forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 00:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Goksi, Pavel, mrav i slicni: još jedna rec koja nije u direktnoj vezi sa izdanjima VC, i to argumentovana i sa stavom- 15 dana.
Izgleda da mnogo pretim a ništa ne radim. Iskušajte me. Cak se i odgovor na ovaj moj post racuna. Be my guest.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/12/2008 : 00:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by Pavel01

vidim da je nekima dosadno pa offtopicare. sad cu vam ja pomoci da se vratite na temu o veselom cetvrtku:

sad kad je utihnula polemika oko vronskog kojom je skrenuto sa pravih PROBLEMA u vc-u, mene bi zanimalo jesu li i koje serije u opasnosti da uskoro budu ugasene. kao horusove, vaninijeve, abatonove, systemove i sferine.
ili se jos uvijek moze sve uzimati u uvjerenju da ce to dugorocno, znaci za 3 mjeseca, jos uvijek postojati?

sve mi se cini da ce se to uskoro gasiti, sad kad je otislo puno bitnih ljudi iz vc-a, a izgleda da je i kvaliteta sve gora, duple stranice, troduple stranice, falicni uvezi, otisak los, naslovne kakve vec jesu. zanimanje publike vidljivo opada...
a i nema najava koji je sljedeci broj u nekim izdanjima. ta su vec ugasena?

Naravno da se ne moze obecati da ce sve to dugorocno postojati za tri meseca. Zato i nema najava za naredne specijale.

ma da, u ova krizna vremena je logicno da ljudi stede na stvarima koje im nisu zanimljive kao bonelli-stripovi, koji su vecinom postali DOSADNI. tko jos kupuje ista iz neke podrske.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk

Edited by - Pavel01 on 22/12/2008 00:35:43
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 00:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by goksi

Ko te vreda? Jesu li ti postovi ovde bili beskorisni? Jesu. Jesu li potcenjivacki prema VC? Jesu. A ovo za laži se odnosilo na mrava i price o Dragoneru i još ko zna koje gluposti.

A te pretnje zaboravi. To prolazi ovde jer niko ne reaguje na to. Ti nekom da kažeš da je balavudrija? Stidi se.

ma koji si ti kurac da odredjujes sta je beskorisno? a? imas neku maniju? jel te netko nesto pitao? colt ne ocjenjuje moje postove a ti se nasao? balavce usrani.

I? Jel došao i taj dan?

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/12/2008 : 00:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

I? Jel došao i taj dan?

kako se inace rijesiti krpelja koji ne znaju tolerirati tudje misljenje iako se ne slazu? kako?

the bird is the word
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 00:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

I? Jel došao i taj dan?

kako se inace rijesiti krpelja koji ne znaju tolerirati tudje misljenje iako se ne slazu? kako?

Ignore. Yebi ga, rekao sam da nema ovoga, u ime starog (ne)prijateljstva, mogu ti dati šansu tako što bi se ti njemu izvinuo.
Ali, ne bih da te stavljam u neugodan položaj..7 dana.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/12/2008 : 00:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
izvinio? nemam za sta. ako mi se pruzi prilika raspizdit cu ga.
bajbaj.

the bird is the word
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 01:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

izvinio? nemam za sta. ako mi se pruzi prilika raspizdit cu ga.
bajbaj.

Ok, fair enough. See ya!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 01:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A pošto sve ovo nema smisla- lock.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 01:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
I do daljnjeg bez otvaranja novih topca na temu VC. Hvala na pažnji.

Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000