Author |
Topic  |
anto
Advanced Member

Serbia
21919 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 16/10/2008 : 00:15:27
|
I ja sam chuo za ove stvari, i niko mi nije rekao da ne kazhem, ali sam smatrao da se podrazumeva da se takve stvari ne otkrivaju bez dozvole izdavacha. Nisam odoleo da ne napishem onu kriptichnu poruku, ali sam se i tu mislio da li da je obrishem.
Sa druge strane, mnogo je glupo ako je chovek zaista banovan. Nije prekrshio nijedno pravilo sajta. |
 |
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 00:19:56
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pa ljudi dal ste vi normalni jel ovo stvarni istina sad je 00:10 ima da odma zovem slobu da ga pitam dal je ovo istina 25.10 cika ferri na beogradskom sajmu i jos zagor u hc sveska aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zasto sam morao danas da potrosim zadnje pare da kupim patike MOGAO SAM I MORAO SAM ici bos aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa place mi se i jos sam kupio hdd za komp i rezac a u k...c i u p...u m......u jaoj pa samo da znate kakvu ste mi bedu navalili na vrat sad moram da muvam drugovu sestru da menauci 5 recenica koje bih rekao Ferriju na italijanskom,ona studira italijanski jezik. jaojjj zemljo otvori se pa netera ce me da mu ozenim sestru a ja sam jos mlad i zelen i neiskusan jaooooooooo al me nece ovih dana grrrr e sad osle kuknjave doslo sunce oce li se zagor i dalje izdavati tako u hc???? i koja ce biti cena MOLIM VAS ODGOVORITE OVO OKO CENE PLZ DA ZNAM KOLIKO DA POZAJMIM PARA dacu bubreg u zalog samo da odem na sajam. a taman sam planirao da neidem na sajam nego da skupljam pare za CRS
u svakom slucaju ovo je lepa vest jako lepa vest i molio bih sve i razumem vas sve da ste ljuti i ogorceni na Vronskog al svi smo zeleli da znamo sta ce biti iznenadjenje budite milostivi prema coveku nije to zasluzio da ga banuju ili da ga pljujete. toliko od mene odo da prosim treba para za sajam :)
|
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 00:45:17
|
quote: Originally posted by anto E Mezzano, da li si ikada procitao Magicnog ? Da jesi, ne verujem da bi ovo napisao
Nisam procitao. I nisam hteo da kažem da li je dobar ili loš strip. Koliko sam video iz nekih komentara ovde, pošto nisam nikakav strip poznavalac (taman kada sam poceo da se ozbiljnije interesujem za stripove, Dnevnik je prestao da radi), u poredenju sa vecinom ovde na forumu, da je Magicni vetar jedan od boljih stripova koje je Bonelli izdavao (izdaje). Medutim, ne verujem da bih ga kupovao, jer za mene strip znaci Zagor, Teks, Blek, Marti Misterija, Mister No, Kit Teler, Kapetan Miki, Dylan Dog i ništa više. Da imam više novca na raspolaganju, kupovao bih i druge junake, ovako, samo ono što sam citao kao klinac.
quote: Originally posted by goksi
Pravda za Vronskog!

quote: Originally posted by ozasloscena_sovuljaga
pa sada ispada da su na kraju svi znali...
Osim nas koji smo pitali!
Da se razumemo, ja ne mislim da sam navaljivao. Mislim da je sve pocelo onda kada sam napravio onaj grafikon, koji junak izlazi u paru sa kojim, pa sam, pošto nisam imao informaciju šta ide 30.10. stavio tu "?" i napisao da, ako neko ima informaciju, šta ide tada to napiše. Onda se javio Colt i rekao da sa Dampyrom 30.10. ne ide ništa, da tog dana izlazi samo on. Malo posle javio se Going-Going, i rekao da "nece biti rupa", i da spremaju iznenadenje. Posle toga su pocela nagadanja: "te ovo ce ici, te ono ce ici, te ovaj bi voleo da ide ono, a onaj ono...".
Da sam znao da ce do ovoga doci, ne bih ni pravio onaj grafikon.
Na kraju, što se tice najave da Ferri dolazi, uopšte nije rano da se to najavi. Ne znam kada su iz redakcije planirali da to objave, jer ima još nekih 10-ak dana do tada. Nije valda da su planirali da to kažu dan pre sajma. Trebalo je ranije obavestiti ljude (naravno, ako je bilo sve potvrdeno), da bi se mogli spremiti. Evo kako je aragon.sm "bacio" pare na neke skupe patike, umesto da kupi od kineza za 300 dinara, i da mu ostane para za sajam)  |
Edited by - mezzano on 16/10/2008 01:16:08 |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 16/10/2008 : 01:07:27
|
Ma ljudi, iskulirajte... Glupo bi bilo da se vi koji ste (sasvim razumno) postavljali pitanja osecate krivim za nešto. Vaš posao je da pitate i da vas zanima, a naš da to krijemo od vas, kako biste se na kraju enormno obradovali. Zbog toga što je informacija procurela ce neko u firmi dobiti otkaz. Hvala Vronskom. |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 01:10:54
|
nisu skupe al dao sam za njih 5000 din a za te pare sam mogao otici do BG u PAPUCAMA KUCNIM ILI ONIM ZA PLAZU I TO LEZERNO BOLELO BI me uvo sto sma ko klosar briga me a jos uvek imam novinarsku akrediaciju tako da bi usao bez problema u papucama. problem je sto sam kupio HDD za 80 evra i rezac za 25evra pa bi ih sad ladno bacio kroz prozor kad bih znao da od toga ima vajde. aj molim vas nek mi neko kaze makar na pm koliko ce kostati taj zagor necu nikom reci casna stripofilska pa makar mi izgoreli svi stripovi |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 01:17:26
|
quote: Originally posted by DusMan
Ma ljudi, iskulirajte... Glupo bi bilo da se vi koji ste (sasvim razumno) postavljali pitanja osecate krivim za nešto. Vaš posao je da pitate i da vas zanima, a naš da to krijemo od vas, kako biste se na kraju enormno obradovali. Zbog toga što je informacija procurela ce neko u firmi dobiti otkaz. Hvala Vronskom.
Dajte mu jos jednu sansu.
quote: Originally posted by aragon.sm
nisu skupe al dao sam za njih 5000 din a za te pare sam mogao otici do BG u PAPUCAMA KUCNIM ILI ONIM ZA PLAZU I TO LEZERNO BOLELO BI me uvo sto sma ko klosar briga me a jos uvek imam novinarsku akrediaciju tako da bi usao bez problema u papucama. problem je sto sam kupio HDD za 80 evra i rezac za 25evra pa bi ih sad ladno bacio kroz prozor kad bih znao da od toga ima vajde. aj molim vas nek mi neko kaze makar na pm koliko ce kostati taj zagor necu nikom reci casna stripofilska pa makar mi izgoreli svi stripovi
Nema nista od toga, burazeru. Ne sme niko vise ni "Dobar dan" da ti kaze.  |
Edited by - mezzano on 16/10/2008 01:19:19 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/10/2008 : 01:26:31
|
quote: Originally posted by DusMan
Ma ljudi, iskulirajte... Glupo bi bilo da se vi koji ste (sasvim razumno) postavljali pitanja osecate krivim za nešto. Vaš posao je da pitate i da vas zanima, a naš da to krijemo od vas, kako biste se na kraju enormno obradovali. Zbog toga što je informacija procurela ce neko u firmi dobiti otkaz. Hvala Vronskom.
Pa nije valjda to toliko strasno? Ionako bi saznali za nekih par nedelja sve. Ja Marka ne volim i to se nece promeniti u narednih 15 dana. Ali kupicu ga jer mi nije neki izdatak,a svidja mi se kako je VC krenuo furiozno pa cu kupovati sve. I to se ne bi promenilo u narednih 15 dana. Zagora cu kupiti po ne znam koji put iste brojeve ako ide hronoloski,sa svim naslovnim i bez cenzure - jer to je ipak po prvi put da ce ici ovo izdanje kao u originalu. I to bi isto mislio i da se niko nije izleteo. A koliko se secam bilo je price o svemu ovom i ranije,samo sto to niko nije zvanicno potvrdio. Mislim,glupo bi bilo da neko dobije otkaz zbog ovoga. Ajde ban sto neko najavljuje umesto predstavnika izdavaca,ali otkaz? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/10/2008 : 01:28:51
|
vronski nije izbacen,a zašto bi bio,nije se ogriješio o ništa šta bi narušavalo rad na forumu...to šta je rekao ovo glede ferrija i knjige,a netko mu je rekao da ne širi okolo,nije u redu,moglo je ostati iznenadenje,ali to je njegova stvar,neka se opravdava kome mora...i ja sam znao za ovo,ali od nikoga iz srbije,a mogao sam samo okrenuti broj prijatelja slobe i sve bi mi rekao,ali ne želim ništa znati,šta bude,bit ce...ja sam za sve ovo doznao od jednog talijana,okorjelog zagor fana...ali da ja to prvi obznanim,nema šanse...ne bih se htio mješati i nekome se zamjeriti bez potrebe...ljudi koji su zaduženi za to neka objave... ali ako doznam da krece kapetan miki,i cnn ce znati  |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 16/10/2008 : 02:34:16
|
Nadam se da je sve ovo veceras bilo samo kul zahebancija na forumu?Mislim,ja bar tako gledam,nismo valjda stvarno ljuti na Vronskog i nece valjda padati glave u VC-u zbog tamo nekih informacija?O cemu bi i bilo reci medju nama,ljubiteljima stripova,da nema ponekad i ovakvih duhovitih rasprava? Stvarno,DusMane,kad vec pomenu sam juce,sta bi sa tvojim ispitom zivota?  |
 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 07:38:05
|
vidim svi nesto hoce i traze i Veselog Cetvrtka e pa i ja bih zeleo Dzudasa i Price sa Divljeg zapada a ni Djil ne bi bio los, pa ako neko zna ima li sanse molim lepo, neka kaze |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19627 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/10/2008 : 09:04:31
|
Ja hocu KAPETANA MIKIJA, jel to jasno? A da, i TIM i DASTIJA! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21919 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/10/2008 : 10:17:58
|
E napokon je topic dobio na kvalitetu Zezanje, jahanje, pošalica, uz poneku lažnu dojavu, ... Još samo da VC izda K.Mikija ! |
Odbrojavanje: još 3 dana |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 16/10/2008 : 10:34:47
|
quote: Originally posted by anto
E napokon je topic dobio na kvalitetu Zezanje, jahanje, pošalica, uz poneku lažnu dojavu, ... Još samo da VC izda K.Mikija !
Pa, Miki kiki krece s 1.1.2010, zar se ne zna?  |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19627 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/10/2008 : 10:45:26
|
Jao Poli izdao si državnu tajnu.C..c...c nekad se išlo za takve stvari na jedan otok-ne na letovanje. Ali ne boj se, u logorskoj trafiki drže i stripove, cak ceš dobit i Kapetana(ne Mikija) da te prevaspita. Šalim se naravno, bez uvrede-kad bi bar još Miki stvarno krenuo,iako tek 1.1.2010. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/10/2008 : 11:06:16
|
Procitao sam ovo za Vronskog. Koji preokret! Covjek najavi, pa ga izbace, pa ga bace par hejterskih izjava jer je "izdao" info. Zaplet dostojan pravog romana ROberta Ludluma!
U vezi specova Marka i tutto Zagora. Baš bezveze. Kad cemo jedanput ostaviti prošlost iza sebe i krenuti s novim?! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Topic  |
|