forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/11/2008 : 14:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Oce li izaci Ciko u izdanju VC i ako oce koji ce biti prvi broj?

Pa izgleda nisi nista citao u ovom topicu. Da ici ce naredanog Cetvrtka..prvi broj ce biti CICO VITEZ.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 14:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Pa i nisam nego sam samo nešto nacuo

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 18:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Della Monica zna dosta dobro crtat proporcije, a ima najbolji nos. Od ovih prica jedina lošija je traperska izvidnica

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/11/2008 : 18:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

Della Monica zna dosta dobro crtat proporcije, a ima najbolji nos. Od ovih prica jedina lošija je traperska izvidnica

Slažem se! Mada i "Okršaj u Los Angelosu" nije baš nešto. Inace "Tajna Fride Lang" je po meni najbolja prica koju je crtao Della Monica! Takode "Poslednja Tula" dosta obecava da bude broj 1!!!
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1810 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 15/11/2008 : 18:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message
Za Vampira od SD mi je trebalo 4-5 godina da ga nabavim - dobar covek sa aukcija.Posle cika idu odabrane price br.2 ili mi se cini?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/11/2008 : 18:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Tako bi trebalo da bude!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/11/2008 : 21:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Slažem se! Mada i "Okršaj u Los Angelosu" nije baš nešto. Inace "Tajna Fride Lang" je po meni najbolja prica koju je crtao Della Monica! Takode "Poslednja Tula" dosta obecava da bude broj 1!!!

Meni je "Okrsaj u Los Angelesu" najgori, a "Poslednja Tula" ce definitivno biti najbolji, i to ubedljivo
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/11/2008 : 23:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
MOram da kazem da bi VC bilo bolje da u podeli skolskim bibliotekama primerke sripova nego sto ih deli po kladionicama.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 15/11/2008 : 23:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Nisam procitao Vampira od SD, pa i ne mogu praviti poredjenja, ali ova nova VC prica stvarno obecava. Meni je Della Monicin stil crtanja fenomenalan, a o Boseliju ne treba trositi rijeci. Meni je on najbolji scenarista Zagora, i bolji od Nollite, jer su njegove price ipak jedan drugi nivo, ozbiljnije, razradjenije, vidi se koliko je covjek nacitan svega i svacega (Dovoljno je porediti susrete sa Kandraksom, prvi i treci).
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/11/2008 : 00:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by manhunter

Alhemicar se vraca, Rendal, Demonska maska(?)... Inace, ovo sa Rendalom i nije bas najsrecnije ispalo..

Za alhemicara cemo se nacekati... a Rendal, jesi li ga citao? Iako ni on nije bas tako blizu, mislim za oko godinu i po'

Citao sam, nije baš-baš, ali nekome ce se verovatno i svideti.
Ja jedva cekam alhemicara, to mi je jedan od omiljenih zagijevi neprijatelja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 00:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Boselli je uneo neke nove elemente koje nije nijedan scenarista pre njega, ali mu i dalje mnogo toga fali. Price su nedoradjene, sa nejasnim krajevima i cesto bez ikakve poente. S druge strane, kako je i Ultras rekao, nemoguce ih je porediti zbog vremenske distance i zahteva trzista onda i danas. Radnja kod Nolitte je razradjena i prepuna dogadjaja i detalja koji njegove price cine interesantnim, doradjenim i kompletnim i koje drze citaocevu paznju sve vreme i gde se rasplet ne nazire do samog kraja. Toga nema ni kod Bosellija ni kod Burattinija. Jednostavno se vidi da je Nolitta od pocetka imao kompletnu ideju za pricu koju je onda razradjivao do najsitnijih detalja dok se kod ostalih scenarista cini kao da se dogadjaji desavaju stihijski bez neke logike ili smisla. Stavise, meni je i Burattini bolji od Bosellija, da ne spominjem Sclavija
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 01:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Boselli je odlichan zanatlija, na kom god heroju, mada mu fali lichni pechat, kakav imaju Sclavi, Manfredi, Barbato pa chak i recimo Nizzi, te mi je stoga svaka pricha od njega prijatna, ali nishta shto menja zhivot.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 16/11/2008 : 10:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Znate sta ljdui jedna od najvecih zelja mi je da Bearardi napise jednu Zagorovu pricu, vidimo sta je uradio sa texom i kako je od jedne naizgled obicne price napravio jednu od najboljih Texovih avantura u zadnje vreme (Oklahoma), mogu da zamislim sta bi uradio sa Zagorom i da volio bih da se vrati Tonineli makar na par epizoda, odrastao samna njegovim pricama.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/11/2008 : 14:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Uu,koja bi to epizoda Zagora bila da je kreira Berardi! Jos i da je nacrta stari,dobri Milazzo...obozavam njegove vatrene obracune(barutni dim na sve strane,nezna se ko u kog' puca i svaki drugi nosi neku rastimovanu tandzaru koja se "cuje":KRACK!KRACK! ) Berardi bi prici dao onaj njegov realizam-Cico(mislim Ciko) bi se zalio kako zbog gojaznosti ne moze da zbari neku salunsku pevacicu,a Zagor bi seo na panj,ispred kolibe,uljio pistolj i setnim glasom rek'o:"Hebem ti zivot..." Salu na stranu(dajte tortu),bas bi bila dobra epizoda kad bi je Berardi "izscenarisao"!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 15:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Boselli je odlichan zanatlija, na kom god heroju, mada mu fali lichni pechat, kakav imaju Sclavi, Manfredi, Barbato pa chak i recimo Nizzi, te mi je stoga svaka pricha od njega prijatna, ali nishta shto menja zhivot.

Dobro si rekao - zanatlija

Edited by - ---dp--- on 17/11/2008 02:14:38
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/11/2008 : 15:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Alhemicar se vraca, Rendal, Demonska maska(?)... Inace, ovo sa Rendalom i nije bas najsrecnije ispalo..

Za alhemicara cemo se nacekati... a Rendal, jesi li ga citao? Iako ni on nije bas tako blizu, mislim za oko godinu i po'

Citao sam, nije baš-baš, ali nekome ce se verovatno i svideti.
Ja jedva cekam alhemicara, to mi je jedan od omiljenih zagijevi neprijatelja.

Ja kao bezrezervni ljubitelj Zagora jedva cekam svaki novi broj
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 16/11/2008 : 17:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Nizzi polako `gubi dah` (nista cudno!?!), Boseli ipak drzi kvalitet, za razliku od npr. Buratinija, cijih je par epizoda ispod nivoa za objavljivanje...Pa i sam Feri je rekao da je `zanatlija`, a ne umetnik!
p.s.
Zna li neko Sclavijev prosek? Koliko stripova godisnje ili neki slican podatak...???

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/11/2008 : 18:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ovaj,oprostite mi na off-topicu,500-ti mi je post,sto 'no kazu:jubilarni,pa da kazem par reci ne vezano za temu. Ovaj post posvecujem mom najdrazem Pajtosu(svi ste vi meni,inace,pajtosi):Matori,znam da pratis forum.Ziveli!Il' jesi il' nisi! A sto se vas,momcadijo sa foruma,tice,mogu reci da ste mi prirasli za srce k'o krpelj za guzicu(ne smejte se,znam da se to tesko skida! ),cast mi je postovati sa vama,da ste mi zivi,zdravi i potentni!Stripu zelim da,kada kroz koji milenij(um) neka druga civilizacija nadje u nekoj kapsuli primerak Dilan Doga(mezzano,znam da si mi sad pomen'o tetku po babine linije!), kazu:"Sto mu hidraulicnih presa,ovi pre nas su,definitivno,znali sta je umetnost!" Odoh da se napijem...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 17/11/2008 : 02:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Nizzi polako `gubi dah` (nista cudno!?!), Boseli ipak drzi kvalitet, za razliku od npr. Buratinija, cijih je par epizoda ispod nivoa za objavljivanje...Pa i sam Feri je rekao da je `zanatlija`, a ne umetnik!
p.s.
Zna li neko Sclavijev prosek? Koliko stripova godisnje ili neki slican podatak...???

Pa jeste sam za sebe jer je covek skroman. Nisam ja poredio Biratinija i Boselija, samo sam napisao ko je meni bolji, a bilo je reci da je Boselli bolji od Nolitte na sta sam morao da odreagujem

Edited by - ---dp--- on 17/11/2008 02:17:44
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/11/2008 : 04:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

A sta mislite da Villa nacrta cetvorodelnu pricu za Patricka,pa nek to bude i po scenariju moje tetke koja je idejni planer u poljoprivrednom gazdinstvu "Donja Pampukovica"

Nek ga nacrta pa makar i bez scenarija.
Samo slike da gledam,lud je 200%
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/11/2008 : 11:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ljudi, jel VC ima konstantnu remitendu na kioscima u Srbiji? Ono, platiš 2 dobiš 3?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 17/11/2008 : 11:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Nisam cuo za to,al' mi se svidja predlog!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/11/2008 : 12:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ljudi, jel VC ima konstantnu remitendu na kioscima u Srbiji? Ono, platiš 2 dobiš 3?

Nešto sam nacuo da je bilo, ali nisam video! Mislim da bi to dobro išlo. Na primer 5 starih brojeva po ceni 3 broja. Tako bi, verovatno, kupovao i ono što sada ne kupujem (Dampyr i DD).
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

344 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 17/11/2008 : 13:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message
quote:

Mislim da je to bilo samo u Crnoj Gori i to samo za prva tri broja. U Srbiji nisam nigde video.

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/11/2008 : 13:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Nema. Ili ako i ima to je neki mali broj kioska. I ja sam samo nacuo tako nešto ali još do sada nisam video. A gledao sam i po mnogim mestima i u Novom Sadu koji bi valjda sa pola miliona stanovnika trebao biti pokriven takvim stvarima. Tako da mislim da nema toga. Redovno se porucuju stari brojevi ili preko maila redakcije ili preko neke od stripoteka.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000