forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 06/12/2008 : 00:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Svaka chast, Brus, napravio si pametnu odluku.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/12/2008 : 02:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Po pitanju prevoda Grucovih fazona, steta je ako na Djoletovo mesto ne dodje neko ko ce to raditi dobro. Samo da podsetim (nadam se da sam u pravu jer pisem ovo po secanju iz davnih 80-ih godina) da su mi Grucovi fazoni u "Dnevnikovim" izdanjima bili fenomenalni, te ako me secanje dobro sluzi, to znaci da su "Dnevnikovi" prevodioci imali duha i dara za to.
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 08/12/2008 : 10:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
Zanima me da li jos nekome smeta miris (tacnije smrad) stampe u izdanjima VC?Meni to smeta vise i od duplih strana i drugih sitnih gresaka.Da li to moze da se ispravi i zna li neko o cemu se tu tacno radi?
Ludensova izdanja imaju pravi miris stampe
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2008 : 10:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by milan 11

Zanima me da li jos nekome smeta miris (tacnije smrad) stampe u izdanjima VC?Meni to smeta vise i od duplih strana i drugih sitnih gresaka.Da li to moze da se ispravi i zna li neko o cemu se tu tacno radi?

fixeru!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/12/2008 : 10:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Meni je daleko najbolje do sada vonjao Zagor Gigant, e da mi je opet pomirisat taj
carobni miris. Jeb..š vonj bez kolora. Ko nije pomirisao-nezna što je propustio.
Nadam se brzo broju 2, da osetim kako mirišu Zagor prica i Kralj Darkvuda.
Nije da ima moja opaska veze sa topicem VC, ali možda bi mi i njihovi stripovi više
mirisali, da mi vizualni pogled na naslovnice ne uništi sva osjetila.Do sada sam od tih
izdanja zavonjao samo Texa, kod ostalih sam se vec prije onesvestio na duže vreme.
Cak su apoteke-lekarne nabavile novi ljek antiBLAŽAitis.Kažu da je potražnja ogromna.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/12/2008 : 10:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

Neeeeeeeeeeeeeee! VC ima najbolji vonj od svih stripova. Nekada mi se desi da samo uzmem strip sa poloce i mirishem ga. To ni sluchajno da se ne menja.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 08/12/2008 : 11:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:

To je prvo sto sam primetio kad sam kupio prvi strip od Veselog cetvrtka. Jednom sam i spomenuo ovde na forumu, ali mislim da, do sada, niko nije to komentarisao. Inace, volim kad kupim neku novu knjigu, pa kad je pomirisem, ona "mirise na novo". Uz svo duzno postovanje Veselom cetvrtku, njihovi stripovi imaju nepodnosljiv miris. Moram da priznam, da nikada nisam imao prilike da citam neku stampanu stvar koja gore mirise, da ne kazem smrdi. Valjda ce vremenom nestati taj miris.

Kad citam strip, maksimalno ga udaljim.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/12/2008 : 11:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ma vi skroz niste normalni. Taj miris lepka i papira, to je esencijalno za jedan pravi palp dozhivljaj.
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 08/12/2008 : 11:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
Ma kad sam video da uopste izlaze bio sam odusevljen tom cinjenicom da nisam nista hteo da zameram.Sad je ipak vreme da se neke stvari isprave a taj smrad je po meni najveca mana izdanja VC.Doduse vidim da su se neki vec i na to navukli
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 08/12/2008 : 12:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message
Miris je toliko jak da sam ja jedno vreme ostavljao stripove da se malo izvetre na terasi!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/12/2008 : 12:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Dobro, da ih mi dobijemo sa malim zakasnenjem.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/12/2008 : 13:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Za znalce koji prate izlazak VC stripova:

Kako ekipa iz Makarske dolazi iduci tjedan u Beograd,a s njom možda i ja,htio bih znati što izlazi iduci tjedan od stripova VC?

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2008 : 13:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Za znalce koji prate izlazak VC stripova:

Kako ekipa iz Makarske dolazi iduci tjedan u Beograd,a s njom možda i ja,htio bih znati što izlazi iduci tjedan od stripova VC?

Sad u cetvrtak izlazi Zagor broj 12 - Silazak u Maelstrom. Drugi deo cetvorodelne price zapocete sa Poslednja Tula. Pored njega i Tex broj 4 - Jazbina zla. U njemu je na pocetku kraj price sa Mefistom, a ako sam ja dobro ukapirao negde kod 40-te stranice pocetak nove price.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/12/2008 : 13:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by goksi
Sad u cetvrtak izlazi Zagor broj 12 - Silazak u Maelstrom. Drugi deo cetvorodelne price zapocete sa Poslednja Tula. Pored njega i Tex broj 4 - Jazbina zla. U njemu je na pocetku kraj price sa Mefistom, a ako sam ja dobro ukapirao negde kod 40-te stranice pocetak nove price.

Super!
Hvala.
Zagora ne kupujem,al zato mi je Tex fenomenalan!(i konacno cu ga moci procitati...)
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/12/2008 : 15:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ma nema nista bolje nego kad izvadis strip iz kesice a ono zamirisi,ne znam meni je to bolje od
bilo kog parfema.Ljudi jel ovo normalno?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 08/12/2008 : 16:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Jedino mi nije jasno zašto Tex u kesicu a Zagor ne ...cena je ista,izdanja redovna,kvalitet isti...
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 08/12/2008 : 17:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
...ali je Tex bolji strip...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/12/2008 : 18:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Jedino mi nije jasno zašto Tex u kesicu a Zagor ne ...cena je ista,izdanja redovna,kvalitet isti...

Ni meni.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/12/2008 : 18:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Ma nema nista bolje nego kad izvadis strip iz kesice a ono zamirisi,ne znam meni je to bolje od

ne,
znaci da si na pravom sajtu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/12/2008 : 18:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by okiboki

ne,
znaci da si na pravom sajtu

Uf,hvala ti druze,sad mi je lakse!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/12/2008 : 18:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Da bi svi znali da su Zagor, Dilan i ostali go q**ac za Texa.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 08/12/2008 : 18:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
quote:

Au bre sta je sledece. Sada je "smrad" stripova VC veliki problem. Ajmo da otvorimo novu temu posvecenu ovom novom otkricu, naravno sa nekim glasanjem. Ej bre dokle ovo ide, da se isppravi "smrad" stripa. Sta je sledece, da trazimo od izdavaca da menja uvez, jer mi se ne svidja kako stranica susti kad je listam. Strasno

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 08/12/2008 : 19:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Ja insistiram da moje stranice dok ih listam zvuce kao "good save the queen" inace nepovratno prelazim u tabor Ludensa!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 08/12/2008 : 19:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Konacni zakljucak -Tex je kurac od stripa pa idu politikom ambalaža prodaje proizvod...što se tice Zagora i na toalet papiru da ga odštampaju išao bi...
Go to Top of Page

Ser_Gile
Starting Member

Serbia
50 Posts

Member since 26/01/2008

Posted - 08/12/2008 : 23:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Ser_Gile a Private Message
Ljudi mislim da od trenutka kada je strip ponovo zaziveo svi pocinjemo strmoglavo da ludimo. Sad odjednom i miris nam je vazan.

Ja sam kupio zadnjeg Mister NO-a i moram da priznam da mu je ukus odlican. Mnogo bolji nego kod prethodnog broja tako da sam kupio jos jedan primerak,jer sam ovaj pojeo sve sa koricama. Nomogu jos da provalim koju su aromu dodali ovi iz VC, ali verujem da su ove prirodne boje i ukusi na koricama izazvale najveci uticaj na moje culo ukusa.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000