Author |
Topic  |
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 08/09/2008 : 20:55:20
|
quote: Originally posted by aragon.sm
prelepe naslovnice,ocel tex ici svaki mesec ili kako???? ja imam ovog zagora specijalca u piratskoj verziji ali mi se tako nesvidja da neverujete jedino cu procitati dodatak on me jako zanima. KO ce docekati cetvrtak da kupim martija aj ako je neko pazario martija u darkwoodu neka kaze kakav je??? ---dp--- kuci sam ali sam bolestan nista strasno ako oces dodji kad oces mozes i veceras al nemoj jako kasno
da jednom mjesecno ! |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 08/09/2008 : 20:58:16
|
quote: Originally posted by mezzano
quote: Originally posted by ---dp--- jer ce, recimo, br. 2 odabranih prica izaci 27. novebmra s taj dan ce izaci Mister No
Cekaj, po mojoj racunici Mister No br.10 (301) izlazi 6. Novembra, a sledeci 4. Decembra!? Ili ja grešim, ili ti.
Da ocito je dp pogresno racunao,izaci ce sa Dampyrom ako sve bude ovako teklo kao i dosad. |
 |
|
ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
Posted - 08/09/2008 : 20:59:51
|
a bolje je sto su zagora specijal preskakali,kad bi isli redom po ko zna koji put bi citali iste epizode.. |
Grobar Do Groba!!! |
Edited by - ciprijani on 08/09/2008 21:01:06 |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 08/09/2008 : 21:16:41
|
Zašto nisu sa Zagorovim specijalcima poceli od prvog broja, ionako ih ima 20 i nešto, pa su mogli, lepo, da pocnu od prvog, izdaju po 3-4 godišnje i stignu Italijane, barem u specijalcima (pošto u redovnoj seriji nema realnih mogucnosti)?
---dp---, nisi mi odgovorio na pitanje?
U pravu si, ja sam lose izracunao, a sad vidim i sam da "Odabrane price" idu ne na 3 meseca vec na 12 sedmica, tako da ce izgleda uvek ici uz Dampira |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 08/09/2008 : 21:21:41
|
quote: Originally posted by ciprijani
a bolje je sto su zagora specijal preskakali,kad bi isli redom po ko zna koji put bi citali iste epizode..
Vazno je sto cemo imati 4 specijalca godisnje sto znaci da cemo vec za godinu dana citati ono sto izlazi u Italiji a ostala tri ce popunjavati oni koje niko nije do sada izdao (ukljucujuci i pirate). Sto se mene tice, mogao bi VC da umedju specijalce ubaci kolorce i almanahe a na one koje smo vec imali prilike da citamo da se vraca tek kad sve neobjavljene ispuca |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 08/09/2008 : 21:24:32
|
Ono sto je takodje jako dobro je to sto cemo imati i 4 broja "Odabranih prica" sto je ekvivalent minimum 10 redovnih brojeva (a mozda i mnogo vise ako budu isle duza price, moze biti cak do 18 brojeva) i to najboljih prica. Ako cemo iskreno, ja najvise prizeljkujem "Zimsku zmiju" jest da ga imam i u "Ludensovom" izdanju i kao ZS, ali ta prica je takva da bih je uvek kupio (jos cu ispasti kao Mel Gibson u "Teoriji zavere" ) |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 08/09/2008 : 22:01:59
|
Dobro, razumem da ima ljudi koji su procitali to ali, verujem, da ima vise onih koji nisu procitali. A, s druge strane, kao što sam rekao, bilo bi lepo, da se ima komplet, jedne Zagorove edicije. Kad su vec rešili da izdaju specijalce, trebalo je da krenu od jedinice. Jer, malo mi je glupo, da posle, recimo 3-4 godina, imamo komlet od broja 4 do broja 20, ili 24-25, dokle ce, do tad, stici italijani. Zašto su preskocena samo ta 3 broja?!
Dobro je sve ovo sa povecanjem broja izdanja, ali me strah da necu moci da sve postignem da kupujem, zbog finansija. Svakog meseca, obavezno 450 (Zagor, Mister No, i Tex), a svakog drugog, obavezno 690 (sve iz prethodnog + Marti Misterija), pa još kad tu upadne po koji specijalac ili Odabrane price, ode to u 1000 dinara mesecno. Malo mnogo za studentski džeparac. 
Nego, neka samo izlaze, naci ce se pare nekako.  |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/09/2008 : 22:14:48
|
Zašto nisu sa Zagorovim specijalcima poceli od prvog broja, ionako ih ima 20 i nešto, pa su mogli, lepo, da pocnu od prvog, izdaju po 3-4 godišnje i stignu Italijane, barem u specijalcima (pošto u redovnoj seriji nema realnih mogucnosti)?
zato sto hoce da prije Ludensa izdaju specijalce koje oni nisu izdali,nadajuci se tako boljoj prodaji. Nije ni slucajno da idu ispred Ludensa upravo nekih desetak brojeva u normalnoj serijim,mada su mogli da podju sa novijim brojevima.Moje misljenje i dalje je da je VC trebao da podje sa 49.. nekim brojem ,npr. prica sa Mutantom.Kako ce se prodavati Ludensovi brojevi koje je izdao VC to cemo da vidimo uskoro. Ja mislim da je VC nezvanicno objavio hladni rat Ludensu,takodje mislim da u toj utrci ko ce prije sta da izda mi normalni citaoci da s vremenom profitiramo.
|
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 08/09/2008 : 23:02:26
|
quote: Originally posted by King Warrior
zato sto hoce da prije Ludensa izdaju specijalce koje oni nisu izdali,nadajuci se tako boljoj prodaji.
E, to je logicno objašnjenje. Hvala! Valjda ce se posle "vratiti", i izdati prva 3. |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 08/09/2008 : 23:14:26
|
3 specijal je grad iznad sveta jel onda ostaje samo da objave kozno lice i onaj kamen neznam kako se zove to su 1 i 2 specijalci ali ja mislim da ce da izdavati sve sto nije ludens objavo,koliko ja kontam cilj im je da prodru na Hrvatsko trziste a kome ne bi bio cilj zar ne. znaci ovako 3 specijal je grad iznad oblaka 4 specijal je princ elfova za dalje neznam jel ovo mi je naj logicnije a to ludens nije objavio |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/09/2008 : 23:18:23
|
zato sto hoce da prije Ludensa izdaju specijalce koje oni nisu izdali,nadajuci se tako boljoj prodaji. Nije ni slucajno da idu ispred Ludensa upravo nekih desetak brojeva u normalnoj serijim,mada su mogli da podju sa novijim brojevima.Moje misljenje i dalje je da je VC trebao da podje sa 49.. nekim brojem ,npr. prica sa Mutantom.Kako ce se prodavati Ludensovi brojevi koje je izdao VC to cemo da vidimo uskoro. Ja mislim da je VC nezvanicno objavio hladni rat Ludensu,takodje mislim da u toj utrci ko ce prije sta da izda mi normalni citaoci da s vremenom profitiramo.
Paranoja je jako opasna. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22373 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/09/2008 : 23:51:08
|
quote: Originally posted by goksi
Paranoja je jako opasna.
Tacno!Logika je naprotiv bezopasna |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 09/09/2008 : 01:24:32
|
Ocito je da je VC objavio rat Ludensu, to se odmah vidi. Izdavaci se cesto odlucuju na niske udarce ali krenuti sa Zagorom od tog i broja i nastaviti prema tom i tom broju, do kojeg bi i Ludens stigao pre ili kasnije, je nesto nezabelezeno. Barem da su tu stali ali oni su krenuli i sa DD, MN, sad i MM i Tex...ima li kraja tom bezobrazluku? |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 09/09/2008 : 02:10:49
|
quote: Originally posted by Colt
Ocito je da je VC objavio rat Ludensu, to se odmah vidi. Izdavaci se cesto odlucuju na niske udarce ali krenuti sa Zagorom od tog i broja i nastaviti prema tom i tom broju, do kojeg bi i Ludens stigao pre ili kasnije, je nesto nezabelezeno. Barem da su tu stali ali oni su krenuli i sa DD, MN, sad i MM i Tex...ima li kraja tom bezobrazluku?
Slazem se, pravi bezobrazluk. Da stvar bude gora, izdaju i "Odabrane price" koje ce "Ludens" uskoro izdati u extra seriji te Ciko specijalce koje ce "Ludens" takodje uskoro izdati, a najgore je to sto su krenuli sa Bred Beronom pre "Ludensa". Sram da ih bude  |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 09/09/2008 : 02:15:37
|
quote: Originally posted by ---dp---
quote: Originally posted by Colt
Ocito je da je VC objavio rat Ludensu, to se odmah vidi. Izdavaci se cesto odlucuju na niske udarce ali krenuti sa Zagorom od tog i broja i nastaviti prema tom i tom broju, do kojeg bi i Ludens stigao pre ili kasnije, je nesto nezabelezeno. Barem da su tu stali ali oni su krenuli i sa DD, MN, sad i MM i Tex...ima li kraja tom bezobrazluku?
Slazem se, pravi bezobrazluk. Da stvar bude gora, izdaju i "Odabrane price" koje ce "Ludens" uskoro izdati u extra seriji te Ciko specijalce koje ce "Ludens" takodje uskoro izdati, a najgore je to sto su krenuli sa Bred Beronom pre "Ludensa". Sram da ih bude 
Konkurencija. Konachno!   |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 09/09/2008 : 05:19:30
|
quote: Originally posted by aragon.sm
prelepe naslovnice,ocel tex ici svaki mesec ili kako???? ja imam ovog zagora specijalca u piratskoj verziji ali mi se tako nesvidja da neverujete jedino cu procitati dodatak on me jako zanima. KO ce docekati cetvrtak da kupim martija aj ako je neko pazario martija u darkwoodu neka kaze kakav je??? ---dp--- kuci sam ali sam bolestan nista strasno ako oces dodji kad oces mozes i veceras al nemoj jako kasno
Posalji mi na Private Message broj fiksnog i mobilnog |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 09/09/2008 : 09:35:56
|
Going-Going,daj isprsi se i nabaci naslovne Martija i Mister No-a,da parimo oci do ne izadju ...mislim,ako nisi na odmoru?Jel' ko vec pazario nove brojeve?Utisci?Novosti?  |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 09/09/2008 : 11:55:41
|
Ova cetvrta izgleda obecavajuce! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Topic  |
|