Author |
Topic  |
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 13/09/2008 : 11:56:50
|
ma za sad je super samo nek izlazi,do kraja meseca imacemo 8 izdanja VC na kioscima + stripoteka i alan ford +mark i blek ludens.Zar to nije sjajno |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21883 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 13/09/2008 : 13:04:30
|
quote: Originally posted by ---dp---
Pa ni ovo nije neispravno. E, svasta ce vam jos pasti na pamet da zamerite. Meni mnogo vise smeta transparentna pozadina iza "Bonelli Comics" jer je to jedina upadljiva mana na ovoj korici, to da li dj dj ili d je potpuno nebitno. Ako vam ne smeta sto pise "Martin Mystere" sve sa ovim apostrofom iznad e, sta vam smeta dj
Zapravo, jeste neispravno.
Ja sam na prijemnom iz srpskog imao pitanje tipa da li je ispravno DJ ili Ð. Odgovor je bio Ð!  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 13/09/2008 : 18:06:15
|
quote: Originally posted by anto
Zna li ko , da li tex izlazi jednom mesecno ili dvomesecno i koliki je broj stranica????
Mesecno, za stranice, ne znam. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 13/09/2008 : 22:17:55
|
Utisci o novom broju Mister Noa:Sklepana prica na brzaka ...Klasika,koja mi uvek stvori gorcinu u srcu,o napretku belaca i tehnologiji,o autoputu koji ide kroz dzunglu i indiosima koji se bune kopljima protiv pusaka ...Cak je i veciti buntovnik Dzeri Drejk otisao do njih da im kaze:"Ne bunite se,nemate sanse protiv vojske,predajte se..."Prezvakana tema. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 13/09/2008 : 22:57:38
|
quote: Originally posted by Pajtos
Utisci o novom broju Mister Noa:Sklepana prica na brzaka ...Klasika,koja mi uvek stvori gorcinu u srcu,o napretku belaca i tehnologiji,o autoputu koji ide kroz dzunglu i indiosima koji se bune kopljima protiv pusaka ...Cak je i veciti buntovnik Dzeri Drejk otisao do njih da im kaze:"Ne bunite se,nemate sanse protiv vojske,predajte se..."Prezvakana tema.
Tacno. Verovatno je zbog toga i prestao da izlazi u Italiji. Kako je Veseli cetvrtak krenuo sa ovim brojnim izdanjima, mozda cu morati da nekog precrtam sa liste za kupovinu, na kojoj su, za sada Zagor, Mister No, Odabrane price, Zagor Specijal, Ciko specijal, Marti Misterija i naravno, Tex. Ako moram nekog da se odreknem, to ce biti Dzeri. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26054 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/09/2008 : 23:02:41
|
quote: Originally posted by mezzano
Tacno. Verovatno je zbog toga i prestao da izlazi u Italiji. Kako je Veseli cetvrtak krenuo sa ovim brojnim izdanjima, mozda cu morati da nekog precrtam sa liste za kupovinu, na kojoj su, za sada Zagor, Mister No, Odabrane price, Zagor Specijal, Ciko specijal, Marti Misterija i naravno, Tex. Ako moram nekog da se odreknem, to ce biti Dzeri.
Ufff, dobro je. Vec sam se uplašio da ceš precrtati Ciko specijal... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 13/09/2008 : 23:21:04
|
quote: Originally posted by manhunter
Tacno. Verovatno je zbog toga i prestao da izlazi u Italiji. Kako je Veseli cetvrtak krenuo sa ovim brojnim izdanjima, mozda cu morati da nekog precrtam sa liste za kupovinu, na kojoj su, za sada Zagor, Mister No, Odabrane price, Zagor Specijal, Ciko specijal, Marti Misterija i naravno, Tex. Ako moram nekog da se odreknem, to ce biti Dzeri.
Mozes da budes spokojan. Ciko je siguran Ufff, dobro je. Vec sam se uplašio da ceš precrtati Ciko specijal...
Mozes da budes spokojan. Ciko je siguran |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 13/09/2008 : 23:22:12
|
quote: Originally posted by ciprijani
jel se nastavlja mr no? vidim na kraju pise kao da se nastavlja,pa nisam citao?
Avantura se nastavlja, a kraj epizode je. Epizoda je jednodelna. Bilo bi glupo da se nastavlja u broju 300. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 14/09/2008 : 12:28:12
|
MM nije los, podseca na one stare price... Ali sta bi sa Misterijinim Misterijama, pise na kraju svakaog broja naci cemo tekst o tome sta je fiktivno,a sta ne? Da li se to odnosi na italijanski original ili...? |
Jel to štos iz Minhena? |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 14/09/2008 : 12:50:25
|
quote: Originally posted by ---dp---
BTW, naslovna je odlicna, crveni font za naslov i ceo naslov uopste odlicno se uklapa u ostatak
Svaka cast ako ti se svida ova nakaradnost što ga je napravio dizajner VC-a. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 14/09/2008 : 12:52:59
|
quote: Originally posted by culfis
MM nije los, podseca na one stare price... Ali sta bi sa Misterijinim Misterijama, pise na kraju svakaog broja naci cemo tekst o tome sta je fiktivno,a sta ne? Da li se to odnosi na italijanski original ili...?
Propust. Bice Misterijinih Misterija od broja 2. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 14/09/2008 : 13:10:42
|
Procitah i ja Misteriju, i bas sam se i ja zapitao zasto su napisali to za Martijeve misterije, kad ih nema. Elem, imam jos jedno pitanje, kako nisam citao, odavno, Martija (poceo sam da citam skenirane epizode Dnevnika, i procitao sam ih nekih 10-15) sad videh da Orli vise ne nosi onu masku i da nema onu napravu sto baca zrake (kuku) u ruci?! Znaci, Orli sredio svoj izgled? |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/09/2008 : 13:16:14
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by culfis
MM nije los, podseca na one stare price... Ali sta bi sa Misterijinim Misterijama, pise na kraju svakaog broja naci cemo tekst o tome sta je fiktivno,a sta ne? Da li se to odnosi na italijanski original ili...?
Propust. Bice Misterijinih Misterija od broja 2.
Ima li sanse da se ubace i te iz prvog broja? |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17720 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 14/09/2008 : 13:49:55
|
Procitah i ja Misteriju, i bas sam se i ja zapitao zasto su napisali to za Martijeve misterije, kad ih nema. Elem, imam jos jedno pitanje, kako nisam citao, odavno, Martija (poceo sam da citam skenirane epizode Dnevnika, i procitao sam ih nekih 10-15) sad videh da Orli vise ne nosi onu masku i da nema onu napravu sto baca zrake (kuku) u ruci?! Znaci, Orli sredio svoj izgled?
Da, o tome imaš u gigantu 2. A ta naprava se zove murcadna. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 14/09/2008 : 13:52:09
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ima li sanse da se ubace i te iz prvog broja?
Ima, odnosno radi se na tome. Valjda ce moci. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/09/2008 : 14:06:04
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Tex Willer
Ima li sanse da se ubace i te iz prvog broja?
Ima, odnosno radi se na tome. Valjda ce moci.
Nek je i skuplji malo,ali bi bilo fino da se i to ubaci. Inace,bas mi je dobra prica,zbog veze s prvim brojevima MM. Fino osmisljeno za novi pocetak. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 14/09/2008 : 14:34:55
|
Uh, teško da može da bude skuplji, a i ne bi imalo smisla zbog greške da citaoci placaju ceh, zar ne?
Ako je moguce, ubacicemo u dvojku, to je Sloba hteo cim smo uvideli grešku. Ako ne... pa, snaci cemo se, bice objavljeno pre ili kasnije. |
 |
|
Topic  |
|