetvrtka nas ocekuje novi DD broj 11 i prvi Ciko specijal..Meni ne smeta sto na naslovnoj pise CICO kao na originalnim izdanjima a ne Ciko..da li ce to biti slucaj i unutar stripa meni isto ne smeta..Vise mi smeta ono CHICO kod Ludensa..ovo CICO je ipak kao i u originalu.

Edited by - Ferri on 14/11/2008 09:29:34
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 14/11/2008 : 09:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
A evo kako izgleda naslovnica sledeceg broja zagora 12 (meni je ovaj dizajn zadnje korice kod zagora bolji od predjasnjih iako nema nekih velikih promjena sem pomeranja naslovne..ali bolje mi izgleda)

Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 14/11/2008 : 11:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
Hoce li biti VC na Crš-ju?

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/11/2008 : 11:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Po tebi Sloba nas je lagao kad je rekao da ovo 100% ide dalje, i da ce biti samo kvalitetnije? Što se pomalo vec vidi (korice i štampa).
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/11/2008 : 11:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

Meni ne smeta sto na naslovnoj pise CICO kao na originalnim izdanjima

Meni se ovo baš ne svida. Ciko je kod nas, a ne Cico.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 14/11/2008 : 11:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Pa onda je trebalo i Martin Mystere da bude Marti Misterija, Dampyr Dampir, Dylan Dog Dilan Dog... Ako su krenuli sa originalnim imenima neka tako i nastave, a ne ovde nam se vise svidja originalno, neka bude, a ovde bolje nase...
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 14/11/2008 : 12:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Po tebi Sloba nas je lagao kad je rekao da ovo 100% ide dalje, i da ce biti samo kvalitetnije? Što se pomalo vec vidi (korice i štampa).

Vidi se da ti zakljucivanje nije jaca strana, odakle ti sad to da ja optužujem Slobu da laže? Kontroliši se malo...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 14/11/2008 : 12:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Meni je ovo na vrhu zadnje korice odvratno, grozno isecheno, odvratan fejd efekat. Zashto nije u pravougaoniku kao druge slichice iz iste epizode?

Inache, upravo prochitah i Zagora, prilichno dobro, najbolje od svih VC do sada. Pricha podseca na ranog Martija, tj. ovaj Dekster sa svojim slugom totalno imaju vajb preteche Martija i Jave, i sve to zajedno je vrlo prijatno. Monika je solidan na crtezhu, veliki sam fan njegovog Chika ovde, tako da sve u svemu, mozhda i Zagor za promenu postane za nechega.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/11/2008 : 13:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Vidi se da ti zakljucivanje nije jaca strana, odakle ti sad to da ja optužujem Slobu da laže? Kontroliši se malo...

Aman nisam to mislio. Nego, covek je došao i rekao jedno, potom ide tvoje suprotno zakljucivanje. Odatle to.

No, nije ni važno. Post je bio više šaljiv
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19607 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/11/2008 : 13:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
CICO-e ovo ne valja, trebalo bi KICO, al naš poznati prijatelj sa foruma nije dao
pravo da se koristi njegovo ime.I imao je pravo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000