forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magicni V(j)etar (SFERA)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/07/2008 : 01:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Kakvi su utisci?

Dva broja su izašla do sad, pa me zanima, dali ga se isplati narucivati?

Da me oftopicarim tamo na topiku od VC-a...

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 27/07/2008 01:20:21

anto
Advanced Member

Serbia
21122 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/07/2008 : 01:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Drugi broj još nisam uzeo, ali prvi je uraden više nego korektno, bolji je nego bilo koji VC ili Ludens i neznatno skuplji.Medutim , što se tice izlaska 1. broja ubeden sam de je je to bilo prvih dana juna, ili neka me neko ispravi ?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21122 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/07/2008 : 01:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
1. broj je izašao 18. juna. Siguran sam da sam nabavio ranije.U tom slucaju kašnjenje je prihvatljivo - 7 dana . Još samo da ga izbace na Futurine kioske i da izdaju nekih 14 brojeva magicnog godišnje, pa da nam požive 100 godina

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 27/07/2008 : 03:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Kakvi su utisci?

Dva broja su izašla do sad, pa me zanima, dali ga se isplati narucivati?

Da me oftopicarim tamo na topiku od VC-a...

Vrijedi!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

---- moka ----
Starting Member

64 Posts

Member since 04/04/2008

Posted - 27/07/2008 : 09:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---- moka ---- a Private Message
Danas uzeo broj 2. na kiosku,ali ga jos nisam otvorio,pa ne znam... Ali po utisku prethodnog broja,i kvaliteta,vredi 100 posto !!!
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 27/07/2008 : 10:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
Ma super je, samo da nam potraje
Kvalitet izdanja je zaista dobar, a i Magicni je zakon
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 27/07/2008 : 10:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Sutra mi stizu postom.Standardno ko je iz Kragujevca zainteresovan nek mi se javi posto ih ovde nece biti na kiosku.
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 27/07/2008 : 11:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Sutra mi stizu postom.Standardno ko je iz Kragujevca zainteresovan nek mi se javi posto ih ovde nece biti na kiosku.

A jel bi mogao mozda jedan primerak meni, u Nis da posaljes?
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 27/07/2008 : 11:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
a koji ce jos junaci izlaziti u izdanju sfere sem magicnog vetra ? i kada ? bilo je price o brendonu,zna li neko tacne informacije ?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21122 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/07/2008 : 11:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Dubac, vidim da si u toku sa celom ovom pricom oko Sfere. Kakve su šanse da se malo poboljša prica oko distribucije Sferinih izdanja ? I da li je i dalje aktuelna prica da ce izaci 3 broja Magicnog, pa onda neki drugi junaci ili postoji opcija da izdavac gura Magicnog jednom mesecno, a ove druge da povremeno ubacuje ?

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 27/07/2008 : 12:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Magic Wind

quote:

Mogu druze ali da li ti se isplati zbog postarine.Ako nemas broj jedan mogu onda oba da ti posaljem jer bi te postarina isto iznela za oba broja.Mislim da bi preporucena posiljka bila oko 50 dinara.
Ako ti odgovara javi.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 27/07/2008 : 12:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Dubac, vidim da si u toku sa celom ovom pricom oko Sfere. Kakve su šanse da se malo poboljša prica oko distribucije Sferinih izdanja ? I da li je i dalje aktuelna prica da ce izaci 3 broja Magicnog, pa onda neki drugi junaci ili postoji opcija da izdavac gura Magicnog jednom mesecno, a ove druge da povremeno ubacuje ?

Izdavac ce pokusati sa vise junaka jer zeli da testira kako ce proci na trzistu i da li ima zainteresovanih ali budi bez brige Magicni je prioritet jer je omiljeni junak izdavaca
Sto se tice distribucije stvarno nisam siguran kako bi mogla da se poboljsa distribucija sa tako malim tirazom od 500 primeraka.
Izdavac ce najverovatnije u petak dobiti remitendu nazad pa ce se videti kakva je zaista prodaja.Od toga ce puno zavisiti.Ono sto se za sada zna je da je po Beogradskim knjizarama,Kragujevcu i jos par lokacija gde su stripovi isli na neku vecu kolicinu prodatu oko 200 komada sto je sasvim solidan broj.
Ako je na kioscima prodato priblizno toliko to je vec odlicna prica za buducnost.
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 27/07/2008 : 12:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Magic Wind

quote:

Mogu druze ali da li ti se isplati zbog postarine.Ako nemas broj jedan mogu onda oba da ti posaljem jer bi te postarina isto iznela za oba broja.Mislim da bi preporucena posiljka bila oko 50 dinara.
Ako ti odgovara javi.

Poslao sam ti p.m. da se dogovorimo

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/07/2008 : 14:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
VREDI!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 27/07/2008 : 15:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
video sam ga juce na kioscima ovde u SM ali ga nisam jos kupio
ma nek me napljuje ko hoce ali meni se ovo jako svidja
samo da nastave tako i na konju smo
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 27/07/2008 : 15:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Koliko sam ja cuo od Miodraga, stvari sa prvim brojem MV-a stoje ovako: u Darkwoodu prodato oko 80 komata, u Af-u oko 40, za sloveniju otislo 15, Dubac distribuira KG, znam da Nis nije pokriven...ceka se remitenda sa kioska, pa ce se znati vise! Kaze da tetkice zature (sakriju) stripove medju ostalom stampom!
E sad, rekao je da ce kao sledece izaci ili MV 3 ili prvi broj Jonathan Steele-a!
Meni licno strip je OK, cak i vise od toga!
Sto se tice Kovina, ovde ni Zagor ne ide, a kamoli MV! Ja sam uzeo 2 primerka - skromno, ali da `poguramo stvar`!
Svaka cast SFERI (Miodragu) na ovakavom potezu, nadam se da ce uspeti!

Jel to štos iz Minhena?

Edited by - culfis on 27/07/2008 16:05:03
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/07/2008 : 19:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
A uvez i tisak, kakvi su?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 27/07/2008 : 20:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by flamboyant soul

A uvez i tisak, kakvi su?

Uvez je odlican kao i plastifikacija, dizajn i kvalitet papira, a sto se tice stampe - tu je po meni mozda mali propust; cini mi se da je manja rezolucija, recimo 300 tacaka - na prvi pogled se ne vidi, ali ako se pazljivije pogleda moze da se uoci!
Sve u svemu odlicno izdanje, ima neki poseban kolekcionarski `smek`, a po recima urednika bice i poboljsanja!
Napred SFERA!
Pozivam sve kolekcionare da pomognu ovaj projekat! Zaista vrijedi imati sferine stripove MV-a!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

glacier
Starting Member

26 Posts

Member since 14/05/2008

Posted - 27/07/2008 : 22:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send glacier a Private Message
Kupio sam danas novi broj Magicnog (naravno kupio sam i prvi). Jedva sam ga video na kiosku gde sam ga uzeo, jer su preko njega stavili neke casopise o kuvanju :) Sto se samog kvaliteta izdanja tice, nemam zamerki. Epizoda je odlicna, jako zanimljiva, dopala mi se vise nego prva, ali je prva imala malo bolji crtez. Mada je i u drugoj crtez interesantan, stvar ukusa. I broj 3 ce biti MV.

Sto se mene tice, nastavljam da ih kupujem, bilo bi mi zaista zao da Sfera ne prodje.
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 27/07/2008 : 22:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
Nego ima li sta od toga za bosnu?

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/07/2008 : 23:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
lonac.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 28/07/2008 : 09:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

Cucemo se za koji dan...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/07/2008 : 10:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Jutros i u Vršcu na kioscima Magicni br.2, po istoj ceni od 190 dinara!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21122 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/07/2008 : 13:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Blago tebi kad imaš Štampin kiosk u gradu, šta da radimo mi u Cacku, Užicu, Nišu ...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 28/07/2008 : 13:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Blago tebi kad imaš Štampin kiosk u gradu, šta da radimo mi u Cacku, Užicu, Nišu ...

Borchi....

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/07/2008 : 14:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Kupio sam danas MV broj 2 i prvi utisak mi je da je štampa malo lošija od prvog broja, to se odnosi na povez gde stranice nisu prilepljene uz hrbat a to je propust koji ne bi smeo da se dozvoli ako se želi kvalitetno izdanje! Druga je prica to da sam jedva na kiosku našao primerak koji nije oštecen jer i pored pakovanja u kesice bahati prodavci na kioscima uspeju da oštete svaki primerak!!!
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000