forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BONELLI-VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 01/10/2008 : 00:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
E da, šta je sa tom Geom?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 01/10/2008 : 00:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Da ste dosli na prezentaciju VC u SKCu, sve biste znali...ovako cete morati da se strpite.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/10/2008 : 00:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

E da, šta je sa tom Geom?

Ja nacuh da si ti preuzeo na sebe njenu realizaciju...

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 01/10/2008 : 01:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Ovaaaaaaj samo da preciziram,ako redovno uzimam superbook a veseli cetvrtak sve njih uredno izda,meni svaki maxi,gigant,specijal...etc nije potreban.Jel ovo tacno ili zivot kao i uvek nije tako prost?????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/10/2008 : 02:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Kome je šta potrebno je subjektivna stvar. ;)

Ali SB pokriva sve, da (najsporije maxije, pošto je sa njihovim reprintanjem tek krenulo u Italiji). Pa ko šta i kako voli, nek' izvoli.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

344 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 01/10/2008 : 03:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Da ste dosli na prezentaciju VC u SKCu, sve biste znali...ovako cete morati da se strpite.

Da znali bi, samo da se neko iz Veselog Cetvrtka pojavio na toj prezentaciji

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA

Edited by - paranoid on 01/10/2008 03:24:34
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

344 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 01/10/2008 : 03:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message
A sad vidim da ih je ipak bilo, ali sa zakasnjenjem.

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27671 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/10/2008 : 04:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Evo da se i ja javim nakon šta sam nabavija MM i Texa od VC.U MM ima dosta lošije otisnutih stranica kao da vlada nestašica tinte. A o stripu ništa posebno.Zapetljancija sa Atlantidom i štrc- brc.Crtež je vrlo dobar.Ubuduce se nadam boljim epizodama.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 01/10/2008 : 05:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Evo da se i ja javim nakon šta sam nabavija MM i Texa od VC.U MM ima dosta lošije otisnutih stranica kao da vlada nestašica tinte. A o stripu ništa posebno.Zapetljancija sa Atlantidom i štrc- brc.Crtež je vrlo dobar.Ubuduce se nadam boljim epizodama.

Meni je epizoda bila odlicna.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 01/10/2008 : 05:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by ---dp---

Nadam se da ce se rupe popuniti ponekim maxijem, i to Mister No ili Tex

Zaboravio si da treba da ide i Gea,kao i ona edicija gde je Dragonero (tu su dosad izasla 3 broja).
Da nije to to?

Ne ide edicija nego samo Dragonero, makar za sada.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 01/10/2008 : 09:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Bezveze je što ce drugi Superbook biti ona kompilacija stripova koji su dodaci specijalcima sa Grucom u glavnoj ulozi.
Za mene su ti stripovi stvarno dno. Da su bar smešni, pa hajde, ali ni to...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/10/2008 : 14:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Going-Going,daj nam naslovnice novog Dampira i Breda Barona da malo odmaramo oci i raspalimo mastu!...mislim,ako si preziveo silne zamke,kuke i motike na salonu?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/10/2008 : 14:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ovo mi je najneinteresantniji cetvrtak, Bred Beron i Dampir...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/10/2008 : 14:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Meni je,pak,svaki praznik!Citam sve od stripova(cak i one nove,idiotske,epizode AF-a)...
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8201 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/10/2008 : 15:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by jaki

Meni je epizoda bila odlicna.

Meni takoder! Odlicna epizoda s vrlo dobrim crtežom. Jedino što je otisak jako loš. Daleko slabiji od Ludensova, a necu ga ni usporedivat s Libellusom.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 01/10/2008 : 16:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

Bezveze je što ce drugi Superbook biti ona kompilacija stripova koji su dodaci specijalcima sa Grucom u glavnoj ulozi.

WoW! Cijelo jedno izdanje sakupljenih Gruco specijalaca!

E, to se zove istinski horror!
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 01/10/2008 : 16:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Evo danas sam kupio BB i Dampira. Na poslu sam pa sam samo malo pregledao Dampira, a BB jos nisam vadio iz kesice, malo kasnije cu da krivinarim, pa taman da ga prelistam. Ono sto bi mozda moglo da interesuje ljude je najava za narednu nedelju. Mister No u bojiCENA 150 DINARA (kupujem minimum 2) i DD SB 132 strane 200 DINARA. po mom misljenju vise nego povoljna cena za ovako nesto. Mislim da je naredni cetvrtak pravi praznik

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/10/2008 : 16:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by regar

Evo danas sam kupio BB i Dampira. Na poslu sam pa sam samo malo pregledao Dampira, a BB jos nisam vadio iz kesice, malo kasnije cu da krivinarim, pa taman da ga prelistam. Ono sto bi mozda moglo da interesuje ljude je najava za narednu nedelju. Mister No u bojiCENA 150 DINARA (kupujem minimum 2) i DD SB 132 strane 200 DINARA. po mom misljenju vise nego povoljna cena za ovako nesto. Mislim da je naredni cetvrtak pravi praznik

Pošto je BB i na koliko je strana?
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/10/2008 : 16:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Wow!To su vesti!
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 01/10/2008 : 16:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
BB je standardno 98 strana 150 dinara, u Darkvudu 130

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 01/10/2008 : 17:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:

Meni k'o da nije cetvrtak, ko da je petak.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 02/10/2008 : 00:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:

Ma daaaj,zaplet u Dampiru vec pocinje da se nazire i mozda i ne bude los,a epizode su sve bolje,ako zanemarimo onih par koje su bile nekako ratne,ove koje su kao sto je ova poslednja bas obecavaju! A sto se tice Brad-a,meni sf 50 ih u italijanskom Bonelli ruhu malo zvuci kao pucanj u prazno,ali hej budimo fanovi otvorenog uma i dajmo svemu sansu

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 02/10/2008 : 05:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:

Ma daaaj,zaplet u Dampiru vec pocinje da se nazire i mozda i ne bude los,a epizode su sve bolje,ako zanemarimo onih par koje su bile nekako ratne,ove koje su kao sto je ova poslednja bas obecavaju! A sto se tice Brad-a,meni sf 50 ih u italijanskom Bonelli ruhu malo zvuci kao pucanj u prazno,ali hej budimo fanovi otvorenog uma i dajmo svemu sansu

Meni su upravo tih par epizoda bile odlicne.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 02/10/2008 : 09:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Kupih i ja Dampira (BB jos ne nadjoh na trafikama). Ono sto ce radovati mnoge je najava za Superbook. Naime, naslovnica izgleda odlicno! Profi su izgleda dosadili eksperimenti, te nije stavio sarene fontove, vec su naslovi obe epizode iz SB ispisani u trakicama.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 02/10/2008 : 10:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Sve pohvale za Veseli cetvrtak, što je za DD Superbook, odlucio da ide sa cenom od 200 din.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000